Forum » Programska oprema » XBMC Video plugin MMC RTV Slovenije
XBMC Video plugin MMC RTV Slovenije
dahool ::
Zdravo družba,
Kot zvesti uporabnik XBMC okolja, sem se nekega dne odločil, da bi bilo super preko XBMC-ja gledati vsebino, ki je doseglija preko MMC RTV Slovenije. Tako sem se spravil narediti plugin oz. vtičnik, preko katerega lahko gledate vse vsebine, ki so dosegljive preko omenjene strani na vašem XBMC-ju. Tako sedej lahko na moji televiziji z daljinskim upravljalnikom gledam oddaje, ki so dosegljive preko spletni strani. Stvar se mi zdi super, zato jo bom delil z vami.
Vtičnik je dosegljiv preko github-a:
https://github.com/dahool84/MMC.RTVSLO
Če imate kakšne ideje ali popravke, pa kar commitajte na github.
Tudi vprašanja so dobrodošla.
Lp,
Matej
Kot zvesti uporabnik XBMC okolja, sem se nekega dne odločil, da bi bilo super preko XBMC-ja gledati vsebino, ki je doseglija preko MMC RTV Slovenije. Tako sem se spravil narediti plugin oz. vtičnik, preko katerega lahko gledate vse vsebine, ki so dosegljive preko omenjene strani na vašem XBMC-ju. Tako sedej lahko na moji televiziji z daljinskim upravljalnikom gledam oddaje, ki so dosegljive preko spletni strani. Stvar se mi zdi super, zato jo bom delil z vami.
Če imate kakšne ideje ali popravke, pa kar commitajte na github.
Tudi vprašanja so dobrodošla.
Lp,
Matej
- spremenil: dahool ()
Enron x86 ::
Tudi jaz uporabljam tole zadevo; je pa kakovost posnetkov podn od podna (krivi so RTVjevci, se razume).
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
gambler ::
Sem malo offtopic, vendar si bom vseeno malo sposodil temo. A je možno v Xbmc predvajat t-2 TV m3u playlist? Sem na optiki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gambler ()
misek ::
gambler: Je možno. Za boljšo uporabniško izkušnjo pa obstaja tudi XBMC PVR verzija. Če se nočeš ukvarjati s pretirano konfiguracijo posezi po OpenELEC.
ipoli ::
pozdravljeni,
glede na to, da je že nekaj časa minilo od zadnjega posta me zanima ali spodnji vtičnik za gledanje MMC še deluje?
Poskušal sem ga inštalirati na Kodi 14.2 na RPi 2, ampak mi javlja napako
DEBUG: Addon plugin.video.mmc requires xbmc.python version 1.0 which is not available
Po raziskovanju sem ugotovil, da Kodi podpira python od verzije 2 dalje.
Ali se ga da posodobiti?
Hvala, LP
glede na to, da je že nekaj časa minilo od zadnjega posta me zanima ali spodnji vtičnik za gledanje MMC še deluje?
DEBUG: Addon plugin.video.mmc requires xbmc.python version 1.0 which is not available
Ali se ga da posodobiti?
Hvala, LP
kiFni ::
pozdravljeni,
Ali se ga da posodobiti?
Hvala, LP
Bom jaz probal, če sploh še dela. Ga imam na XBOXu in originalen XBMC.
tomazs0 ::
Pozdravljen,
že kar nekaj časa se ukvarjam z možnostjo spremljanja mmc na TV. Pred leti je nekaj časa deloval celo plug-in neposredno na na Philips smart TV, vendar ne dolgo. po novem imam nameščen Openelec na Raspberry pi. Tvoj plug-in bi bil izjemno koristen vendar se ga žal ne da namestiti na verzijo Openeleca, ki ga trenutno uporabljam (v5.0.8). Poskušal sem ga namestiti iz Zip datoteke, ki si jo objavil na github, vendar mi javi napako: Dependencies are not met. Please contact the Author. Imaš kakšen nasvet ali morda novejšo verzijo vtičnika?
že kar nekaj časa se ukvarjam z možnostjo spremljanja mmc na TV. Pred leti je nekaj časa deloval celo plug-in neposredno na na Philips smart TV, vendar ne dolgo. po novem imam nameščen Openelec na Raspberry pi. Tvoj plug-in bi bil izjemno koristen vendar se ga žal ne da namestiti na verzijo Openeleca, ki ga trenutno uporabljam (v5.0.8). Poskušal sem ga namestiti iz Zip datoteke, ki si jo objavil na github, vendar mi javi napako: Dependencies are not met. Please contact the Author. Imaš kakšen nasvet ali morda novejšo verzijo vtičnika?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RTV 4D na Kodi ali Samsung TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14728 (2449) | ales74 |
» | Orange PI (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 54135 (17443) | hojnikb |
» | rtvslo plugin za kodi\xbmcOddelek: Pomoč in nasveti | 3596 (1378) | DamP |
» | RTVSLO v živo ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 7143 (4336) | miha38 |
» | Raspberry PI in OpenElec (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13556 (8305) | Matija82 |