» »

Volitve po Evropi

Volitve po Evropi

««
9 / 14
»»

ADIJOOO1 ::

jype je izjavil:

ADIJOOO1 je izjavil:

Ne bodi tak ksenofob :D
Takih kot si ti noče nihče imet za soseda.

Kako nihče? Sem pa mislil, da bi ti imel mene za soseda :D

jype ::

ADIJOOO1 je izjavil:

Nope. Nazis raus.

grandioso74 ::

jype je izjavil:

xmetallic je izjavil:

Nekateri migrante smo srečali v živo.
Očitno. Glede na to da niti pravilno ne znaš zapisati stavka, so te že nalezli z neznanjem slovenskega jezika.

xmetallic je izjavil:

mutti Merkel
Konzervativni politiki so takšni, ja.

gruntfürmich je izjavil:

dragi tovariš, diktature in enoumje vsiljujete vi, če ste že pozabili.
Dragi tovariš in sodelavec udbe, srečni smo, da ste natančno popisali svoje početje v preteklem režimu. Vemo, zakaj ni bilo lustracije.

gruntfürmich je izjavil:

znova redefinirate pojme da zakrivate tiranijo nad večino. porazno!
Tiranijo nad večino izvajate konzervativci. Ostalim se vsem jebe, kako živijo drugi ljudje, vi ste edini, ki se čutite poklicane drugim diktirat, kako bi morali živeti.

xmetallic je izjavil:

Tudi na spletnih portalih je moč opaziti frustracije Kanadčanov, ki se jim posmehuje cel svet.
Mhm, na daily stormerju. Verjamem, ja. Fašisti vedno izgubite, le na Madžarskem in v Rusiji ne morete, ker imate v lasti vse medije.

grandioso74 je izjavil:

politik kova orban nam manjka kot si ugotovil, mi imamo mehkužce, ki pojma o politiki nimajo.
Saj imamo Jelinčiča, samo pri nas človeka z avtomatskim orožjem ne spustijo v parlament, na Madžarskem pa niso še prišli izza železne zavese.

xmetallic je izjavil:

Ko med tropom mladeničev ne vidiš nobene ženske in otroka veš, da gre za veliko grožnjo Evropi.
Boš sam odšel k psihiatru, ali pokličemo nujno medicinsko pomoč?
seveda, velika grožnja nam slovencem je oni cirkus pod psevdom parlament.
Človek je sam svoj največji sovražnik.

grandioso74 je izjavil:

seveda, velika grožnja nam slovencem je oni cirkus pod psevdom parlament.
Ne tako velika kot ksenofobija in rasizem.

Fidesz namerava do maja sprejeti t.i. zakon Stop Soros
Madžarska vladajoča stranka Fidesz, ki je na nedeljskih parlamentarnih volitvah osvojila dve tretjini poslanskih mandatov, je danes že napovedala, da namerava do maja sprejeti zakon, ki prepoveduje dejavnosti nevladnih organizacij, ki skrbijo za begunce in migrante, znan tudi kot zakon Stop Soros.
https://www.dnevnik.si/1042817867/svet/...

Poldi112 ::

grandioso74 je izjavil:

politik kova orban nam manjka kot si ugotovil, mi imamo mehkužce, ki pojma o politiki nimajo.

Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

nsa_ag3nt ::

Pijani Junker na delu.
Včasih so za to imeli dvorne norčke.

Drugače ima daljša varzija zgojrnejga posnetka naslov:
Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders

Ni čudno da je Eu vedno večji fail, če so na vrhu taki modeli.

Od 0:42 so zbrana dela Drunkerja
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

jype je izjavil:

Tiranijo nad večino izvajate konzervativci. Ostalim se vsem jebe, kako živijo drugi ljudje, vi ste edini, ki se čutite poklicane drugim diktirat, kako bi morali živeti.

si pozabil vzeti tablete ali si samo frapiran ker ljudje nočejo vašega socialnega experimenta?
borba za lasten obstoj je zajebana stvar, se strinjam
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

pegasus ::

gruntfürmich je izjavil:

Tu je srž problema - v definiciji besede lasten.
Vi ga definirate kot obstoj posameznika, mi ga definiramo kot obstoj vrste.

