Forum » Omrežja in internet » Počakajte Mreža se nalaga
Počakajte Mreža se nalaga
Tic ::
Hmmm.. to se mi je zdej začelo dogajat.
Imam adsl dostop in ko prizgem pc morem cakat v windowsih priblizno minuto da je racunalnik operativen. Moj prijatelj je reku da se nalaga mreža. A je to res? A se da to sklopit, namrec ucaih tega ni bilo....
Imam adsl dostop in ko prizgem pc morem cakat v windowsih priblizno minuto da je racunalnik operativen. Moj prijatelj je reku da se nalaga mreža. A je to res? A se da to sklopit, namrec ucaih tega ni bilo....
persona civitas ;>
nsignific ::
Pomisli na implikacije tega kar predlagas: izklop nalaganja mreze.
Si to res zelis? :]
Drugace so se ti pa najbrz windowsi zabasal.. Uganil si, spet je tisti cas v letu - format c:.
Si to res zelis? :]
Drugace so se ti pa najbrz windowsi zabasal.. Uganil si, spet je tisti cas v letu - format c:.
Tic ::
Ne.. sem jst deskal po spletu brez da bi se to dogajalo.
Pa formatiral sem pred NESTom v petek in danes pred 2 urama
Pa formatiral sem pred NESTom v petek in danes pred 2 urama
persona civitas ;>
Mavrik ::
Bedarije...
Razlog za to je da winsi hočejo dobit IP naslov od serverja v mreži. Ker tega serverja ni traja en čas zamik da se dokončno sprijaznijo da ga ni. To pa rešiš tako, da svoji mrežni kartici, pod TCP/IP lastosti dodeliš IP naslov (npr. 192.168.0.1)
Razlog za to je da winsi hočejo dobit IP naslov od serverja v mreži. Ker tega serverja ni traja en čas zamik da se dokončno sprijaznijo da ga ni. To pa rešiš tako, da svoji mrežni kartici, pod TCP/IP lastosti dodeliš IP naslov (npr. 192.168.0.1)
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Z OpenVPN-jem ven iz MPLS-ja? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15635 (14579) | SeMiNeSanja |
» | Čas vzpostavitve LAN povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2730 (2130) | Invictus |
» | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2850 (2061) | MrStein |
» | Arnes omrežje v šoli in javni ip nasloviOddelek: Omrežja in internet | 2288 (1896) | BlueRunner |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4534 (4084) | BBB |