» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
713 / 976
»»

neverlucky ::

Substratum bi lahko bila dobra nalozba za nekaj tednov. 26. Aprila se bo na CNN vrtel prispevek kjer predstavijo projekt.

Vazelin ::

neverlucky je izjavil:

Substratum bi lahko bila dobra nalozba za nekaj tednov. 26. Aprila se bo na CNN vrtel prispevek kjer predstavijo projekt.

Časi gasilskih fotk in potem takoj moon soon so minili :0

profdoktor ::

Jaz pa pravim, da se je treba prilagodit trgu, kajneda? Ko ne gre čez 8k več kot 3 dni je treba pač plačat članstvo v skupini in naredit nekaj za osebno rast in tudi nekaj dobrega za portfelj. Kaj boste zdaj ko bo spet letelo proti 6k in pride medo Lino? Fantje, nismo prebili 12.500$ to je očitno, kaj vam ni jasno? Treba je šortat na vzvod!

Profdoktor, cedalje tezje locim medtem ali trolas ali mislis resno :)

Pozna kdo tisto "Moje ime je medvjedić Lino"?

To je ta:

Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::

:)) lol

p.s. kr 4 milijone ogledov ma

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

neverlucky je izjavil:

Časi gasilskih fotk in potem takoj moon soon so minili :0

Samo sedaj so ze nekaj casa na sceni in imajo produkt do dolocene faze narejen. 60m publika bi lahko poskrbela za en pump cene.

Aquafriend je izjavil:

Mali pevec ga res dobro gruva in ni čudno da Lino šiša vse naše ultra zvezdnike po ogledih.
Medtem pa je Mato že zgubil prvo od štirih garsonjer. :))

Ti pa nekaj dni pocitnic na morju ane? :(

PrihajaNodi ::

perci je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

pa percija tut. Perci, a mas dostop do zs glede na to, da lahko modi pokukajo v zasebna sporocila z vec kot 5 uporabniki? :D

raj ne odpiram tiste teme, da me ne prime kam

Sam to ni fer. Lahko zastonj kukas kaj prisepetovalka prisepne.

profdoktor je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Mali pevec ga res dobro gruva in ni čudno da Lino šiša vse naše ultra zvezdnike po ogledih.
Medtem pa je Mato že zgubil prvo od štirih garsonjer. :))

Mato caka da gre neblio na 150...

Zgodovina sprememb…

je fer, ker vsak dan moderira na forumu in zgublja svoj dragocen cas.

neverlucky je izjavil:

Ti pa nekaj dni pocitnic na morju ane? :(

Seveda izgubljam, ampak kompenziram s šortanjem na vzvodih. Če gre profit proti 100$ bom vzel ven in vložim vse v Lino izdelke. :)

Loooloool

Aquafriend je izjavil:

Glej glede na to da sem na socialni pomoci bi dal tudi meni kaksen popust?

Zgodovina sprememb…

Jaz ti dam popust na žitne kašice znamke Lino.

Hvco se pobira...mene sam zanima ce bom dobil naziv. Recimo zelel bi si imeti tam v avatarju napis : "prisepetovalec".

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Aquafriend je izjavil:

To še ni nič. "Medo, Brundo" ima 46 milijonov ogledov.

Za vsakih 100mlrd capa se mi penis poveča za 1mm.

Vazelin je izjavil:

Ce pade ICN na nic bos pa puncka

Pod 8 inch minimuma ne gre:))

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ce pade ICN na nic bos pa puncka

Al pa Ladyboy na Tajskem ( da bo mel za kruh )

Ladyboyi imajo večje tiče kot ti. Stavim 10 icn:))

A gre kdo od vas mofotov v zrće letos?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Premali vložek oz. zapraviti bi moral par $100, da bi šel s tabo na Tajsko in bi pol ti izbiral Ladyboyse, s katerimi bi jaz meril tiča, da bi na koncu dokazal to tvojo napačno trditev in zmagal, ter pobral teh 10 ICN ( $11 ).

Ko bo icn 100usd boš mel tisočaka. Plus nepozabna izkušnja merjenja z ladyboyi:))

Vazelin je izjavil:

A gre kdo od vas mofotov v zrće letos?

Delam si za Zrče ravno 6-packe. Jem samo beljake in nekaj malega zelenjave da spravim BF pod 6%. Potem bom kavsal na koki tudi do 6 mladenk naenkrat.

