Forum » Programska oprema » Gumb za screenshot na Firefoxu
Gumb za screenshot na Firefoxu
CyberPunk ::
Vceraj se mi je na Firefoxu desno od search boxa "magicno" pojavil gumb za delanje screenshotov. Nimam nobenih avtomatskih apdejtov aktiviranih in nisem dodal nobenega extensiona. V cem je fora? Sem slucajno kaksno cudno kombinacijo tipk pritisnil hkrati, da je to kaksen od skritih toolov? Na Firefoxu na sluzbeni masini te spremembe ni bilo.
CyberPunk ::
Oboje (disabled in system-disabled) je na default/false. V bistvu nisem niti jaz tega nikoli spreminjal. Torej Mozilla to na remote malo spreminja?
Sicer zgleda uporaben tool, vseeno pa bi bilo fajn vedeti, kako je ratal aktiviran...
Sicer zgleda uporaben tool, vseeno pa bi bilo fajn vedeti, kako je ratal aktiviran...
harvey ::
Od verzije 53 naprej je to dodano , bolj sumim, da s kakim shortcutom to aktiviraš in si po nesreči to vklopil.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naučimo se vstaviti sliko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23034 (284) | JanBrezov |
» | Mikrotik T-2 IPTV IGMP ProxyOddelek: Omrežja in internet | 11806 (1313) | raceboy |
» | SSH forwarding na MikrotikuOddelek: Omrežja in internet | 1806 (1546) | miki133 |
» | javascript - gnezdenje - konkretno na mojem primeruOddelek: Programiranje | 2618 (2066) | geca |
» | Simple PrintscreenOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1454) | Excalibrus |