Forum » Hlajenje in modifikacije » Chieftec & prostor za ventilatorje
Chieftec & prostor za ventilatorje
Microsoft ::
Mene pa zanima, koliko je tam kej prostora, ko se da vgraditi ventilator. Recimo zadaj, kjer sta dva ventilatorja in pihata ven. Tam so pol dve "košarici", vijolične barve. Notar se da pol ventilator, in stvar je priterjena. Mene pa zanima, kaki so lahka kej problemi z mojim ventilatorjem, ki je velik 80x80x38. A bi šel ta ventilator tja?
NAmreč, kupujem si ohišje, pa nevem, kak je tam stvar nareta.
by Miha
NAmreč, kupujem si ohišje, pa nevem, kak je tam stvar nareta.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
goku :) ::
Tudi jst še nismprobal a mislim da bi šlo!
Chiftech je zakon!!!!!!!!!!!!!
Chiftech je zakon!!!!!!!!!!!!!
Navijanje je kamen modrosti
nikonezna ::
Košarice imajo narejene take hakeljčke, ki se zaskočijo ko daš ventilator not (to velja za 25 varjanto) Pri tvojem se verjetno ne bi zaskočilo, bi pa ga primli taki majhni paličasti hakeljči, ki pridejo v luknje. Najboljše pa da najdeš kakšnega, ki stanuje zraven tebe pa probaš, lahko greš tudi v trgovino
brez podpisa
Law_Enforcer ::
Kot je rekel Macho_man pred mano... Ali pa enostavno nabavis 80mm Zalmane po jurja/kos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napajalnik - zamenjava ventilatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5423 (4625) | nightbird |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2324 (1644) | WinsuckeR |
» | vprašanje glede ventilatorja na CPUOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1807 (1512) | mloncar |
» | Hlajenje trdih diskovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2009 (1451) | jest10 |
» | Chieftec DA-01BLD; z ali brezOddelek: Strojna oprema | 1130 (900) | boštjan |