Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge
Računalnik se ne prižge
simonchelo ::
Mam en problem! Vsak dan zjutri se mi bratov računalnik ne prižge, odklopim napajalni kabelj in ga čez neki časa ponovno vklopim, stvar deluje! To ma en mal starejši PC, Pentium 2 233Mhz na abit BH6 plati!
Napajalnik sem že zamenu, neki časa je blo kul, poj je pa spet začel težit! Mam pa 300W.
Pomoč bi bla dobrodošla!
Napajalnik sem že zamenu, neki časa je blo kul, poj je pa spet začel težit! Mam pa 300W.
Pomoč bi bla dobrodošla!
Dead_Eye ::
meni dela podobno če zmanjka elektrike, samo da jaz moram izklopit napajalnik(stikalo) parkrat stisnit power on, vklopit in spet power on in pol po ne+kajkratnih ponovitvah začne delat.
če je elektrika non-stop ni problemov...
provaj priklopit kako prenapetostno zaščito.... pa boljši(dražji) napajalnik :)
če je elektrika non-stop ni problemov...
provaj priklopit kako prenapetostno zaščito.... pa boljši(dražji) napajalnik :)
The one and only
ali3n ::
simonchelo - preveri kondenzatorje za slotom (med slotom in USB); če so kaj napihnjeni... abitke so podvržene temu, da crkne napajalni del (se pa da polotat doma, tko da ni treba panike zganjat).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17892 (14015) | G_mAn |
» | Računalnik se ne vžgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1972 (1751) | timic1997 |
» | baterija biosa pri računalnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 2333 (2016) | Pyr0Beast |
» | računalnik se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 2907 (2109) | brez-imenko |
» | ko zmanjka toka in spet pride, moja kišta pa se vklopi!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1471) | andper |