Forum » Loža » visa banka koper za net (predplačniška) v USD?
visa banka koper za net (predplačniška) v USD?
shintaro ::
paypal mi je pisal da vsak USD dvig na bančni račun, se pretvori v EUR, ne glede na to če je račun v usd. (če je banka v slo.)
Je pa rekla da če imam VISA kartico k je v USD, pa pretvorbe ni, torej bi tako lahko se izogibal katastrofalnemu paypal currency conversion fee.
Moje vprašanje je, kako bi lahko zrihtal si VISA kartico na katero lahko iz paypala nakažeš, da je v USD valuti? Je to možno če sm slovenc?
Če kdo ve bom hvalažen,
Sicer pa grem čez par dni na banko in mi bodo znali tam, kjer so zelo prijazni ,povedat. Vsekakor bi rad vedu čimprej , če ve kdo.
Če se da jo bi naredu na NKBM ker majo tam najboljšo menjavo. Al whatever samo da je pač v USD.
Trenutno je dolar slabo stoječ in to morem nujno pogruntat.
Je pa rekla da če imam VISA kartico k je v USD, pa pretvorbe ni, torej bi tako lahko se izogibal katastrofalnemu paypal currency conversion fee.
Moje vprašanje je, kako bi lahko zrihtal si VISA kartico na katero lahko iz paypala nakažeš, da je v USD valuti? Je to možno če sm slovenc?
Če kdo ve bom hvalažen,
Sicer pa grem čez par dni na banko in mi bodo znali tam, kjer so zelo prijazni ,povedat. Vsekakor bi rad vedu čimprej , če ve kdo.
Če se da jo bi naredu na NKBM ker majo tam najboljšo menjavo. Al whatever samo da je pač v USD.
Trenutno je dolar slabo stoječ in to morem nujno pogruntat.
- spremenilo: shintaro ()
Malo sm napredoval v ugotavljanju, tko da se eno vprasanje.
Odprem racun v USD in dobim.kartico debetno visa od tega.racuna.. a lahko na to.kartico nakazem iz paypala? In a bo kartica dejansko v usd?
Banke odprejo sele jutri, ce ne ve nben bom pac pocakal
Odprem racun v USD in dobim.kartico debetno visa od tega.racuna.. a lahko na to.kartico nakazem iz paypala? In a bo kartica dejansko v usd?
Banke odprejo sele jutri, ce ne ve nben bom pac pocakal
nima veze sm rešu, sploh ti mesar nehaj bumpat to temo.
paypal naštima kartico na usd, nakaže gor usd , namesto da pretvori v eur in nakaže in pol je menjava po dosti boljšem tečaju kot od paypala. kartica je eur visa
paypal naštima kartico na usd, nakaže gor usd , namesto da pretvori v eur in nakaže in pol je menjava po dosti boljšem tečaju kot od paypala. kartica je eur visa
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 779115 (2911) | mgermo |
» | Paypal preko osebnega računa & SPOddelek: Pomoč in nasveti | 4602 (3865) | shintaro |
» | paypal, bančni račun v dolarjih in banka menjava dolar/eur helpOddelek: Loža | 2161 (2066) | Tilen |
» | Paypal, Visa Electron?Oddelek: Loža | 2798 (2714) | CCarmen |
» | MasterCard: placati v USD ali EUROddelek: Loža | 4485 (4076) | gruntfürmich |