Forum » Pomoč in nasveti » Dolg login
Dolg login
johanblond ::
Stanje:
služben laptop (v domeni), Win 10
ko sem doma (na WiFi) se mi logira v sistem vsaj eno minuto, če sem v Flight Mode, se mi logira v sistem merjeno v milisekundah
A je kakšen trik, da se mu da dopovedat, da se takoj logira ko je na WiFi (predvidem da išče domeno, ko je ne najde po eni minuti, se pa logira off-line)
služben laptop (v domeni), Win 10
ko sem doma (na WiFi) se mi logira v sistem vsaj eno minuto, če sem v Flight Mode, se mi logira v sistem merjeno v milisekundah
A je kakšen trik, da se mu da dopovedat, da se takoj logira ko je na WiFi (predvidem da išče domeno, ko je ne najde po eni minuti, se pa logira off-line)
johanblond ::
Run gpedit.msc.
Go to computer configuration.
Go to Administrative templates.
Go to System.
Go to User profiles.
Enable "Set maximum wait time for the network if a user has a roaming user profile or remote home directory" and set to 0 seconds
Uporabil zgornjo rešitev, še vedno traja zelo dolgo
Hitreje se logiram v sistem (iz spanja, ne iz novega zagona), če dam pri zagonskem oknu v Airplane mode, se logiram, in izključim Airplane mode, kot pa če čakam na login
Še kakšen nasvet?
Go to computer configuration.
Go to Administrative templates.
Go to System.
Go to User profiles.
Enable "Set maximum wait time for the network if a user has a roaming user profile or remote home directory" and set to 0 seconds
Uporabil zgornjo rešitev, še vedno traja zelo dolgo
Hitreje se logiram v sistem (iz spanja, ne iz novega zagona), če dam pri zagonskem oknu v Airplane mode, se logiram, in izključim Airplane mode, kot pa če čakam na login
Še kakšen nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | shranjevanje gesla v bazo (brez autentikacije)Oddelek: Programiranje | 2253 (1609) | detroit |
» | [Android]Vrnitev v "parent" activityOddelek: Programiranje | 1503 (1376) | KernelPanic |
» | Načini identifikacije osebeOddelek: Znanost in tehnologija | 1953 (1477) | urosbe |
» | windows server & adm filesOddelek: Operacijski sistemi | 1269 (1194) | Suhy |
» | problem prijavljanja v accountOddelek: Operacijski sistemi | 1477 (1335) | ql000 |