Forum » Pomoč in nasveti » Internet Temp. Files
Internet Temp. Files
dork_ ::
Nevem kaj je z mano. Res. mapa C:\Documents and Settings\jst\Local Settings\Temporary Internet Files je prazna. Nema nista. Ampak v properties te mape pa se zmerej pise da je vsebina velika 705MB in da mapa vsebuje nevemkolk folderjev. Zadeva se pozna tudi na mojem disku. Ima mogoce kdo kaksno idejo?
LP, NaRobuZŽivci
LP, NaRobuZŽivci
Jakka ::
To najlažje zbrišeš kar v IE, če seveda želiš to narest.
Greš na Tools/Internet options, pa tm nadi tempoprary internet files. Lahko pogledaš vsebino in jih tudi pobrišeš pa tudi omejiš velikost te mape. Mal se poigraj in bo.
Greš na Tools/Internet options, pa tm nadi tempoprary internet files. Lahko pogledaš vsebino in jih tudi pobrišeš pa tudi omejiš velikost te mape. Mal se poigraj in bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jakka ()
xy! ::
Probi s kerim drugim programom v to mapo pogledat. Ko sem imel jest tak problem, sem z ACDsee s te mape brisal. Kaj vse je blo not
hvala hundey ampak nebos vrjel, tut to sm ze nardila ;) xy!, hvala ampak tut ACDsee nc ne pokaze.. in se par drugih programov s katerimi sem poskusila
Ustimano. Sem sla z enim programom ki ti kao odrstrani junk file in mi je našu cel kup enih fajlov tam kjer naj jih sploh ne bi bilo, torej v temp. folderju. in sm cist slucajno sla explorat kaj zdj to je in mi glej ga zlomka - odpre normalno. ni mi pa jasno zakaj mi je naredil temp file za film, ki sem ga dljala na dan ko sem tezavo opazila. Shared folder imam namrec na drugem disku.
Hvala vsem!
Hvala vsem!
Cokolesnik ::
Pa naj še kdo reče, da se pred računalnikom znajde le moški svet. Pohvalno Dork.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
]Fusion[ ::
Dork_ :Mam enak problem pa me zanima keri program si uporabla.
LP
LP
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
]Fusion[ ::
Sn ze sam reso. Sn uporabo norton Wipe Info in zbrisal kar je bilo v mapi.
Vseeno hvala.
LP
Vseeno hvala.
LP
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9868 (8963) | cookyx |
» | deleteOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1071) | luky |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3336 (2758) | Pyr0Beast |
» | Nepotrebni fajli?Oddelek: Programska oprema | 1219 (1109) | Storm |
» | Škratki ki odžirajo prepotrebne Mbyte !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1268) | astras |