Forum » Hlajenje in modifikacije » VOLCANO 11 tako glasen??
VOLCANO 11 tako glasen??
nikonezna ::
A je pri vseh ta hladilnik tako glasen ko deluje na max.....jaz mam občutek da mi bo vrglo vse v luft, še malo in si bom mogu nataknit une slušalke velike . Sej ko je na min. ga težko slišim...temp. od palominota 2000 je 58-60 (to ko je na min. vent.). Kaj pravite je morda kaj narobe z ležaji od venta od vulcanota da je tako močnoooo hrupen pri 4800Hz ali je to "normalen" hrup
brez podpisa
Tomi ::
4800 Hz je veliko za ventilator. 80 Hz ali 4800 RPM (rotations per minute) pa je že veliko bolj normalno.
In pa, ja, Volcano 11 je glasen. Kot so vsi zračni hladilniki.
In pa, ja, Volcano 11 je glasen. Kot so vsi zračni hladilniki.
metrodusa.blogspot.com
nikonezna ::
tnx za popravek...ja to da so glasni vem ja....sam ne tolko...nisi mi kaj dosti pomagal....
....a ma kdo ta vent doma pa če bi mi lahko povedal kako kaj deluje??
....a ma kdo ta vent doma pa če bi mi lahko povedal kako kaj deluje??
brez podpisa
Blisk ::
Ja res je ta frfolator zlo glasen kadar dela z polno paro.
Zato ti priporočam, da si ga nastaviš na manj, mislim, da brez bojazni naštimaš na 2000 obratov, če nimaš nč navit procesor.
Jst sm ga prklopu na svoje avtomatsko krmiljenje ventilatorja, tko da na začetku se mi suče z 1000 obrati, pol ko se dober segreje, pa na ene 2200.
NE uporabljaj avtomatske regulacije ki je priložena!
Zato ti priporočam, da si ga nastaviš na manj, mislim, da brez bojazni naštimaš na 2000 obratov, če nimaš nč navit procesor.
Jst sm ga prklopu na svoje avtomatsko krmiljenje ventilatorja, tko da na začetku se mi suče z 1000 obrati, pol ko se dober segreje, pa na ene 2200.
NE uporabljaj avtomatske regulacije ki je priložena!
Zheegec ::
Hehe, TT nadaljuje tradicijo od V7+. Samo 80x80 bi moral bit bolj tih kot 70x70...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Wad@ ::
Jst mam V6Cu, ki je 60x60 in dela z 5553rpm in in niti tolk glasn-pr frendi, ki ma V7+ je hrup nedvomno večji(tista zaščitna mrežca dela hudiča ). Problem je kr se mi CPU greje tudi od 70°C, zato mislm kupt V7+ druge roke. Kej se splača al bi blo kej druzga boljše (pri tem kompu še ne bi stavu vodnega hlajenja). Pred nekaj časa sem mislu kupt fan adapther 60 v 80mm in gor ložt V9 coolmod.
Mam pa AMD-ja 1.2GHZ@1.4GHz
Vsak nasvet bo dobrodošel...
Mam pa AMD-ja 1.2GHZ@1.4GHz
Vsak nasvet bo dobrodošel...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wad@ ()
simonchelo ::
Jest sm ga tut dons kupu! Volcanota 11 namreč, pa je kr soliden! Če laufa na minimum, ako ga priviješ, je pa ko da bi boingu za ritjo stavu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TIH hladilnik za Athlon1200 - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 2300 (1968) | matter |
» | Zalman 6000cu OEMOddelek: Kaj kupiti | 1552 (1219) | AtaStrumf |
» | Thermaltake VOLCANO 11 – Xaser EditionOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1335 (1258) | Klemenn |
» | Najtisji ventilator za 1600XPOddelek: Kaj kupiti | 1746 (1421) | kuglvinkl |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2323 (1596) | Coinbird |