Forum » Igre » Kje downloadat igre?
Kje downloadat igre?
simonchelo ::
Opa!
Ne zanima me kako nelegalno početje.
zanima me, kje bi lahk downloadal kak špil! Lahk je demo! Sm probu na kazaa, pa vse skp nč ne najde!
Ne zanima me kako nelegalno početje.
zanima me, kje bi lahk downloadal kak špil! Lahk je demo! Sm probu na kazaa, pa vse skp nč ne najde!
Binji ::
probaj uradno stran al pa preprosto napisi v googla "demo (spil) download"
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Xplicit ::
mogoce gamespy.com majo takorekoc vse demote, sam ucasih je treba cakat da prides na vrsto ce nisi vclanjen (clanarina je okol 5$ mesecno se mi zdi)
flipflop ::
Je polno teh strani na netu,največ pa najde google. Sicer je pa še fileshack,pa fileplanet,itd. Govorim seveda za demo igre.
Tenks! Kr dost uporabnih lihkov! Zanima me, kje vi dobite cele igre oz. kje jih kupujete? A se jih da tut kje downloadat, sej zihr zastonj ne!
Tale iMesh je pa res zakon! Kazaa adijo! Res, dost bolš je tole! Pa še tko nekako uporabniku bl prjazno vse skupi!
Priporočam!!!!
dolpoteg nujen
Priporočam!!!!
dolpoteg nujen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simonchelo ()
jRk0 ::
tale imesh je mogoce dober za dljat, ampak od kazee lite ni boljsi. je manj uporabnikov, plus tega ti racunalnik zafila z addwarom! kar eni linki na namizju pa neke fore se pojavljajo pol, mores nonstop cistit. tudi po registru.
You fuck up once, you loose two teeth.
Wolfram ::
Za download demov in popravkov ti priporočam stran, ki jo imam v podpisu. Sicer skoraj vsi linki s te strani vodijo na 3dGamers.com, vendar, če nisi vrl v angleščini, je to stran zate.
Na 3dGamers vedno izberi server Indiana, ki je preizkušeno najhitrejši in najzanesljivejši.
lp
Na 3dGamers vedno izberi server Indiana, ki je preizkušeno najhitrejši in najzanesljivejši.
lp
www.igralec.com
mišon ::
Jst probam na kazi, edonkyju, winmx-u... prec zatem pa težim poznanmu folku... ki jih ma ponavadi na zalogi takoj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dark Messiah of Might & Magic (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4315 (3156) | m0LN4r |
» | Kaj je RPG, kaj arkada, kaj .....Oddelek: Igre | 2566 (2159) | nightwish |
» | Splinter Cell: Pandora TomorrowOddelek: Igre | 1681 (1092) | KTr1sk |
» | Will RockOddelek: Igre | 912 (821) | MrX |
» | stran kjer bi zvedel podatke o igrahOddelek: Igre | 868 (721) | Soni |