Namig: v naravi je posameznik nepomemben.

grandioso74 ::

nsa_ag3nt je izjavil:

Pijani Junker na delu.
Včasih so za to imeli dvorne norčke.

Drugače ima daljša varzija zgojrnejga posnetka naslov:
Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders

Ni čudno da je Eu vedno večji fail, če so na vrhu taki modeli.

Od 0:42 so zbrana dela Drunkerja
že nekaj časa trdim, da je eu kot takšna en veliki fail. saj ni čudno, da je uk izstopila, če bo šlo tako naprej bo izstopov vedno več, kmalu je lahko kot naslednja poljska.
Človek je sam svoj največji sovražnik.

Zgodovina sprememb…

Kaj bi imel raje? Kup drobnih državic, ki vsaka trmari nekaj po svoje? Odlično ... si prešprical zgodovino v šoli, predvsem "deli in vladaj"? Katera velesila te plačuje, da širiš take neumnosti?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pegasus ()

Konzervativci se "borijo" za obstoj kulture, ki že dolgo več ne obstaja. Njihova največja napaka je, da sami sebe jemljejo resno.

pegasus je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Tu je srž problema - v definiciji besede lasten.
Vi ga definirate kot obstoj posameznika, mi ga definiramo kot obstoj vrste.

Namig: v naravi je posameznik nepomemben.

jasna stvar da vam osebna svoboda ne pomeni nič.

jype je izjavil:

Konzervativci se "borijo" za obstoj kulture, ki že dolgo več ne obstaja. Njihova največja napaka je, da sami sebe jemljejo resno.

sj vem da mora biti zelo frustrijajoče ko te ljudje zavračajo ko pa jim (po tvoje) želiš najbolje...
smiliš se mi.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

jasna stvar da vam osebna svoboda ne pomeni nič.
Nekaj si spregledal ... ali nočeš videti. Res je, da je preživetje človeštva višje na lestvici prioritet kot osebna svoboda, a "osebna svoboda (drugih) ne pomeni nič" je tvoj ideal, ne naš. Mi znamo ceniti lastno in spoštovati osebno svobodo vseh drugih pripadnikov človeške rase, pa i šire (živali, rastline).

pegasus je izjavil:

Mi znamo ceniti lastno in spoštovati osebno svobodo vseh drugih pripadnikov človeške rase, pa i šire (živali, rastline).

malo bluziš ali pa ne razumeš. nisi prvi...

stjan ::

Je na madžarski meji že vojska, tako kot je na avstrijski?
Mogoče bo za nas najboljše da se pokrajine vrnejo zgodovinskim lastnikom.
Prekmurje Madžaron, večina Avstriji, Primorje Italiji.
Glede na to, da nismo samostojna država, povsod samo sranje, lopovščine itd. bi na naslednjih volitvah lahko razpustili to državo.

Poskusi dojeti to z mojega stališča - ti nisi sposoben razmišljati tako široko. Kar je ok, niso vsi ljudje enako sposobni. Kar ni ok, je, da manj sposobni hočejo reševat svetovne probleme, ki jih niti ne dojemajo v celoti, kaj šele ponujajo smiselne predloge rešitev. Gauss pravi, da so nadpovprečno sposobni v manjšini in demokracija poskrbi, da na vrh priplavajo povprečni in podpovprečni predlogi. Zato trdim, da nas bo demokracija na dolgi rok pokopala.

matijadmin ::

stjan je izjavil:

Je na madžarski meji že vojska, tako kot je na avstrijski?
Mogoče bo za nas najboljše da se pokrajine vrnejo zgodovinskim lastnikom.
Prekmurje Madžaron, večina Avstriji, Primorje Italiji.
Glede na to, da nismo samostojna država, povsod samo sranje, lopovščine itd. bi na naslednjih volitvah lahko razpustili to državo.

Misliš, da je na Madžarskem manj skrajnih desničarjev in boljše zdravstvo? Da je v Italiji manj kriminala, korupcije in boljše sodstvo? Dobro jutro.
Vrnite nam techno!

TESKAn ::

Zato trdim, da nas bo demokracija na dolgi rok pokopala.

