Forum » Znanost in tehnologija » Vizija prihodnosti sveta
Vizija prihodnosti sveta
111111111111 ::
@D3m: pa kaj se greš. A ne veš da je jype višje od Aristotla? Kdo sploh je Aristotel?
D3m ::
111111111111 je izjavil:
@D3m: pa kaj se greš. A ne veš da je jype višje od Aristotla? Kdo sploh je Aristotel?
Aristotel @ Wikipedia
This guy.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
jype ::
111111111111 je izjavil:
@D3m: pa kaj se greš. A ne veš da je jype višje od Aristotla? Kdo sploh je Aristotel?Višji sem zato, ker sem mešanica dinarskih in skandinavskih ljudstev.
Unknown_001 je izjavil:
A ja oduvjek imao na umu, da majmuni više vole banane.Potpuno si u pravu. Da sam majmun, i ja bih čekao bananu.
This guy. ;)Imigrant, očitno.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: [D]emon ()
111111111111 je izjavil:
@D3m: pa kaj se greš. A ne veš da je jype višje od Aristotla? Kdo sploh je Aristotel?Višji sem zato, ker sem mešanica dinarskih in skandinavskih ljudstev.
Unknown_001 je izjavil:
A ja oduvjek imao na umu, da majmuni više vole banane.Potpuno si u pravu. Da sam majmun, i ja bih čekao bananu.
This guy. ;)Imigrant, očitno.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: [D]emon ()
Unknown_001 ::
Potpuno si u pravu. Da sam majmun, i ja bih čekao bananu.
Pa jest, al zar nismo također i mi primati? Kao red iz podrazreda viših sisavaca? Podred Hominoidea ?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
BlaY0 ::
Unknown_001 je izjavil:
Lemur uopšte ne jede banane.
Pa jede on limun ?
Ej čefurji! Pejte na avtobustno pa se tam do konca zmente...
Unknown_001 je izjavil:
Lemur uopšte ne jede banane.
Pa jede on limun ?
Ej čefurji! Pejte na avtobustno pa se tam do konca zmente...
Malo pazi, koga ti ozmerjaš s čefurjem. Da nimaš ravno ti nazadnje 3/4 žlahte od doł.
Begabt
Begabt
Ne bit sedaj užaljen in pripravljen na pretep. Zato pa ste južnjaki tako na slabem glasu v Sloveniji. Pejt se tepst dol k svojim.
Seveda si ti moral poudariti da si boljši od njih ker si severno od Celovca. Clap, clap.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
Seveda si ti moral poudariti da si boljši od njih ker si severno od Celovca. Clap, clap.Saj nisem vedno severno od Celovca.
111111111111 je izjavil:
Ojej, kdaj pa kdaj moraš priti med barbare nazaj. :)Absolutno.
In vas naučiti česa novega.
111111111111 je izjavil:
Nismo učljivi. Mi smo kar smo in ko se spustiš na naš nivo te zbrcamo z izkušnjami.Imam eksperimentalne rezultate, ki pravijo, da je tvoja teorija napačna.
111111111111 je izjavil:
Bi jih predstavil? Lahko mi daš tudi link na tvoj članek in grafe.
Ta forum je Das Experiment.
Begabt
Begabt
111111111111 je izjavil:
Bi jih predstavil? Lahko mi daš tudi link na tvoj članek in grafe.Raptor F16 se je opravičil.
PrihajaNodi ::
Jure idi raje programirat. Človek bi od tebe pričakoval logično razmišljanje ne pa bockanje na forumu. Tisti, ki smo v tujini vemo, da kultura ne igra več nobene vloge. Indijci študirajo v vzhodni Evropi, turki delajo kebab, bosanci v slovenji gostinska in gradbena dela...ce si revež je vseeno kje si Slovenija ali Moldavija (pa ne mi rect, da so v Sloveniji zdravstvene storitve vsem na voljo, na jebeno artroskopijo se čaka več kot 2 leti, tako da je bolje da se ta poseg opravi pri sosedih (samoplačniško, jasno)...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
@Prihaja_Nodi
Pa daj mu več taj limun.
Pa daj mu več taj limun.
Begabt
Begabt
PrihajaNodi je izjavil:
Jure idi raje programirat.Pa saj programiram.
Nacije, da ne bodo več naciji.
PrihajaNodi je izjavil:
Jure idi raje programirat.Pa saj programiram.
Nacije, da ne bodo več naciji.
Hmmmm a little bit of brainwash. Zato torej včasih deluješ ekstremen. Vznemiriš osebo s provokacijo, ta se razburi in v najboljšem primeru celo razmisli o situaciji.
Begabt
Begabt
111111111111 je izjavil:
Je izjema, ki potrjuje pravilo.Tako kot je marijino vnebovzetje izjema, ki potrjuje gravitacijo?
111111111111 je izjavil:
Prevroče. :PGor na severu dežuje pa 15 stopinj je.
s
Je malo bolj čustven pa nič zato.
Sem pa zato jaz tukaj.
111111111111 je izjavil:
Bi jih predstavil? Lahko mi daš tudi link na tvoj članek in grafe.Raptor F16 se je opravičil.
Je malo bolj čustven pa nič zato.
Sem pa zato jaz tukaj.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Marijino vnebovzetje ima bolj metaforičen kot dobesedni pomen, čeprav so otrokom pri verouku poenostavljeno razlagali da jo je bog vzel k sebi. Seveda to izpade kot da jo je z nadnaravnimi silami dvignil v nebesa. Gre bolj za duhovnost kot fizični dogodek.
Bucike?
A šivaš kaj v prostem času?
Bucike?
A šivaš kaj v prostem času?
Begabt
Begabt
pegasus ::
111111111111 je izjavil:
Kje si našel mojo sliko?
Pismo stari. Pa saj si mi kar podoben pol
Are you my brother from another mother ?
Begabt
Begabt
Slabo ti gre.Odlično mi gre, pravzaprav.
Jure ima vilo z bazenom in kolo vreden več kot tvoj avto. Gre mu odlično. Pa verjetno se kak miljoncek nasparanega pri 35ih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Ne, ker ma pegasus zdej dobloja, ki je ziher vreden več kot jurja evrov, pa moj bicikl ni več tolk (bo pa mogoče par mesecev, ko zamenjam gonilko in obroče).
Vil z bazeni ne maram - brunarce s kletmi so mi bolj všeč. #nofritzl
Vil z bazeni ne maram - brunarce s kletmi so mi bolj všeč. #nofritzl
Ne bodi no skromen. Ce je nimaš v Slo. oziroma imaš v slo brunarico na veliki planini se ne pomeni da nimaš vile drugi državi. Ne delaj se reveža!
Ishmael ::
Ok fajn bi bilo,da se dvigne nivo debate. Sicer ja, po prerekanju tu bi lahko bil revež, realno nas pa lahko vse kupi.
Ishmael ::
Bolj nizko kupno moč mora imeti če se vozi naokoli z kolesom. Za pisanje po forumu pa ne plačujejo.
Saj je v penziji. Sicer pa ni placan na uro.skratka spada med zelo bogat srednji sloj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Derby banane - preiskovalci na delu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12384 (2884) | fikus_ |
» | Prodaja avtomobila nekomu brez izpita (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25299 (23761) | AndrejO |
» | Garancija-a ni obveznaOddelek: Loža | 3058 (2421) | St235 |
» | Povratniki (alkohol) nazaj v cestni promet.Oddelek: Loža | 12766 (11590) | fosil |
» | Dvojne predpone pri merskih enotah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18052 (16455) | nevone |