» »

Nagrad.IGRA_st.NEST2k3-dodatno!

Nagrad.IGRA_st.NEST2k3-dodatno!

Spajky ::

8-) OBVESTILO ! Zdej se začenja! Kaj? Evo:

----------------------------

Za vse, ki se boste udeležili (lahko tudi kot obiskovalci) Sečoveljskega meetinga v soboto (če bo vroče in vlaga pod 50% boste sigurno pogosto žejni), bom "sponzoriral" nekaj malega (brezalkoholne pijače v skladu z zadnjimi navodili..) za drink.
Vendar ne vsem :-) in ne čisto "zastonj"! "Nagradni" SKLAD (v skladu z mojimi fin.možnostmi, ki se bo "talal" po dopoldanskih predavanjih pred kosilom) se sestoji:

- 1.nag. : 2 x paket 6x1,5L Ice Tea
- 2.nag. : 1 x paket 6x1,5L Ice Tea
- 3.nag. : 1 x flaša 1,5L Coca-cole
- tolaž.nag za 4.mesto-vrnem nekomu po želji tega "tekmovalca" enodnevno vstopnino ali, da si s tem strašnim vrnjenim kešem lahko kupi en drink na prireditvi. :8)

V kolikor nobeden ne izpolni "pogojev" za 1. nagrado, se ji odvzame 3 flaše in njih pijačo razdeli med predavatelje, dve za sobotne, eno za nedeljska!

V kolikor bo več kandidatov za nagrade z enakim rezultatom [lahko "igrate" skupinsko vendar mora biti en "igralec" glavni=šef, ki zastopa skupino 0:) ] , se med njimi (oz."šefi") na eni mašini izvrši "turnir" PC igre Moorhuhn-III (streljat kure!) [3x igra na kandidata] in se potem naprimer v skladu s seštevkom točk vseh iger na kandidata, vse nagrade razdeli med njimi v skladu z doseženimi točkami! V kolikor bi blo več kot 4 (štirje) končni kandidati pred tem z enakimi rezultati, se za nagrade potegujejo 4, kateri se sami izžrebajo vpričo mene med njimi na izpadanje z 3x metanjem kovanca (system napovedovanja glava/grb!) :P /malo sreče pa mora bit tudi prisotno ane? in lahko začnete vežbat že zdej to igro in iskat linke...)

KAJ je treba STORIT za dobit (kandidaturo) ZA NAGRADO : treba je ugotovit-na mojih straneh:

--------------------------------

- 1. koliko različnih komplet (hyper)linkov (število!) vodi ven iz moje strani (iz ..man55/HP/ mape višje) vendar na ISTO domeno freeweb.siol.net na nek DRUG plac in katere mape tam drugje - napisat tudi imena map!

- 2. koliko VSEH različnih (hyper)linkov (število!) vodi na druge domene izven matične (freeweb.siol.net) in napisat po abecednem redu domen komplet linke!

--------------------------------

Papirne z imenom+priim. ali nickom /sprintane ali z roko čitljivo spisane/ rezultate te "nagradne ankete" bom pobral v soboto okoli 12.ure tam v Sečovljah, da jih pravočasno pregledam, igra naj se neha v soboto ob 8h zjutraj in tebi Jebiveter, NI dovoljeno sodelovanje v igri ali pomagat drugim, ker utegneš bit član komisije! :)

Tle na Slo-Tech forumih NI DOVOLJENO postat in "zbirat" te linke ali sugestije kje se nahajajo!!! (ker bom sicer nagrade umaknil! in ne bo nič iz tega ali pa bom kar tam direkt izvedel selekcijo za nagrade, ker baje interNet link tam bo in/ali bom spremenil pravila!)

Linkov je kar nekaj, večinoma so več ali manj vidni, vendar ne vsi takoj in so nekateri več ali manj uspešno SKRITI! ;) Posebno tile zadnji so pomembni pri mojem sejanju rezultatov!!!

Linki so večinoma zabavne narave (pametno jih je odpirat v novem oknu), so Happy Hunting & have Fun! :P . Lahko pa tudi tle med seboj kaj komentirate to mojo skromno "pijačno" nagradno anketo (samo komentirate, vidi opozorilo višje!) ali mojo stran, kateri ne bom v tem času dodajal (se mi zdi pošteno!) novih externih linkov....Menim, da ni nič težkega ta mala igrica...he he ... :D
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
  • zaklenil: Sergio ()

Sergio ::

Spajky, žal tega ne moremo dopustiti. Mamo že tako preveč zaseden urnik. Žal.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nagradna igra PURO - Slovenija in nepristransko obravnavanje udeležencev (GOLJUFIJA)

Oddelek: Loža
306652 (4764) s1m0n
»

siolov freeweb

Oddelek: Omrežja in internet
233018 (1957) lexios
»

"Sablona" za easy stran

Oddelek: Izdelava spletišč
141526 (1207) leinad
»

Slo-Tech Linux nagrajen