» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
671 / 976
»»

dexterboy ::

perci je izjavil:

Kako ne bodo zmanjsali zahtevnosti? Ce bo minerjev vedno manj, bo omrezje samo zmanjsalo zahtevnost. That's the beauty of it.

Hvala, @perci za tale info, tega pa res nisem vedel.

Za rudarjenje je pa tako, da sem pred nakupom 4-ih grafičnih poslal elektronsko pošto v Rudnik Velenje. Pa so mi prijazno odgovorili, da bi lahko prišel samo v tretjo smeno rudarjev pa da pri njih ne kopljejo zlato. Pa sem raje ostal pri Nicehasu čeprav imam od vseh štirih samo še 1,3 na dan pa še štroma ne pokrijem s tem... Res sem butl ker nimam pojma o pojmu :'(
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

kakob ::

dexterboy je izjavil:

perci je izjavil:

Kako ne bodo zmanjsali zahtevnosti? Ce bo minerjev vedno manj, bo omrezje samo zmanjsalo zahtevnost. That's the beauty of it.

Za rudarjenje je pa tako, da sem pred nakupom 4-ih grafičnih poslal elektronsko pošto v Rudnik Velenje. Pa so mi prijazno odgovorili, da bi lahko prišel samo v tretjo smeno rudarjev pa da pri njih ne kopljejo zlato. Pa sem raje ostal pri Nicehasu čeprav imam od vseh štirih samo še 1,3 na dan pa še štroma ne pokrijem s tem... Res sem butl ker nimam pojma o pojmu :'(

I rest my case.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Baja ::

@dexter: kere grafe? hitrost? poraba?

Horejšio ::

Jaz čakam na poletje. Verjetno takrat nabavim nekaj za miniranje. Razmerje ETH vs. BTC je dolgo bilo 1:10. Tudi na to računam :)

perci ::

dexterboy je izjavil:

perci je izjavil:

Dexter, a ti dejansko BTC minaš? :)

Sem mislu, da je jasno, da si brez ASIC pri BTC samo vlagatelj v dobičke drugih :).

Prešalataj na kaj drugega, kjer si z grafo lahko konkurenčen. BTC, BCH, LTC to niso.

IL_DIAVOLO ::

Idite rajsi pirhe farbat, bo bolj pametno.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Sem jih včer zvečer naredu s teranom, se super lepo svetlikajo.

Otroc pa zdele s čebulo ustvarjajo.

@Baja; napisal sem na tak način, da bo očiten SARKAZEM... Furam awesomeminer, NCH imam samo še eno grafo da potegnem zapuščino iz decemberske kraje, ko mi je ostalo 150 tisoč satošijev.
Edino me veseli, da nismo nadaljevali prepucavanje par posameznikov, da se je to vsaj umirilo...

perci je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

No pokaži.

@kakob; te to res vzburja, da "podjebavaš" folk?
Če hočeš kaj dobrega doseči s tem, ti ne uspeva, ker te bodo samo še bolj sovražili.
Raje izberi drugačno taktiko. Recimo, da bi za spremembo kaj uporabnega in edukativnega napisal?
Če si res tisto, za kar so te drugi par strani nazaj označili...

dexterboy je izjavil:

@kakob; te to res vzburja, da "podjebavaš" folk?

Kje točno je podjebavanje?

dexterboy je izjavil:

Če hočeš kaj dobrega doseči s tem, ti ne uspeva, ker te bodo samo še bolj sovražili.

Kaj si ljudje misijo o meni me ne zanima.

dexterboy je izjavil:

Raje izberi drugačno taktiko. Recimo, da bi za spremembo kaj uporabnega in edukativnega napisal?

Kaj nisi bral mojih prispevkov. So bogati z izobraževalno vsebino in jih še vedno mečem 'sa lopatom' na gluha ušesa in slepe oči.

dexterboy je izjavil:

Če si res tisto, za kar so te drugi par strani nazaj označili...

A Merlak?

DeeJay ::

Dans ob 20:00 bodo NeonExchange lottery rezultati
https://neonexchange.org/token_sale_inf...

Vsem, ki boste izžrebani čestitke že v naprej, ker to bo garantirano najmanj x10.
Če pa kdo od izžrebanih ne bo dal celotnih 1000$ notr, nej mi pa piše, da dodam ostalo.

zelenobeli ::

nekikr je izjavil:

Še kdo pogreša tiste komentarje, kako so EUR, USD in vse ostale samo nepomembne, izmišljene valute, ki nimajo nobene vrednosti? Jaz jih...

