Forum » Pomoč in nasveti » Težava z gonilniki za grafično
Težava z gonilniki za grafično
AzAzel ::
Uporabljam kartico InnoVision Geforce Titanium 4200 128mb v navezi z windos me.
Verjeli ali ne-imam še verzijo gonilnikov, ki sem jih prejel ob kartici (mislim da 28.90). No potem sem se odločil, da si snamem nove-verzijo 44.xx(nemajhnih 18mb za mojo modemsko povezavo). Ko jih poskušam namestiti (še v fazi razpairanja pa mi računalo zateži, da so podkupljeni (corrupted) in naj si obodem novo verzijo. WTF?
Snel sem jih z uradne strani...tako da ne vem kje je težava.
Any ideas?
Verjeli ali ne-imam še verzijo gonilnikov, ki sem jih prejel ob kartici (mislim da 28.90). No potem sem se odločil, da si snamem nove-verzijo 44.xx(nemajhnih 18mb za mojo modemsko povezavo). Ko jih poskušam namestiti (še v fazi razpairanja pa mi računalo zateži, da so podkupljeni (corrupted) in naj si obodem novo verzijo. WTF?
Snel sem jih z uradne strani...tako da ne vem kje je težava.
Any ideas?
Mavrik ::
Niso podkupljeni
Ampak je napaka v datoteki, verjetno je prišlo do tega med donwloadnjem. Samo še enkrat zdownloadaj driverje pa bo ok.
Ampak je napaka v datoteki, verjetno je prišlo do tega med donwloadnjem. Samo še enkrat zdownloadaj driverje pa bo ok.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snappy Driver Installer alternativeOddelek: Pomoč in nasveti | 584 (508) | hojnikb |
» | Avtokamera videi se nočejo predvajatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2390 (2025) | alese |
» | Android preverjanje cene artiklov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19241 (10531) | dacker |
» | Peka ISO datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 2145 (1711) | Blinder |
» | Amisev modem Thomson 780i WL in brezžična povezava ali žična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 6481 (6210) | amigo_no1 |