» »

Internetni Radio - Hit Postaje

Internetni Radio - Hit Postaje

shadeX ::

Večinoma poslušam Radio Capris Hits. Všeč mi je ker vmes ni govorjenja in so samo zadnji hiti. Problem je ker se mi zdi da nimajo na playlisti več kot 10 komadov in v roku pol ure se predvaja nazaj prvi komad.

Pozna kdo kakšno drugo postajo s hiti in da ni (pretiranega) govorjenja vmes?

HotBurek ::

O kakšnih hitih je tu govora? Praktično vse radijske postaje vrtijo 10 t.i. hitov tega leta, celo leto. Pa še to so večinoma neki komadi, kjer cvilijo kot da jih en za jajce stiska.

I got no roots. Coldplej. To sta vsaj dva komada, ki ne mine dan, da jih ne bi slišal. Za žile rezat, druge ni :)

Še najbolj je ok val 202, ki ima včasih ob večernih urah gut program. To je pa to.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

O kakšnih hitih je tu govora?

Pač zadnji pop hiti, kar je pač novega na sceni. Sej npr radio 1 in podobni majo same take komade sam je problem ker so vmes vedno neke prekinitve in me zmoti med delom :)

In ni potrebno da je postaja naša, važno samo da se nekaj predvaja odzadaj da ni smrtne tišine v prostoru.

Heavy ::

HotBurek je izjavil:

I got no roots. Coldplej. To sta vsaj dva komada, ki ne mine dan, da jih ne bi slišal. Za žile rezat, druge ni :).

Deeee spaaaaa siiiiii toooooo :D

Več ali manj vsi predvajajo isto. Še radio bob in rock radio imata neke omejene playliste (Aerosmith - I don't wanna miss a thing, Creazy).

Če imaš prenos podatkov na telefonu pojdi poslušati internetni radio iz 181fm, ne govorijo, predvajajo pa to kar piše na naslovu kanalov.
#TeamFelix

Super, 85 zadetkov. Bom prečekiral :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11614942 (9753) PreviousUser
»

Komercializacija medijev

193108 (2882) PreviousUser
»

Glasba na radiju

255135 (4206) Thuban
»

Slovenski komercialni radiji (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7914017 (11984) LuiIII

Več podobnih tem