Forum » Loža » Insekti napadajo
Insekti napadajo
Against ::
Večer,
malo čuden naslov ampak vseeno, včeraj sem opazil, da se je v kopalnico naselilo par majhnih živalic, ki na pogled spominjajo na mušice ampak ko pobližje pogledaš so v bistvu majhni ščurki, ki pa nimam blage veze kaj tam delajo in s kakšnim namenom so tam. Včeraj sem polovil kar je bilo treba in vrgel stran. Danes se je zgodba ponovila in jih je za odtenek več kot včeraj. Kakšne rešitve? Opazil sem tudi, da jih je bilo par na hodniku (hodnik je nov, star cca. 1 mesec).
Prilagam še sliko;
lep pozdrav
malo čuden naslov ampak vseeno, včeraj sem opazil, da se je v kopalnico naselilo par majhnih živalic, ki na pogled spominjajo na mušice ampak ko pobližje pogledaš so v bistvu majhni ščurki, ki pa nimam blage veze kaj tam delajo in s kakšnim namenom so tam. Včeraj sem polovil kar je bilo treba in vrgel stran. Danes se je zgodba ponovila in jih je za odtenek več kot včeraj. Kakšne rešitve? Opazil sem tudi, da jih je bilo par na hodniku (hodnik je nov, star cca. 1 mesec).
Prilagam še sliko;
lep pozdrav
GupeM ::
Nekaj podobnega so imeli pred kratkim pri punci doma. Kolikor sem googlal, je to eden od skladiščnih insektov.
Preveri in po potrebi zavrzi moko in podobne zadeve. Pri njih se je očitno to naselilo z moko in so je kar precej zavrgli.
Preveri in po potrebi zavrzi moko in podobne zadeve. Pri njih se je očitno to naselilo z moko in so je kar precej zavrgli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED žarnice, domača uporaba (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 66085 (10327) | dela |
» | Luknja v fasadiOddelek: Loža | 3678 (2960) | ziga1990 |
» | podgane!! na pomoč....Oddelek: Loža | 17819 (16423) | Matako |
» | Slovenski študentje na iGEM zopet zlatiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5996 (4294) | Thomas |
» | Osvetlitev dnevnih prostorovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5894 (3946) | CaqKa |