» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
712 / 976
»»

Bizkit45 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

When hvco 10?

Prej kot ICN:) Sem pa spet shortal z jesus coinom in naredil 51,26EUR profita.

Jesus coin včeraj
0.000079
Danes prodano za
0.000128

čaki čaki..shortal si pa prodal po višji ceni? 8-O

Baja ::

na s-t si finančne izraze razlaga vsak po svoje :)

Mato989 ::

tommorrow je izjavil:

Mato989 je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Ma vi to o davkih govorite v nekih kodah, a ne bi delili internih informacij? :) Drugače pa ja, bi znal izpodbijat nek failed študent :)

Percija zahaklaj ampak še on ne ve...

Fora je v tem, ker ni jasnega poštempljanega dopisa od FURSa, ampak megla, torej ti zveš kako bo ko nakažeš če te pridejo zahaklat. In ker je FURS zameglil situacijo z besedami da načeloma ni obdavčeno ampak je pa to dejavnost pod nekimi pogoji ki jih ni razkril, se težko potem gre kregat da nekaj ni dejavnost če ne poznamo pogojev kdaj je... no poznamo jih, ampak so tako ohlapni in raztegjivi da vsak ki je naredil več kot 2 trada semantično pade pod kontinuirano samostojno ponavljajoče ipd...

Kaj mogoče vi to malo pretiravate, da je kar tako? Ali imate kakšne konkretne informacije?

Ne pretiravamo, dejansko je tako, nekje je tema kriptovalute in FURS oz davki... tudi FURSovec je na TVju najprej javno povedal da trgovanje s kriptovalutami NI obdavčeno, potem čez nekaj mesecev ali tednov, pa informacija da ni obdavčeno razen če opravljaš toliko da je dejavnost... na vprašanje kdaj se trgovanje s kriptovalutami šteje za dejavnost pa odgovora ni.

Ven so vržene floskule kaj dejavnost je in to ponavljajoče kontinuirano samostojno opravljanje... kako se boš branil da ni dejavnost na podlagi takega opisa dejavnosti je beyond me =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::

Cak a ni v mariboru kraljeva plača 1200 neto?

PrihajaNodi ::

@mato Pa si daš keš v spectrocoin in plačaš teh jebenih 2.5EUR pri dvigu iz bankomata. A je res tako težko?
Pojma nimam zakaj jokate, kot da bi res imeli 7 ali 8 mestne cifre.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Vazelin je izjavil:

Cak a ni v mariboru kraljeva plača 1200 neto?

1200 neto je dejansko kraljeva. Tu še zraven dobiš malico + potne in si že na vsaj 1350-1400 izplačilu.

1000€ izplačila ( neto + malica + potni ) je dobra plača.

750€-850€ izplačila pa je neka klasična plača za MB in to prejema več kot 3/4 prebivalstva. Žalostno.

tommorrow ::

Mato989 je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Mato989 je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Ma vi to o davkih govorite v nekih kodah, a ne bi delili internih informacij? :) Drugače pa ja, bi znal izpodbijat nek failed študent :)

Percija zahaklaj ampak še on ne ve...

Fora je v tem, ker ni jasnega poštempljanega dopisa od FURSa, ampak megla, torej ti zveš kako bo ko nakažeš če te pridejo zahaklat. In ker je FURS zameglil situacijo z besedami da načeloma ni obdavčeno ampak je pa to dejavnost pod nekimi pogoji ki jih ni razkril, se težko potem gre kregat da nekaj ni dejavnost če ne poznamo pogojev kdaj je... no poznamo jih, ampak so tako ohlapni in raztegjivi da vsak ki je naredil več kot 2 trada semantično pade pod kontinuirano samostojno ponavljajoče ipd...

Kaj mogoče vi to malo pretiravate, da je kar tako? Ali imate kakšne konkretne informacije?

Ne pretiravamo, dejansko je tako, nekje je tema kriptovalute in FURS oz davki... tudi FURSovec je na TVju najprej javno povedal da trgovanje s kriptovalutami NI obdavčeno, potem čez nekaj mesecev ali tednov, pa informacija da ni obdavčeno razen če opravljaš toliko da je dejavnost... na vprašanje kdaj se trgovanje s kriptovalutami šteje za dejavnost pa odgovora ni.

Ven so vržene floskule kaj dejavnost je in to ponavljajoče kontinuirano samostojno opravljanje... kako se boš branil da ni dejavnost na podlagi takega opisa dejavnosti je beyond me =)

Ja saj ravno to je. Če ni definirano, te ne morejo na tem haklat, razen če je očitno dejavnost. Tukaj je po moje zaenkrat samo en precej očiten, razen če nabija in se hvalisa.

Da bi pa FURS kar vse po spisku začel heblat, pa ne bi smelo it skozi pred sodišči. To bi res vsak failed študent prava znal nekaj napisat. Zato bi bilo smiselno FURS nekako vnaprej opomnit.

