Forum » Pomoč in nasveti » Inštalacija Windows8 ter ključ
Inštalacija Windows8 ter ključ
-=Tomaz=- ::
Imam prenosnik z originalno nameščenimi windows8. Ker delujejo že zelo počasi, recovery pa ne dela več, bi rad namestil nove, ki bi jih pobral s spletne strani in si ustvaril zagonski ključek... Ključek sedaj imam.
20 mestni Product id sem si predhodno zapisal, vendar ugotovil, da potrebujem 25 mestni key, ki pa ga ne najdem. Kje ga dobim?
lp
20 mestni Product id sem si predhodno zapisal, vendar ugotovil, da potrebujem 25 mestni key, ki pa ga ne najdem. Kje ga dobim?
lp
-=Tomaz=- ::
Pri boot imam dve opciji UEFI in legacy. Pri UEFI mi ne zazna USB inštalacije.
Ko zaženem inštalacijo s ključa, mi kmalu zahteva 25 mestno geslo. Ni opcije, da bi to preskočil.
Ko zaženem inštalacijo s ključa, mi kmalu zahteva 25 mestno geslo. Ni opcije, da bi to preskočil.
Han ::
Od kod si pobral Win8 in kako si naredil zagonski USB ključ? Pri UEFI ne bi smel zahtevat ključa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik med inštalacijo ne zazna ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5594 (4618) | solatko |
» | Namestitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2681 (2308) | BorutK-73 |
» | Windows 7 problem pri nalaganjuOddelek: Operacijski sistemi | 1244 (1116) | Han |
» | SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 19999 (2237) | Mare2 |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10798 (8312) | krepki |