Bolje kot diktatura, kjer si enega nesposobneža stran od pokopa.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Nehaj razmišljat v človeških okvirih ... želimo si razsvetljenega absolutizma, kjer je absolutist dovolj velika ekipa, da razvije notranjo samoregulacijo (primer: kitajska partija) ali AI.

pegasus je izjavil:

Nehaj razmišljat v človeških okvirih ... želimo si razsvetljenega absolutizma, kjer je absolutist dovolj velika ekipa, da razvije notranjo samoregulacijo (primer: kitajska partija) ali AI.

popolnoma razumemo tvoje želje

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

Všeč mi je tole cviljenje levičarjev ob gladki in veliki zmagi Obrana :D

vedno cvilijo ko se ljudje odločijo po svoji volji...

So se ljudje res sami odločili, ali so jim kako pomagali?
Recimo priredba, poneverba, volilnih rezultatov itd. ?

fikus_ ::

Rusi so vplivali na volitve! :))

stjan je izjavil:

Recimo priredba, poneverba, volilnih rezultatov itd. ?

Pomagala jim je zdrava pamet, da so se odločili pravilno.

peburuchug ::

jype je izjavil:

Za nekoga ki ne pozna osnovne definicije besede kultura, pričakovan odziv.

Afriška kulturo kjer ti okoli glave obesijo gumo od avta polito z bencinom, ker te je lisica ki je šla skozi vas čudno pogledala, boš seveda izpustil.

Isto ne boš omenil njihove čokoladne kulture kjer so v italiji razkosali žensko in pojedli njene organe pri vudu maši isto ne boš omenjal.

Bedni poizkusi pranja možganov s strani vas komijev ne bojo rasli na tej zemlji. Aja, si v švedistanu, tam deluje bolje ne :D

stjan je izjavil:

tile so jim pomagali da so se svobodno odločili v kakšni družbi želijo živeti:

hm, ja, dve nacistični državi na naših mejah (ali bodo počasi 4?), bo še zanimivo.
Sem za anšlus, nemško vsaj malo razumem, madžarščina mi je pa toliko razumljiva kot marsovščina.

peburuchug je izjavil:

Za nekoga ki ne pozna osnovne definicije besede kultura, pričakovan odziv.
Kdor niti vejic ne zna pravilno postavljat težko drugim pridiga o kulturi.

peburuchug je izjavil:

Bedni poizkusi pranja možganov s strani vas komijev ne bojo rasli na tej zemlji. Aja, si v švedistanu, tam deluje bolje ne :D
Bedni poizkusi pranja možganov so jasni: "Proti imigrantom" glasujejo povsod, kjer še niso nikoli nobenega videli. Tudi ti si eden tistih, očitno.

gruntfürmich je izjavil:

tile so jim pomagali da so se svobodno odločili v kakšni družbi želijo živeti:
Mhm, ker je pomembneje drugim težit, kako bi morali živet, kot pometat pred lastnim pragom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Jype tebi pa ni nikoli nič prav. Sprijazni se Orban je zmagal na demokratičnih legalnih volitvah ljudstvo je izbralo :D

Bom videl če se boš kaj pritoževal konec leta ko bo zmagal tvoj lover boy Štefko mesna pita Lovften.

ADIJOOO1 je izjavil:

Jype tebi pa ni nikoli nič prav. Sprijazni se Orban je zmagal na demokratičnih legalnih volitvah ljudstvo je izbralo :D

Bom videl če se boš kaj pritoževal konec leta ko bo zmagal tvoj lover boy Štefko mesna pita Lovften.

Kar pa ne pomeni, da sredina preostanka raje po možganskem begu ni sadmazo nagnjena. EU že Madžarsko pribija na križ in ji žuga s sankcijami.
Vrnite nam techno!

matijadmin je izjavil:

ADIJOOO1 je izjavil:

Kar pa ne pomeni, da sredina preostanka raje po možganskem begu ni sadmazo nagnjena. EU že Madžarsko pribija na križ in ji žuga s sankcijami.