K0l1br1 ::

tommorrow je izjavil:

študent prava
Študent prava nima pojma, ko konča faks. Failed toliko manj.

K0l1br1 je izjavil:

tommorrow je izjavil:

študent prava
Študent prava nima pojma, ko konča faks. Failed toliko manj.

Osnovna načela se uči v prvem letniku (pravna država, lex certa, načelo zakonitosti), če pogrnejo pri rimskem pravu še ne pomeni, da ne bi bili sicer dobri pravniki :). Sem sigurna, da nekaj že znajo naklamfat.

Yusef je izjavil:

...A bi se lahko tule nekateri umirili?...

Ne:D

Nekateri ste omenjali token DNA enkrat. Od takrat je precej padel, pa zdaj ne raste. Se je kdo poglobil? Se mi zdi zanimiva ideja, pa mogoče vseeno far fetched, nekega hudega zanimanja po drugih forumih tudi nisem zaznala.

Tudi REQ ste nekateri pripročili, pa deluje precej apatično. Thoughts?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tommorrow ()

Dtrader ::

tommorrow je izjavil:

Nekateri ste omenjali token DNA enkrat. Od takrat je precej padel, pa zdaj ne raste. Se je kdo poglobil? Se mi zdi zanimiva ideja, pa mogoče vseeno far fetched, nekega hudega zanimanja po drugih forumih tudi nisem zaznala.

Tudi REQ ste nekateri pripročili, pa deluje precej apatično. Thoughts?

Ne zanašaj se preveč na priporočila... Vsakdo se lahko zmoti, lahko pa kojne ima pa bi jih rad prodal po višji ceni, zato jih pa priporoči. Pamet v glavo, pa sebe poslušat, v manjši meri še druge.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Saj razmišljam, brez skrbi, ne škodi pa vprašat, če je kdo medtem kaj novega dognal. Za mnenja pač.

where @gemblerka?

Vazelin je izjavil:

where @gemblerka?

Lambota fura, medtem ko jaz čakam, da boš ti dovolj obupan in greva v Horjul.

Možno, lahko je šel kak shitcoin x1000

vem da se je v zadnjih mescih preusmerila na shitcoine

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Baba zame...

Baba zame...

Profdoktor pa tudi pol dneva prespi:D

Vazelin je izjavil:

A je on že v penziji? Boli ga...

PrihajaNodi je izjavil:

Baba zame...

ja, ne bi gnjavila s pogovorom ker bi bila s CMC zaposlena:))

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

A je on že v penziji? Boli ga...

še kakob ni v penziji, kamli profdoktor:)):))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Baba zame...

Sex pa cmc. Je lahko v lajfu še kaj boljšega? Ne pa da mi baba stalno gnjavi kako bi rada potovala tja sam in eno in isto štorijo o kolegicah in kolegov...junk talka ne bi bilo veliko. Sicer pa čakam tebe...

Hvco se je lepo pobral:)

Zgodovina sprememb…

profdoktor ::

Dobro jutro radni narod črne gore. Tačno je 11. Niste vi za CMC refrešat, vi ste bolj za CNC. Štanca po domače. :D

Zgodovina sprememb…

ko bo market 600mio bo cV glih na ICO vrednosti. :D

1pioneer ::

tonis je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Kdaj se bo vrnil medvedek Lino? :)
Bo zdržalo 3 dni nad 8k? Medo?

Nad 8k verjetno ja, kaj dosti višje od trenutne pa ne vem... :)

A kdo od vas poznavalcev vidi podobnost z 2014? Aqua, pioneer, run2, ..?

(bitstamp graf zato, ker ima daljšo zgodovino)

Ne mores gledat za nazaj. Market cap je bistveno vecji kot takrat, vec ljudi trguje, boti so vmes. Ce so se zdaj spravli not se hedge fundi, zna pocasi lezt nazaj gor. Banke so futures uvedle itd. Ce so institucije zacele kupovat BTC lani pri 6-10k bo ta cena nekje cincala, zdaj so ponovno kupovali pri 6-8k tako, da kaj dosti v minus si ne bodo zeleli iti.

profdoktor je izjavil:

Dobro jutro radni narod črne gore. Tačno je 11. Niste vi za CMC refrešat, vi ste bolj za CNC. Štanca po domače. :D

Ti pa nisi strojnik a ne?

A ni CNC štanca? :)) Meni je, roko na srce, to vse zelo podobno. Ruži ko stroj za ličkanje koruze in neko železo dolbeš... Dobra stara ruska tehnologija. :D

Machete ::

Drži se sociale.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Hvco se bo spet očitno mal potegnil:)

Vazelin je izjavil:

ko bo market 600mio bo cV glih na ICO vrednosti. :D

Hja, če, če, če...do takrat boš ti že z menoj v Horjulu gledal pse:=)

Zgodovina sprememb…

Machete je izjavil:

Drži se sociale.

