Forum » Izdelava spletišč » Wordpress plugin za paypal, moneta izdajo računov
Wordpress plugin za paypal, moneta izdajo računov
i33a ::
Pozdravljeni, izdelujem spletno stran v Wordpress-u in imam že praktično končano.
Naročnik zahteva možnost, da obiskovalci plačajo preko spletne strani (Paypal, Moneta, izdaja računa).
Ker se mi zdi, da to ni neka zelo specifična zadeva me zanima kater plugin uporabljate za take namene?
(plačljiv ali brezplačen). Glavno je, da je omogočeno plačilo preko spletne strani. Drugih zahtevnejših funkcionalnosti ne zahtevam od plugin-a.
Lep pozdrav
Naročnik zahteva možnost, da obiskovalci plačajo preko spletne strani (Paypal, Moneta, izdaja računa).
Ker se mi zdi, da to ni neka zelo specifična zadeva me zanima kater plugin uporabljate za take namene?
(plačljiv ali brezplačen). Glavno je, da je omogočeno plačilo preko spletne strani. Drugih zahtevnejših funkcionalnosti ne zahtevam od plugin-a.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov vrhunec digitalne transformacije v slovenskem zdravstvu: do podatkov zdravstveneg (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 45210 (31567) | SeMiNeSanja |
» | XBMC Video plugin MMC RTV SlovenijeOddelek: Programska oprema | 4684 (2216) | tomazs0 |
» | Kiberkriminal je postal dober poselOddelek: Novice / Zasebnost | 5869 (4684) | Pyr0Beast |
» | Plačilo z Mastercard in izogib zlorabamOddelek: Loža | 5835 (5810) | Tr0n |
» | program webminOddelek: Programska oprema | 939 (893) | damo123 |