Jst pa pogrešam komentarje, ki jih nista pisala aqua in kakob. Prvi nima drugega kot koliko je zasluzil in kako je oh in sploh shortat (mislim da dobiva procente vsakic ko omeni shortanje). Drugi pa najeda vsakemu.
Poleg tega pogresam komentarje ki se ticejo teme in ne prepucavanje na 10ih straneh

Aquafriend ::

Kaj se vedno ne dojamete, da ima kakob dovolj denarja, da lahko pocne kar hoce in rece fuck you komur hoce. Ker kot pravi , ima fuck you denar. Je pa res, da se boji konkurence. Zato zeli zatret vsako skupino ali posameznika, ki ga lahko prehiti v premozenju. Ce ga drugi prehitijo, potem, po kakobovi logiki, bodo drugi lahko kakobu tezili in ga tlacili v poden.

Zgodovina sprememb…

Da, Merlak.
Če misliš, da je prav tako, da te briga, kaj si drugi mislijo o tebi, si v veliki zmoti.
Ravno nasprotno od tistih, ki so preobremenjeni s tem, kaj si drugi mislijo o njih.
Tvoji prispevki; mogče desetina njih. Ostalo je balast... NI jih treba metati z lopato, dovolj bi bilo, da jih lepo napišeš in opišeš.

DeeJay je izjavil:

Dans ob 20:00 bodo NeonExchange lottery rezultati
https://neonexchange.org/token_sale_inf...
Vsem, ki boste izžrebani čestitke že v naprej, ker to bo garantirano najmanj x10.
Če pa kdo od izžrebanih ne bo dal celotnih 1000$ notr, nej mi pa piše, da dodam ostalo.

Sem pravilno videl, da so vrata že zaprta?

Zgodovina sprememb…

kakob je izjavil:

perci je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

No pokaži.

korenje3 ::

Sta 2 možna odboja. Verjetnost da se bo odbilo navzgor je malo večja, vendar ker se je že 1x odbilo bo predvidevam šlo samo še navzdol.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Dejmo prosim mal v glavi nardit nevihto in preden zacnes/mo pisat pomisli ali ima tisto kar mislis/mo napisat vezo s temo ali ne. Recimo korenje me je sedajle mocno presenetilo z lepo napovedjo. Pohvalno

Od korenja tega res nisem navajen

Zgodovina sprememb…

@zelenobeli, da ne bos mislil, da promoviram samo shortanje. Pac promoviram tisto, kar se v tistem trenutku najbolj splaca. Rad bi bil dolgorocni holder ampak nacrti whalov vcasih podrejo nacrte.

Zgodovina sprememb…

Sory ne zameri, samo si ko tiste nadlezne promotorke sredi mercatorja, ki ti prasek na štantu stedi trgovine prodajajo

Ja, sem ze pred dnevi nehal s promocijo na vljudno prosnjo matota ampak sem spet zacel zarad hejtarjev. Mislijo da se me bodo znebili z agresivnim pritiskom.

Zgodovina sprememb…

tonis ::

profdoktor je izjavil:

Bolj se splača več je minerjev, manj se splača manj je minerjev. Res je nekoliko abstraktno, ampak se da razumet če se potrudiš.

Presenečaš me, dal si zelo razumljiv, resen odgovor :) (mislim resno)
Verjetno je res tako, ko gre v špico bi vsi minali, ko gre dol pa ostanejo le ta veliki in spet nov cikel....

profdoktor ::

perci je izjavil:

kakob ima tudi taka jajca. Zato pa ga razmetava po internetih. :))

Zgodovina sprememb…

profdoktor je izjavil:

perci je izjavil:

Priznej, da sem lepo naredu. Rabš jih za ene 20 minut v kis prej namočt, da lepš razžre lupino.

hamez66 ::

perci je izjavil:

A ni to zanimivo, da nimate blage veze, kako se potrjujejo transakcije (od česar je vsaj posredno odvisna tudi cena), hkrati ste pa najbolj glasni, ko se špekulira o cenah in folk spodbujate naj shortajo s 50x.

