» »

Skiro električni

Skiro električni

Temo vidijo: vsi
««
56 / 56
»
»»

bambam20 ::

trhja je izjavil:

V katero trgovino se splaca it, da malo probas zadeve da dobis obcutem, kak nasvet?

Ne vem v kateri trgovini ti bodo dali na preizkušnjo skiro, da se boš okoli vozil.

trhja ::

Dobro ze da so razstavljeni je fajn, tud ce se ga ne da zatrajbat en krog.

Ima kdo Segway F2 kako ste zadovoljni?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: trhja ()

Ahim ::

trhja je izjavil:

Teza mi je naceloma vseeno ampka nebi rad neke prevelike teze, ker ga moram 1x do 2x na dan nesti v prvo nadstropje, si pa po pravice ne predstavljam razlike med lazjimi in tezjimi skiroji.

Meni se je zdel ze Mi 1S (ali kaj je ze, pac naslednik M365, ne-Pro) ravno na meji za prenasanje takole 1 nadstropje po stopnicah, tako kar se tice dimenzij kot tudi mase. Pro je vecji in tezji, 10" modeli pa sigurno tudi. Malo je odvisno od tega ali bos ti to nosil v trenirki s svojem prostem casu ali tik pred&po sihtu, kjer moras biti zrihtan v srajci in hlacah ... skiro pa obcasno blaten, se ce je suho je prasen.

Hvala za odgovor se strinjam, ravno danes sem sel za foro v big bang, sem probal malo vzdignit te z 10" kolesi, katerih teza se giblje okrog 16kg in ja uff, sem pogruntal da bo treba kar misice napenjat :)

Nekako se ne morem odlocit, so te "en rang nizje" z gumamic8" cca 12kg good enough ali ne, ce pac sploh ne gledam sedaj cene, ampak samo kot kateri je bolj prakticen.

Gregor P ::

... vprašanje je le, ali rabiš iti tudi v klanec ali ne? Če ne in nimaš ravno 100kg+ bodo tudi manjši povsem v redu, predvsem pa lažji za nosit nekaj metrov (a ne več kot to).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

thx dober point, hm kaj pa vem v eno smer proti sluzbi se kaksne dobre pol km spuscam v rahlem naklonu, za domov bo slo pa pac gor. ne grem pa ravno cez hrib kot je ljubljanski grad, oziroma se nimam plana pa takih koncih vozit.

Ahim ::

trhja je izjavil:

thx dober point, hm kaj pa vem v eno smer proti sluzbi se kaksne dobre pol km spuscam v rahlem naklonu, za domov bo slo pa pac gor. ne grem pa ravno cez hrib kot je ljubljanski grad, oziroma se nimam plana pa takih koncih vozit.

Pri sibkejsih modelih, kot je (nepredelan) Mi 1S, se tudi voznja navzgor po podvozu denimo na Celovski, Dunajski, Drenikovi ipd. kar cuti, sploh ce je baterija pod 50% nafilana pa to res ni strm naklon. Kako bi izgledalo pol kilometra s takim naklonom ... PCe gre po ravnem lepo 25, gre v tak klancek na vrhu samo se kaksnih 20 (ali manj ce baterija ni cisto polna).

Mogoce si pri kom enega sposodis in se probas enkrat peljat po tvoji trasi navzgor z nekoliko ispraznjeno baterijo, da dobis obcutek ce bo v redu ali bi omagal pred vrhom klanca oziroma se bos gor privlekel s par km/h.

Thx, sedaj sem vsaj zdefiniral filter ki ga zelim, torej 10" gume, do cca 16kg, rang nekje 400-600€ sedaj pa moram izbrati najbolsega, vecinoma gledam 2 firmi Xiaomi in Segway, tako da se priporocam za predloge.

Veliko vas tukaj omenja "predelave" kaj je sploh fora tega, samo vecja hitrost ali se kaj drugega, ker jaz na teh zadevah vec kot 25km/h na uro ne rabim.

Johan3232 ::

Če se ne boš veliko vozil po tlakovcih, potem predlagam, da k filtru dodaš polne pnevmatike (solid tire). Lahko pa jih menjaš naknadno, če se ti bo dalo. Meni se ni. Flikanje pnevmatik zna biti kar nadležno, sploh če se začne ponavljati.
««
56 / 56
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elektricni skiro (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9522392 (10871) DamijanD
»

Hitrost skiroja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8113726 (11378) c3p0
»

Električni skuter/skiro .... (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7829623 (9452) sds
»

Začela se je doba Xiaomija (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7620974 (15388) dore2

Električni skiro- lahek, zložljiv, zmogljiv

Oddelek: Na cesti
188349 (7657) bluefish

Več podobnih tem