Seveda brezhrbtenična EU Višegrajsko skupino pribija in križa že 3 leta pa nič od nič :D
Višjegrajci niso neki Miro Cerar kjer gre takoj na kolena :D

ADIJOOO1 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

ADIJOOO1 je izjavil:

Seveda brezhrbtenična EU Višegrajsko skupino pribija in križa že 3 leta pa nič od nič :D
Višjegrajci niso neki Miro Cerar kjer gre takoj na kolena :D

Ob pravnih postopkih nastopaštvo nima učinka, le naivce, kot si ti, impresionira.
Vrnite nam techno!

xmetallic ::

jype je izjavil:

Bedni poizkusi pranja možganov so jasni: "Proti imigrantom" glasujejo povsod, kjer še niso nikoli nobenega videli. Tudi ti si eden tistih, očitno

"Samo" več sto tisoč jih je korakalo skozi Slovenijo. 20 milijonov evrov je "izginilo" iz blagajne v nekaj dneh.

jype je izjavil:

Mhm, ker je pomembneje drugim težit, kako bi morali živet, kot pometat pred lastnim pragom.

Liberalci drugim ukazujete kako morajo živet, koga morajo sprejet v državo, koga morajo financirat, česa ne smejo počet. A ne bi raje pometali pred svojim pragom kot pa da Evropejcem moralizirate z migranti? Če ti je všeč afganistanska kultura se lahko preseliš v Afganistan.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

matijadmin je izjavil:

Ob pravnih postopkih nastopaštvo nima učinka, le naivce, kot si ti, impresionira.

Če bi EU imela vzvod, da sankcionira omenjene države bi to storila. Višjegrajske države držijo skupaj. EU ne more kaznovati Poljske zaradi pravosodne reforme, ker je Madžarska sporočila, da ne bo podprla sankcij. EU si ne more privoščiti novih trenj znotraj unije. Tudi če bi lahko ukrepali si tega ne bi upali narediti. EU zaradi vsiljevanja migrantov in izstopa VB že tako stoji na krhkih tleh. Če se začnejo še finančne vojne med članicami lahko kar takoj razpustijo evropski parlament.

Zgodovina sprememb…

xmetallic je izjavil:

"Samo" več sto tisoč jih je korakalo skozi Slovenijo. 20 milijonov evrov je "izginilo" iz blagajne v nekaj dneh.
Ja, nepomembno v primerjavi z Orbanovimi zločini, kje so šele zločini kartelov, ki jih tako krčevito podpiraš.

xmetallic je izjavil:

Liberalci drugim ukazujete kako morajo živet, koga morajo sprejet v državo, koga morajo financirat, česa ne smejo počet.
Država je moja last, tvoja pa ni, zato jaz odločam, koga sprejmemo v državo, koga pa ne, kaj financiramo in česa ne. Jaz sem vpisan v zemljiški knjigi za parcelo "Slovenija", ti pa nisi. Družbena last je moja last, tvoja pa ne. Ker ti nisi komunist in družbene lastnine ne priznavaš, zato je tudi uživati ne moreš. Kako moraš živeti ti seveda ukazuje le tvoja nevrotična glava: Liberalcem je vseeno, kako ti živiš, dokler ne izvajaš nasilja nad drugimi.

xmetallic je izjavil:

EU zaradi vsiljevanja migrantov in izstopa VB že tako stoji na krhkih tleh.
Precenjujete se. Migrantje niso še nikoli nikomur ničesar žalega storili, je pa res, da Slovenci radi pobijate rojake in potek brutalnega umora objavite na facebooku. Čudni ljudje, ampak jebiga, taka je vaša primitivna folklora. Saj plačujete sankcije za svoje neumnosti, tako kot jih Poljaki, Madžari in Slovaki. Retardiranost v EU k sreči precej stane.

xmetallic je izjavil:

Če se začnejo še finančne vojne med članicami lahko kar takoj razpustijo evropski parlament.
Ja, vem, ti bi rad, da smo zopet vsak zase, zato da bomo popolnoma nekonkurenčni in bodo z nami pometali, tako kot tebe vzburja. Trda roka je tvoj fetiš, ne moj. Ti diktiraš, kako moramo mi živeti, ne obratno.

eno pilulo za resnico bi levaki rabili vzeti...

xmetallic je izjavil:

matijadmin je izjavil:

Če bi EU imela vzvod, da sankcionira omenjene države bi to storila. Višjegrajske države držijo skupaj. EU ne more kaznovati Poljske zaradi pravosodne reforme, ker je Madžarska sporočila, da ne bo podprla sankcij. EU si ne more privoščiti novih trenj znotraj unije. Tudi če bi lahko ukrepali si tega ne bi upali narediti. EU zaradi vsiljevanja migrantov in izstopa VB že tako stoji na krhkih tleh. Če se začnejo še finančne vojne med članicami lahko kar takoj razpustijo evropski parlament.