Sej se jo, kaj pa čem.

profdoktor je izjavil:

A ni CNC štanca? :)) Meni je, roko na srce, to vse zelo podobno. Ruži ko stroj za ličkanje koruze in neko železo dolbeš... Dobra stara ruska tehnologija. :D

Lepo, da ti je podobno, samo ni. So shitcoini bolj podobni BTC... Pa tut kmet nisi, a ne?

Je kdo kupil v dipu visoko napetost?:)

Kmet res nisem, sem pa kmetavz. :D

zelenobeli ::

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Baba zame...

Sex pa cmc. Je lahko v lajfu še kaj boljšega? Ne pa da mi baba stalno gnjavi kako bi rada potovala tja sam in eno in isto štorijo o kolegicah in kolegov...junk talka ne bi bilo veliko. Sicer pa čakam tebe...

Hvco se je lepo pobral:)

Lej nocem cist nic cez teb3 in hvco govort ampak a mi gledamo isti hvco. Pr men povsod kaze se zmer 1.14$

1.39. Daj refresh.

psytoma ::

Bi znal bit hexx izi 10x?

sparovcek2 ::

Ne

Kateri kojn do jutri za x5? Vprašanje je januarsko, ampak mogoče pa ima kdo odgovor.

profdoktor je izjavil:

Kateri kojn do jutri za x5? Vprašanje je januarsko, ampak mogoče pa ima kdo odgovor.

jesus coin x3 mogoče.

Brez mogoče. Mogoče vplačam 2 eur za loto in dobim mogoče 50mio. :))

janig ::

x25000000 potencial? Fak

Aquafriend ::

Aquafriend je izjavil:

da ne bo kdo zgresil danasne napovedi

Aquafriend je izjavil:

ada/btc

kratkorocni cilj
tarča 1 0.00002789 btc
tarča 2 0.00003055 btc

...........................................

Icx/btc (kratkorocni cilj, dolgorocni cilj se ni spremenil in je enak kot prejsnji)

0.0003592 btc kratkorocni cilj

......................................................

Sub/btc (dolgorocni cilj)

menda dobra priloznost za nakup, razen ce bitcoin ne zacne hitro spreminjat ceno navzgor ali navzdol (ce bo btc dolgocasen bodo altcoini se naprej imeli veselico)
Na dnevnem grafu ima substratum bulish cross (kriz) holdajte dokler se ne zgodi bearish cross. Na zacetku pazite, dokler sub/btc ne naredi 2 higher high ceni.

...........................................................

Dgd/btc
postal bearish, ce ga imate je cas za izstop. Seveda obstaja moznost kasnejsega preobrata trenda.

.........................................................................

Bnb/btc:

paziti na mejo 0.0018360 btc , cena more presezt to ceno z visokim volumnom, ce ne prodejte.

.................................................................

Za verge xvg enako kot je povedala vceraj

...........................................................

Btc/usd

Klik na sliko za povecavo in navodila
Se vedno v obmocju trikotnika. Pricakuje da bo v tem obmocju se vsaj 1 dan, drugac cez 1 dan pricakuje vec moznosti za navzdol.

Kot vidite so vse altcoin napovedi objavljene 12. aprila uspesne. Nekaj priporocil ste dobili zastojn. Pri btc ste v trikotniku imeli navodilo long nad trikotnikom oziroma short pod njem..

Zgodovina sprememb…

Aquafriend hvala za namige. Zdaj odkar spremljam namige služim tudi takrat ko vsi ostali pušijo tiče (potegnejo kratko). Vsem priporočam da vplačajo teh 30€ za skupino. Lep pozdrav! Dojave so mi spremenile življenje.

Haha mislim da boš triggeral kakoba:))

pa percija tut. Perci, a mas dostop do zs glede na to, da lahko modi pokukajo v zasebna sporocila z vec kot 5 uporabniki? :D

Zgodovina sprememb…

profdoktor je izjavil:

Aquafriend hvala za namige. Zdaj odkar spremljam namige služim tudi takrat ko vsi ostali pušijo tiče (potegnejo kratko). Vsem priporočam da vplačajo teh 30€ za skupino. Lep pozdrav! Dojave so mi spremenile življenje.

Ma jst pa ne morem več shortat, sem dal celo socialko v ICN, zdj bom mev pa long term.

perci ::

Aquafriend je izjavil:

pa percija tut. Perci, a mas dostop do zs glede na to, da lahko modi pokukajo v zasebna sporocila z vec kot 5 uporabniki? :D

raj ne odpiram tiste teme, da me ne prime kam

pametno perci

Kolio vas je že v uni special temi?:D
««
712 / 976
»»