Forum » Šport » Raztezne vaje
Raztezne vaje
i33a ::
Pozdravljeni,
zaradi ogromno sedenja v zadnjih letih opažam, da sem vedno manj gibljiv. Sklenil sem, da bom del svojega prostega časa namenil razteznim vajam.
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem? Predvsem me zanima katere vaje izvajati in koliko časa/kolikokrat na dan? Prav tako me zanima vpliv na rast mišične mase, saj obiskujem tudi fitness.
Najlepša hvala za odgovore.
zaradi ogromno sedenja v zadnjih letih opažam, da sem vedno manj gibljiv. Sklenil sem, da bom del svojega prostega časa namenil razteznim vajam.
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem? Predvsem me zanima katere vaje izvajati in koliko časa/kolikokrat na dan? Prav tako me zanima vpliv na rast mišične mase, saj obiskujem tudi fitness.
Najlepša hvala za odgovore.
r3dkv1c4 ::
tocno to napisi v stric google in imas prikazane vaje za raztegovanje celega telesa......cimveckrat dnevno
Ce veliko sedis ti tudi svetujem obisk kakega fizioterapevta vsake 3-4 mesece, da te zmasira po celi hrbtenici
Pa ne mislim klasicnega maserja, ker to ni isto.
Ce veliko sedis ti tudi svetujem obisk kakega fizioterapevta vsake 3-4 mesece, da te zmasira po celi hrbtenici
Pa ne mislim klasicnega maserja, ker to ni isto.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
fosil ::
Verjetno si ravno zaradi fitnesa zgubil gibljivost.
Najbolje in zelo priporočljivo se je raztezat ravno po fitnesu, takrat so mišice ogrete.
Najbolje in zelo priporočljivo se je raztezat ravno po fitnesu, takrat so mišice ogrete.
Tako je!
janezvalva ::
gibanje je pomembno, ssaj drugače se v sklepih ter hrbtenici nabira tekočina, katero občutimo kot otrdelost sklepov ter zmanjšano gibljivost telesa
Machete ::
Pojdi raje na jogo, če želiš bit raztegnjen.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z nogami in spodnjih delom hrbta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8209 (4885) | 55TR |
» | PolčepOddelek: Šport | 4668 (3230) | mojster_joni |
» | Muskofibr dober ali slab? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10322 (7759) | starboi |
» | Vaje z lastno težoOddelek: Loža | 12806 (11115) | Golden eye |
» | Vaje za raztezanjeOddelek: Loža | 1488 (1228) | blackbfm |