Skratka, bitcoin omrežje vsakih 2016 blokov prilagaja težavnost rudarjenja. Njegov cilj je, da se 2016 blokov zrudari na cca 14 dni. Če se hashing power poveča, se avtomatsko poveča težavnost in obratno.

Guess what, od začetka padca BTC, se zahtevnost še ni zmanjšala. Kaj ti to pove, glede na to, da je cena padla za 70%?

Kdo točno pa spodbuja 50x leverage? Ne spomnim se, da bi tonis priporočal 50x leverage, če pa aqua tvega 20 eur na 50x leveragu, pa tudi ne bo nihče umrl.

Jaz nisem priporočal 50x leveraga, pa tudi nimam težav z razumevanjem, kako se prilagaja težavnost.

Aquafriend je izjavil:

Za tiste, ki zelijo trgovat z leverage je priporocljivo samo 2x leverage, ce ste zacetnik. Prvic preizkusite manjsi znesek, ravno toliko, da vidite kako stvar poteka. Drugo boste zvedeli v videih.

(tukaj na tem videu trguje z visokim rizikom x25 in x50 leverage, kar ne priporocam. Je pa fajn pogledat kako se trguje.

.

Jaz sem omenil, da sem shortal z 50x leverage. Sem pa priporocil drugim, naj ne uporabljajo previsok leverage, ker je prevec tvegano.. Zgoraj sem citiral opozorilo.

Zgodovina sprememb…

dexterboy je izjavil:

Če misliš, da je prav tako, da te briga, kaj si drugi mislijo o tebi, si v veliki zmoti.

Ne nisem.

hamez66 ::

Aquafriend je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Za tiste, ki zelijo trgovat z leverage je priporocljivo samo 2x leverage, ce ste zacetnik. Prvic preizkusite manjsi znesek, ravno toliko, da vidite kako stvar poteka. Drugo boste zvedeli v videih.

(tukaj na tem videu trguje z visokim rizikom x25 in x50 leverage, kar ne priporocam. Je pa fajn pogledat kako se trguje.

.

Jaz sem omenil, da sem shortal z 50x leverage. Sem pa priporocil drugim, naj ne uporabljajo previsok leverage, ker je prevec tvegano.. Zgoraj sem citiral opozorilo.

Ja, si imel srečo, da je šlo vse skupaj dol, ker s 50x leverage te hitro spije. Ampak si tvegal 10% svojega portfolia, torej si tveganje znižal v neke "normalne" okvirje.

Mogoče nam lahko zaupaš, kje točno si odprl short in pri kateri vrednosti si ga zaprl?

Aquafriend je izjavil:

Kaj se vedno ne dojamete, da ima kakob dovolj denarja, da lahko pocne kar hoce in rece fuck you komur hoce.

True.

Aquafriend je izjavil:

Ker kot pravi , ima fuck you denar.

True.

Aquafriend je izjavil:

Je pa res, da se boji konkurence.

False.

Aquafriend je izjavil:

Zato zeli zatret vsako skupino ali posameznika, ki ga lahko prehiti v premozenju.

False.

Aquafriend je izjavil:

Ce ga drugi prehitijo, potem, po kakobovi logiki, bodo drugi lahko kakobu tezili in ga tlacili v poden.

False.

Ti, naprimer, me ne boš nikoli 'prehitel'. 2 pravilno, 3 narobe, nezadostno. Ampak je viden napredek.

hamez66 je izjavil:

Mogoče nam lahko zaupaš, kje točno si odprl short in pri kateri vrednosti si ga zaprl?

Jaz sem to objavil na prejšnji strani btw. Aquafriend je pa le full of shit.

perci je izjavil:

kakob je izjavil:

perci je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

No pokaži.

Nej' slabu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

perci je izjavil:

profdoktor je izjavil:

perci je izjavil:

Priznej, da sem lepo naredu. Rabš jih za ene 20 minut v kis prej namočt, da lepš razžre lupino.