EU daje pokroviteljsko in modro čas za premislek kršiteljicam. Samo naivnim in primitivnim je do merjenjenja lulčkov, posledično pa priletijo izjave, kdo ima jajca in kdo ne...
Vrnite nam techno!

matijadmin je izjavil:

EU daje pokroviteljsko in modro čas za premislek kršiteljicam. Samo naivnim in primitivnim je do merjenjenja lulčkov, posledično pa priletijo izjave, kdo ima jajca in kdo ne...

aha seveda. kršiteljice.
tako dolgo jim bo dala čas da bodo še na zahodu desne stranke najmočnejše, in potem si bodo obojni čestitali v dosežkih.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

jype je izjavil:

ADIJOOO1 je izjavil:

Nope. Nazis raus.

|HP EliteBook|R5 6650U|

Orban je zmagal na legalnih demokratičnih volitvah Madžari so odločili. Ampak razumem, da nekateri tega ne podpirajo tisti tudi ne podpirajo ureditve kot je Slovenija saj še vedno mislijo, da živijo pod diktaturo v Jugoslaviji.

Daj si ti razčisti pri sebi, kaj si želiš - na eni strani ne maraš jugoslovanske "diktature", po drugi strani si želiš novo, še hujšo. Ne vem, kako so te vzgajali, da ne zmoreš živeti brez palice?

pegasus je izjavil:

Daj si ti razčisti pri sebi, kaj si želiš - na eni strani ne maraš jugoslovanske "diktature", po drugi strani si želiš novo, še hujšo. Ne vem, kako so te vzgajali, da ne zmoreš živeti brez palice?

Kot kaže ne ločiš med demokracijo in diktaturo. Titek je bil doživljenski predsednik na Madžarskem pa so ljudje volili veš tem use reče DEMOKRACIJA.

pegasus je izjavil:

Zakaj se pogovarjamo o Jugi, ki je ni več?
|HP EliteBook|R5 6650U|

jype je izjavil:

Ja, vem, ti bi rad, da smo zopet vsak zase, zato da bomo popolnoma nekonkurenčni in bodo z nami pometali, tako kot tebe vzburja. Trda roka je tvoj fetiš, ne moj. Ti diktiraš, kako moramo mi živeti, ne obratno.

Jaz predlagam, da neuspešen projekt EU ukinemo in ustanovimo dve novi uniji. Unija združenih migrantov, ter Unija združenih Slovanov. Na meji od ITA pa vse gor do severa GER postavimo 15 metrov visok zid. Migrante uvažajte na svojo polovico, mi bomo pa skupaj z Rusijo v svoji uniji živeli v miru brez migratov in liberalne agende.

Zgodovina sprememb…

xmetallic je izjavil:

jype je izjavil:

Jaz predlagam, da neuspešen projekt EU ukinemo in ustanovimo dve novi uniji. Unija združenih migrantov, ter Unija združenih Slovanov. Na meji od ITA pa vse gor do severa GER postavimo 15 metrov visok zid. Migrante uvažajte na svojo polovico, mi bomo pa skupaj z Rusijo v svoji uniji živeli v miru brez migratov in liberalne agende.

Podpišem takoj :D

Imaš moj glas.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Vazelin ::

Skakali bi čez zid, da bi šli lahko na Zahod ali Sever.
Potem bi bili migranti VI:)):))

Saj nekaj podobnega smo delali v Jugi, ko smo švercali robo.

Malo adrenalinske pustolovščine.
|HP EliteBook|R5 6650U|
««
9 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve v Nemčiji končane (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
30363640 (49275) AndrejO

Več podobnih tem