Forum » Elektrotehnika in elektronika » Ali radijsko vodena ura seva?
Ali radijsko vodena ura seva?
Maxtor ::
Torej, kupil sem budilko, ki je radijsko vodena. Ker jo imam na nočni omarici, torej v neposredni bližini glave, ko spim, me zanima, če ta ura seva in škodljivo vpliva?
Sam mislim, da ne seva, saj samo sprejema in ničesar ne oddaja, kot npr. GSM in torej ne seva. Skratka potrdite ali ovržite mojo teorijo in me soočite z nevarnostjo, kateri sem izpostavljen .
LP
Sam mislim, da ne seva, saj samo sprejema in ničesar ne oddaja, kot npr. GSM in torej ne seva. Skratka potrdite ali ovržite mojo teorijo in me soočite z nevarnostjo, kateri sem izpostavljen .
LP
DMouse ::
Če smo natančni seva vsaka (vklopljena) elektronska naprava, ampak to v tako neznatnih količinah, da ni vredno omembe. Radijskih valov pa tvoj radio kljub temu NE oddaja, ampak samo sprejema (tudi tiste za nastavitev ure).
madmitch ::
Radijskih valov pa tvoj radio kljub temu NE oddaja, ampak samo sprejema (tudi tiste za nastavitev ure).
To pomeni, da je vseeno, če si uro kupiš ali ne, če jo postaviš v kuhinjo ali pod blazino. Tako ali tako si že ožarčen in štete so ti minute.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne glede na nastavitve iPhone 11 pozna lokacijoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11199 (8345) | tardusm |
» | Usb adapter za avtoOddelek: Pomoč in nasveti | 3783 (3590) | GupeM |
» | SAR vrednost pri telefonihOddelek: Pomoč in nasveti | 9150 (7864) | Pyr0Beast |
» | Motnje z radijskim signalomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2372 (2217) | Azrael |
» | wireless routerji skodljivi?Oddelek: Omrežja in internet | 3224 (2649) | kolesar |