Jaz vem da bom mrtvo pijan ene 3 dni v zrćah letos i hope:D

Drugo leto grem tua s six packi

Ma jebeš telovadbo, pa mučenje v fitnesu. Jaz sem se odločil za lažjo pot, ker babe palijo na six-pack, meni pa ni za telovadit:

Da še te jaz začnem trolat, ker v tej temi moraš prvo prebrat 50 trol komentarjev, da prideš do kakega, ki ima rep in glavo.

Vazelin, brez 6-packov sploh ne hodi dol, ker tam boš bolj težko razložil da imaš ogromno kakeckojnov na usb ključu. Na koncu boš spet končal z Desanko Šakić. :)):)):|

amacar ::

Če bi se rad izkazal samo povej, da holdaš ICN. Verjetno dobiš kakšnega boata đabe.

Knjiga na temo signalov

Evo kle dobite info kje se dobi signale.

amacar je izjavil:

Če bi se rad izkazal samo povej, da holdaš ICN. Verjetno dobiš kakšnega boata đabe.

Evo hvco raste ko vam vse pada haha.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

tommorrow je izjavil:

Mato989 je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Mato989 je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Ma vi to o davkih govorite v nekih kodah, a ne bi delili internih informacij? :) Drugače pa ja, bi znal izpodbijat nek failed študent :)

Percija zahaklaj ampak še on ne ve...

Fora je v tem, ker ni jasnega poštempljanega dopisa od FURSa, ampak megla, torej ti zveš kako bo ko nakažeš če te pridejo zahaklat. In ker je FURS zameglil situacijo z besedami da načeloma ni obdavčeno ampak je pa to dejavnost pod nekimi pogoji ki jih ni razkril, se težko potem gre kregat da nekaj ni dejavnost če ne poznamo pogojev kdaj je... no poznamo jih, ampak so tako ohlapni in raztegjivi da vsak ki je naredil več kot 2 trada semantično pade pod kontinuirano samostojno ponavljajoče ipd...

Kaj mogoče vi to malo pretiravate, da je kar tako? Ali imate kakšne konkretne informacije?

Ne pretiravamo, dejansko je tako, nekje je tema kriptovalute in FURS oz davki... tudi FURSovec je na TVju najprej javno povedal da trgovanje s kriptovalutami NI obdavčeno, potem čez nekaj mesecev ali tednov, pa informacija da ni obdavčeno razen če opravljaš toliko da je dejavnost... na vprašanje kdaj se trgovanje s kriptovalutami šteje za dejavnost pa odgovora ni.

Ven so vržene floskule kaj dejavnost je in to ponavljajoče kontinuirano samostojno opravljanje... kako se boš branil da ni dejavnost na podlagi takega opisa dejavnosti je beyond me =)

Ja saj ravno to je. Če ni definirano, te ne morejo na tem haklat, razen če je očitno dejavnost. Tukaj je po moje zaenkrat samo en precej očiten, razen če nabija in se hvalisa.

Da bi pa FURS kar vse po spisku začel heblat, pa ne bi smelo it skozi pred sodišči. To bi res vsak failed študent prava znal nekaj napisat. Zato bi bilo smiselno FURS nekako vnaprej opomnit.

FURS je po zakonu nad zakonom dejansko... če ti FURSov uradnik reče dečko to je obdavčeno tolko in tolko in spiše odločbo, tvoja pritožba NE ZADRŽI izvržbe... kaj to pomeni predvidevam da veš... torej plačaj pol pa se pojdi tožit na DRŽAVNO sodišče in mora državno sodišče odločit da državna služba nima pojma... kaj misliš kdo ima več časa, denarja in koga preferirajo =)

Aquafriend je izjavil:

HAHAHAHA, če bi perci vsaj 20% moderiral tole temo bi profdoktor v njej imel čisti ban pa še kdo =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

janig ::

A 4knative je perci vrgel ven? Ker ne vidim razloga za menjavo nicka.

Gemblerka ::

Smem vprašat koliko je povprečna starost tu gor? :O

Gemblerka, maš ti 6-packe ali samo provociraš tu gor? Daj eno lepo vprašanje.

amacar ::

PrihajaNodi je izjavil:

amacar je izjavil:

Evo hvco raste ko vam vse pada haha.

Meni vse raste, ne vem kaj bluziš.

Gemblerka je izjavil:

zakaj, a je teb tut lino cokolino zadisal :), smo vedeli kako te nazaj privabit, so bili zaskrbljeni kje je gemblerka

Zgodovina sprememb…

Gemblerka je izjavil:

Hehe sm se spraševal kje je gemblerka:D sicer čez 30 imo

Zgodovina sprememb…

tommorrow ::

Kje je določeno, da je FURS nad zakonom???

Gemblerka: kako se drži tvoj jagodni izbor shitconov?

