Forum » Loža » Optika v LJ s kratko čakalno dobo
Optika v LJ s kratko čakalno dobo
[D]emon ::
Okej, situacija je taka:
Imam napotnico za oftalmološki pregled, ker potrebujem nova očala. Katera od optik v Ljubljani bi imela čakalno dobo čim krajšo ? Neustrezna očala (stara cca. 5 let) in posledično moje težave z vidom me ovirajo pri iskanju zaposlitve.
Vsakršne informacije bi bil zelo vesel.
Imam napotnico za oftalmološki pregled, ker potrebujem nova očala. Katera od optik v Ljubljani bi imela čakalno dobo čim krajšo ? Neustrezna očala (stara cca. 5 let) in posledično moje težave z vidom me ovirajo pri iskanju zaposlitve.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Magic1 ::
Se mi zdi, da te v Clarusu (BTC) kar hitro naročijo. Itak ponavadi poleti talajo brezplačne preglede.
Magic
...:TOMI:... ::
Na spletni strani ZZZS imaš čakalne dobe. Ne škodi, če pokličeš in vprašaš kako ordinacijo, če je kdo odpovedal ipd.
Tomi
bambam20 ::
Sem po nasvetu poklical v Clarus, kjer bom dokaj hitro na vrsti. Hvala za nasvete.
Okej, situacija je taka:
Za optiko Art oz. njihove poslovalnice vem, da imajo urejeno, da opraviš pregled preko zdravstvene kartice.
Sem po nasvetu poklical v Clarus, kjer bom dokaj hitro na vrsti. Hvala za nasvete.
Pa ti v Clarusu okulist lahko izda naročilnico za nova očala ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Ko sem poklical sem med drugim specificno vprasal tocno to. Lahko. Glede na to, da imam trenutna ocala ze cca 5 (ce ne se vec) let, in sem na 2 leti upravicen do novih, ki jih krije zavarovanje ... bom to tudi izkoristil.
Magic1 ::
Je res, pri steklih je razlika, za okvir ti namenijo okoli 15EUR. Samo večina dobi okoli 50EUR. V glavnem ti častijo osnovni tip leč, za ostalo pa rabiš doplačt.
Smo imeli že temo o steklah in smo prišli do zaključka, da so evropska za en k***. Japonska so dosti boljša pa ne kaj bistveno dražja. Se pozna, če jih veliko nosiš. Samo jih nimajo povsod.
Smo imeli že temo o steklah in smo prišli do zaključka, da so evropska za en k***. Japonska so dosti boljša pa ne kaj bistveno dražja. Se pozna, če jih veliko nosiš. Samo jih nimajo povsod.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova očala in subvencijaOddelek: Loža | 2046 (1856) | bastadu |
» | Napačna dioptrija za očalaOddelek: Loža | 11448 (10026) | bambam20 |
» | Kam k okulistu? (s koncesijo)Oddelek: Loža | 6334 (1980) | Beki89 |
» | Kam po sončna očala?Oddelek: Loža | 2991 (2772) | blackbfm |
» | OkulistOddelek: Loža | 8540 (5382) | ta-mau |