Dobro si se potrudil, lepo. Sicer pa mene ponavadi bolj zanima vsebina - da je prosta reja, da je iz prve roke, da se kmet redno pogovarja s kurami, da jih krmi z gensko nespremenjeno koruzo in podobno. :D

hamez66 je izjavil:

Kdo točno pa spodbuja 50x leverage? Ne spomnim se, da bi tonis priporočal 50x leverage

Ne, jaz nisem priporočal, ker ne shortam. Sem v grupi, ampak preprosto poleg službe in familije nimam časa spremljat ves čas kam gremo. Mi je pa stvar zanimiva.
Poskušam pa od spodaj lovit odboje, za katere dajeta nasvete naša prišepetovalka in Aqua. Če ne bi bil notri bi imel velik minus.

btw. Vidim da smo prišli do stopnje, ko se Korenju nihče več ne smeje. Vsi hodl "strokovnjaki" so poniknili. :)

@hamez, trgujem dnevno in spreminjam pozicije glede na situacijo in signale.

tonis je izjavil:

btw. Vidim da smo prišli do stopnje, ko se Korenju nihče več ne smeje. Vsi hodl "strokovnjaki" so poniknili. :)

Nice, zdaj bodo vsi tisti ki so kupili na vrhu ugotovili kako se shorta. You know what happens next, right?

Aquafriend je izjavil:

@hamez, trgujem dnevno in spreminjam pozicije glede na situacijo in signale.

Aka i am full of shit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

Ce pises da se ti je posrecil short s 50 leverage in hkrati promoviras svojo grupo za tovrstne signale. Kaj je to?

Zadetek na lotu? :D

p.s. tudi vi ste imeli priloznost

Zgodovina sprememb…

Torej gres v penzijo?

Pejte rajš žegn pojest kot pa da se tle drkate...

perci je izjavil:

Torej gres v penzijo?

Jaz sem ze v penziji, ne hodim v sluzbo. Trejdal bom pa se naprej.

next3steps ::

Aquafriend je izjavil:

@ 3much5me Vem, da nas ne preneses, ampak prosim da nehas trolat na zs

I know nothing bout it.

IL_DIAVOLO ::

perci je izjavil:

profdoktor je izjavil:

perci je izjavil:

Razzre lupino? Torej to je olupljeno jajce?

profdoktor je izjavil:

perci je izjavil:

profdoktor je izjavil:

perci je izjavil:

Dobro si se potrudil, lepo. Sicer pa mene ponavadi bolj zanima vsebina - da je prosta reja, da je iz prve roke, da se kmet redno pogovarja s kurami, da jih krmi z gensko nespremenjeno koruzo in podobno. :D

Uporabljam samo jajca iz proste reje - dedkova (zdaj tetina) kmetija.

Vazelin ::

Fantje, malo manj kripta čez praznike in več erotike, da ne boste ostali z blue balls:D

IL_DIAVOLO je izjavil:

perci je izjavil:

profdoktor je izjavil:

perci je izjavil:

Razzre lupino? Torej to je olupljeno jajce?

Zgornji sloj razzre.

Aquafriend je izjavil:

perci je izjavil:

Torej gres v penzijo?

Kul, at this rate boš kmalu nazaj v službi. Ali pa na mamini joški.

Horejšio ::

Slo-Tech went to shit :)

kakob je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

perci je izjavil:

Torej gres v penzijo?

Jaz pa privoščim Aquafriendu, ker res gara po 12 ur na dan s temi signali. Uff, če bi ti lenuh garal 12 ur vsak dan in se ne bi kratkočasil z idiotskimi posti, bi tudi ti bil bolj svoboden - finančno in v glavi.
Samo ti si raje brihten in si na mamini zizi. Pravi mojster. :))

Zgodovina sprememb…

profdoktor je izjavil:

kakob je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

perci je izjavil:

Torej gres v penzijo?

Jaz pa privoščim Aquafriendu, ker res gara po 12 ur na dan s temi signali. Uff, če bi ti lenuh garal 12 ur vsak dan in se ne bi kratkočasil z idiotskimi posti, bi tudi ti bil bolj svoboden - finančno in v glavi.
Samo ti si pameten in si raje na mamini zizi. Pravi mojster. :))

S kom se pa ti pogovarjaš? Lay off that LSD for a tad, will you?

Nisem LDS-ovc, politika me ne zanima. Zavpij geslo "mama, hamburger" in boš videl o čem ti govorim. :D

profdoktor je izjavil:

Nisem LDS-ovc, politika me ne zanima. Zavpij geslo "mama, hamburger" in boš videl o čem ti govorim. :D

Sem. Nič se ni zgodilo. Kaj naj zdaj?

Ni to mekdonalc. Treba malo počakat.
««
671 / 976
»»