Forum » Omrežja in internet » Zakupiš domeno in ne urediš spletne strani, ali je to lahko problem?
Zakupiš domeno in ne urediš spletne strani, ali je to lahko problem?
tomysux ::
Pozdravljeni,
a kdo ve a ti lahko vzamejo domene (.com, .net), ki jih imaš zakupljene in na njih nimaš postavljene internet strani oziroma so na njih narejene povezave na neko obstoječo spletno stran.
LP tomysux
a kdo ve a ti lahko vzamejo domene (.com, .net), ki jih imaš zakupljene in na njih nimaš postavljene internet strani oziroma so na njih narejene povezave na neko obstoječo spletno stran.
LP tomysux
Matek ::
Ne.
Sej, če si ti registriral, ponavadi da tisto podjetje, preko katerega si registriral (recimo Domenca) eno stran gor, da piše To domeno je nekdo registriral, stran pa je še v izdelavi. Njim je navsezadnje isto, saj ti plačaš stvar.
Sej, če si ti registriral, ponavadi da tisto podjetje, preko katerega si registriral (recimo Domenca) eno stran gor, da piše To domeno je nekdo registriral, stran pa je še v izdelavi. Njim je navsezadnje isto, saj ti plačaš stvar.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
nsignific ::
Zaplete se lahko edino pri domenah, ki ze imajo nekoga ki lahko upraviceno zahteva lastnistvo. Recimo v primeru, da najames (domene se ne kupuje) McDonalds.com, moras prepricati hamburkger mejkersko korporacijo da se je tvoj stari ata pisal mcdonalds in da imas pravico do domene, ker bos gor postavil tribute svojemu dedku. Drugace dobis cease and deceast pismo in se u kratkem poslovis od domene.
xpozed ::
nsignific: zakaj sem pa jaz vedno zivel v prepricanju, da ce je domena prosta jo lahko kups in ti noben in nic ne more tezit ker jo imes, pa naj bo to domena microsoft.com al pa blah.net... pac tist k prvi pride prvi melje...
Je mel pa en frend problem, k jim je ena ameriska firma ukradla domeno (kako je to mogoce ne sprasuj mene), takrt so jo pa nabavl pr domenci...
Je mel pa en frend problem, k jim je ena ameriska firma ukradla domeno (kako je to mogoce ne sprasuj mene), takrt so jo pa nabavl pr domenci...
nsignific ::
xpozed: kko nej bi js vedu zakaj si zveu u takem prepricanju? kaksno vprasanje je to?
Tako je kakor sem rekel in nic drugace.
Tako je kakor sem rekel in nic drugace.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednost domeneOddelek: Izdelava spletišč | 4111 (3141) | KoMar- |
» | Internetna domenaOddelek: Omrežja in internet | 2178 (1851) | fiction |
» | Čigava bo domena Milka?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5751 (5040) | KleBac |
» | Končno .si domene tudi za navadne smrtnike! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7061 (5718) | Soprano |
» | Cisto svoja domenaOddelek: Izdelava spletišč | 2370 (1846) | dre |