Če bi bil perci strikten bi vsi končali kot persone non gratice:D

Zgodovina sprememb…

Vazelin, pazi da te ne bo Gemblerka nabijal iz hrbta na koncu. :D

lamborđini ::

Gemblerka je izjavil:

Devojko, nije to portal za upoznavanja. Pravilno vprašanje bilo bi: Koliki je povprečen ROI ali kaj sličnega.

ha:))

kakob ::

lamborđini je izjavil:

Gemblerka je izjavil:

Devojko, nije to portal za upoznavanja. Pravilno vprašanje bilo bi: Koliki je povprečen ROI ali kaj sličnega.

Kako da ne? Jaz sem tukaj spoznal kar nekaj bimbotov.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

tonis ::

BTC se vrača nazaj, če bo prišel do 8140 se bo tam odbil. To velja do 4:30AM
Pobiram stave, pa dajte mi kakšen USD tolerance :)

Vazelin je izjavil:

Gemblerka: kako se drži tvoj jagodni izbor shitconov?

Če bi bil perci strikten bi vsi končali kot persone non gratice:D

Dej pizda zase govori. Tu vam daje nasvete za trgovanje in šortanje s šitkojni in jaz bi moral dobiti naziv PNG? Moral bi dobiti naziv kot si ga želim "Prišepetovalec"!

Danes ste dvakrat lahko podvojili vložek z jesus coinom. Je bil 55 in prišel sedaj na 155! To je x2...

Zgodovina sprememb…

janig ::

Problem pri tvojih shitcoinih je v tem, da več kot 100 eur ne staviš na njih. Če naredi x2 si 100 eur v plusu. Medtem ko na bitcoin z lažjim srcem staviš 1000 eur. In gre lahko komot za več kot 10% gor.

janig je izjavil:

Problem pri tvojih shitcoinih je v tem, da več kot 100 eur ne staviš na njih. Če naredi x2 si 100 eur v plusu. Medtem ko na bitcoin z lažjim srcem staviš 1000 eur. In gre lahko komot za več kot 10% gor.

Pri mojem si na boljšem saj dobiš ven 200 če staviš 100EUR. Poglej si krivulje Jesus coina, ne poznam nobenega kovanca s toliko nihanji.

Zgodovina sprememb…

kingsix ::

Yusef je izjavil:

kingsix je izjavil:

Ne. Prodana bo ena nepremičnina. Mato ve več o njej :p

Haha.

Raje naredi prvo za eno nepremičnino kakor pa da nepremičnino vlagaš v visoko tvegane zadeve.

Makes sense?

Um mija primarna je bila kupljena s kripto. V to sekundarno sem vložil delno iz kripto.. Pa še zaslužek bo lep.

Makes sense?

ProdriveR ::

tonis je izjavil:

BTC se vrača nazaj, če bo prišel do 8140 se bo tam odbil. To velja do 4:30AM
Pobiram stave, pa dajte mi kakšen USD tolerance :)

Odbil kam, v plus al minus? :)

perci ::

Zrastel bo na 8140 in se odbil na 9k. Ob 22.34, mark my words - long, 50x leverage.

mimogrede, če bi se nazivi talali tule, bi ga imeli vsi, vključno z mano :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Mato989 ::

tommorrow je izjavil:

Kje je določeno, da je FURS nad zakonom???

Tam kjer piše da se za dokazanja premoženja upošteva obratno dokazno breme... če hočem jaz nekaj od nekogar kar mi je dolžan moram jaz najprej dobit sodbo s sodišča, če FURS nekaj hoče od mene, mu moram jaz nakazat na TRR in potem it na sodišče dokazovat da ima FURS narobe...

Torej je FURS nad sodbo ljudstva, ker je pred njo =)

Za bonbonček pa je sodišče napajano iz denarja ki ga pobira FURS... kot da bi jaz sodil sam sebi =)

Kaj misliš kdo ima prednost.

perci je izjavil:

Zrastel bo na 8140 in se odbil na 9k. Ob 22.34, mark my words - long, 50x leverage.

mimogrede, če bi se nazivi talali tule, bi ga imeli vsi, vključno z mano :)

Seveda bi ga imeli vsi, ker nisi opravljal naloge moderatorja in zmoderiral trol postov ter tako pustil da trolamo vsi ker drugače je brezveze sploh še pisat!

Če bi prvih 5 trolov pobrisal bi tema bila takšna kot je bilo zamišljeno da bi bila, ampak ker je lahko 4k native in valvoline igral svojo trol igro pa je kot je
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()
««
713 / 976
»»