Forum » Pomoč in nasveti » Chrome - sivo okno
Chrome - sivo okno
Tessx ::
Živjo,
imam problem s Chromom. Ko ga zaženem se mi namreč pojavi sivo okno, na vrhu zavihka pa piše "brez naslova :( " Ne vem, kje tiči problem. Nekaj sem brskala na internetu in našla neko rešitev - ime Chrome se spremeni v chromo in nato brskalnik dela, se pa ikona spremeni in je čisto navadna, bela. Mi lahko kdo prosim svetuje, zakaj do tega pride in kako lahko to težavo odpravim drugače. Explorer dela normalno, prav tako sem poskušala Chrome ponovno namestiti, a brez uspeha. Hvala za kakršnokoli pomoč. Lp
imam problem s Chromom. Ko ga zaženem se mi namreč pojavi sivo okno, na vrhu zavihka pa piše "brez naslova :( " Ne vem, kje tiči problem. Nekaj sem brskala na internetu in našla neko rešitev - ime Chrome se spremeni v chromo in nato brskalnik dela, se pa ikona spremeni in je čisto navadna, bela. Mi lahko kdo prosim svetuje, zakaj do tega pride in kako lahko to težavo odpravim drugače. Explorer dela normalno, prav tako sem poskušala Chrome ponovno namestiti, a brez uspeha. Hvala za kakršnokoli pomoč. Lp
Mare2 ::
Katero različico pa imaš?
chrome://settings/help
Moja je:
Različica 59.0.3071.109 (Uradna različica) (64-bitno)
ime Chrome se spremeni v chromo - to ni v redu. Da nimaš kak virus?
chrome://settings/help
Moja je:
Različica 59.0.3071.109 (Uradna različica) (64-bitno)
ime Chrome se spremeni v chromo - to ni v redu. Da nimaš kak virus?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Mare2 ::
Moti me tale cel tvoj stavek:
Nekaj sem brskala na internetu in našla neko rešitev - ime Chrome se spremeni v chromo in nato brskalnik dela, se pa ikona spremeni in je čisto navadna, bela.
Kaj si ti to našla.
Sicer pa Chrome popolnoma odinštaliraj, tudi nastavitve in potem na novo.
Nekaj sem brskala na internetu in našla neko rešitev - ime Chrome se spremeni v chromo in nato brskalnik dela, se pa ikona spremeni in je čisto navadna, bela.
Kaj si ti to našla.
Sicer pa Chrome popolnoma odinštaliraj, tudi nastavitve in potem na novo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 14 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24394 (20685) | MrStein |
» | Izšla Chrome 17 in Chrome za Android Beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20009 (16352) | PARTyZAN |
» | Google Apps tudi brez povezave z internetomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9023 (7315) | hamax |
» | Prispel je Chrome 11 - nova ikona za vse (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20030 (17804) | MrStein |
» | Firefox z oznakami verzije po poti ChromaOddelek: Novice / Brskalniki | 8269 (6471) | krho |