Forum » Pomoč in nasveti » problem z grafo
problem z grafo
gmajna ::
Kot nekateri sem tut jas mel probleme z Inno3d Tornado GeForce4 Ti 4200. Pri zagonu 3d aplikacij se mi je po kratkem času izklopo monitor..Mislim da sem težavo rešo s tem da sem izklopo integrirano zvočno kartico :) Vseeno pa se mi še zastavlja vprašanje zakaj to ne velja za igro No One Lives Forever2...Morda zato ker ima igra svoj avdio codec?
Pomoč prosim!
Pomoč prosim!
Keep it real !
MALJUTKA ::
gmajna @ Najprej lep pozdrav in dobrodošel na forumu, za katerega najbrž že tako sam veš, da je THE BEST, a ne?
Glede tvoje prošnje pa tako: Navadi se, da če hočeš da ti bomo fantje lahko pomagali, da čimbolj opiši svoj sistem. Dobro, konkretno v tem tvojem primeru ne rabiš napisat kakšno miško imaš, bi pa bilo fajn, če napišeš katero ploščo imaš, a je grafa kaj navita, katere gonilnike uporabljaš itd... Zdaj, če ti dela, bodi srečen da dela, ne da sprašuješ ZAKAJ dela. Tukaj se ponavadi sprašuje zakaj kakšna stvar NE dela. Štekaš?
Če pa imaš kakšno konkretno vprašanje pa kar vprašaj brez strahu.
LP
Glede tvoje prošnje pa tako: Navadi se, da če hočeš da ti bomo fantje lahko pomagali, da čimbolj opiši svoj sistem. Dobro, konkretno v tem tvojem primeru ne rabiš napisat kakšno miško imaš, bi pa bilo fajn, če napišeš katero ploščo imaš, a je grafa kaj navita, katere gonilnike uporabljaš itd... Zdaj, če ti dela, bodi srečen da dela, ne da sprašuješ ZAKAJ dela. Tukaj se ponavadi sprašuje zakaj kakšna stvar NE dela. Štekaš?
Če pa imaš kakšno konkretno vprašanje pa kar vprašaj brez strahu.
LP
Dead_Eye ::
mislim, ko ti bo povedal katero ploščo in driverje ima pa boš sigurno vedu v čem je problem, a matljutka?
The one and only
AngelOfDeath ::
Si proval obnovit vse voznike za tvojo ploščo še posebej za zvočni del ?
Ali pa voznike za grafo ?
Poglej še če je kakšen popravek za to igro pa ga namesti. Mogoče je na strani od igre že opisana težava in popravek zanjo.
Ali pa voznike za grafo ?
Poglej še če je kakšen popravek za to igro pa ga namesti. Mogoče je na strani od igre že opisana težava in popravek zanjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AngelOfDeath ()
MALJUTKA ::
Dead Eye ali karkoli že si : Sigurno bom lažje znal pomagat, če bom poznal njegov sistem, ne vem pa v čem je tvoj problem!? Če bi mi rad kaj povedal, ti dam na PM svoj naslov, pridi sem in se bova pogovorila na 4 oči. A je tok deda v tebi?
Pa BtW, če si tok pameten, pa mu ti napiši kako naj reši problem, ne pa da pametuješ nad tistimi ki mu želimo pomagat. Anyway, škoda besed naprej, sem ti povedal svoje.
Pa BtW, če si tok pameten, pa mu ti napiši kako naj reši problem, ne pa da pametuješ nad tistimi ki mu želimo pomagat. Anyway, škoda besed naprej, sem ti povedal svoje.
gmajna ::
Brez zamere fantje, sam sn frišn pa še ne vem vsega. Za vašo in mojo korist pa vam navajam podatke sistema :)
MSI K7T Turbo2 (sflashan bios na v3.6)
AMD Athlon XP 1600+
256 SDRam 133MHz
Inno3d Tornado GeForce4 Ti 4200 64 DDR
IBM Vancouver2 120G
2 x CD-ROM (pekač in DVD)
integrirana zvočna
modem
mrežna
sistem ni nič navit
Hvala in LP
MSI K7T Turbo2 (sflashan bios na v3.6)
AMD Athlon XP 1600+
256 SDRam 133MHz
Inno3d Tornado GeForce4 Ti 4200 64 DDR
IBM Vancouver2 120G
2 x CD-ROM (pekač in DVD)
integrirana zvočna
modem
mrežna
sistem ni nič navit
Hvala in LP
Keep it real !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko je vredno?Oddelek: Kaj kupiti | 1209 (964) | Melanholija |
» | INNO3D GeForce 4 Titanium 4200 in dosežek v 3DMarku SEOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1056) | l-note |
» | GeForce4 4200Oddelek: Navijanje | 1035 (849) | |SNap| |
» | tezave z detonatorji - rač. zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1448) | mrTwelveTrees |
» | Poceni GF3 ?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 1856 (1856) | msmiha |