» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
669 / 976
»»

kingsix ::

Vidim da nas je kar nekaj, ki imamo trenutno troll čas.

Bullish.

PrihajaNodi ::

Looooooka je izjavil:

kakob je izjavil:

Vem ljudje, težko vam je, lamboti so vam izpuhteli.

Nazaj v fabrke pa se vidmo na naslednjem topu, kjer boste lahko ponovno izgubili vse svoje prihranke, what do you say?

Da smo od januarja do danes zasluzili vec kot vecina slovencev v dveh letih in da nam ni jasno o cem bluzis?
Ce zadeve padejo se ne pomeni, da je folk v tej temi zgubil denar. Al ti ta del se ni cist potegnil?

Jaz sem izgubil več kot 200k € tako da STFU.

maco-maco ::

To je kar hudo. Akva pravi
The Trend Is Your Friend
, kaka pa čaka na
Double Bottom
, pa ne ve, kaj naj stori, saj mu nikoli ne stoji.
Kaj?

kakob ::

kingsix je izjavil:

Vidim da nas je kar nekaj, ki imamo trenutno troll čas.

Bullish.

Jaz ne trgujem, razen z 10 btc for joke, sam to ne šteje.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Aja, matr smo bedniki.
Kaj?

maco-maco je izjavil:

Aja, matr smo bedniki.

Merlak sedaj pa mislim da je res dovolj.

perci ::

kakob je izjavil:

perci je izjavil:

Formiral se je lep double bottom

Protip: all trendlines are meant to be broken.

Jaja. Sam pravim, da je šolski, ne da bo zdržal. Lahko pa da bo, nkol ne veš.

maco-maco je izjavil:

Aja, matr smo bedniki.

Preberi si moje prispevke pa boš malo manj bednik, sploh če boš kaj razumel.

perci je izjavil:

nkol ne veš.

Bingo!

Še aquatu razloži.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

Horejšio ::

Julija bo 1BTC 25K

kK sem se jst nauču mal svoj ego kontrolirat (pa mi pogosto ne uspeva, vključno s tem forumom), sem postal bolj zadovoljen sam s sabo. Mogoče za probat, kakob.

perci je izjavil:

kK sem se jst nauču mal svoj ego kontrolirat (pa mi pogosto ne uspeva, vključno s tem forumom), sem postal bolj zadovoljen sam s sabo. Mogoče za probat, kakob.

To mi ne sede, tako kot manekenke.

Been there, done that. Pass.

Zgodovina sprememb…

Horejšio je izjavil:

Julija bo 1BTC 25K

Podkrepiva tole s kakšnim satošijem? Jst pravim, da ne bo.

kakob je izjavil:

perci je izjavil:

To mi ne sede, tako kot manekene.

Ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

perci je izjavil:

Če bi bil ti Damijan Merlak bi se ti tudi včasih sfuzlalo. Saj pa tipo ni vedel kaj dela ko je prvi začel minat. To je bila bolj igra.

Zgodovina sprememb…

perci je izjavil:

Horejšio je izjavil:

Julija bo 1BTC 25K

Podkrepiva tole s kakšnim satošijem? Jst pravim, da ne bo.

kakob je izjavil:

perci je izjavil:

To mi ne sede, tako kot manekene.

Ne.

Kaj 'Ne'. To je osebna preferenca. Tako kot sladoled, rad imam okus 'x'. Ne moreš mi rečt 'Ne'. No, rečeš lahko, ampak it makes no sense.

PrihajaNodi je izjavil:

perci je izjavil:

Če bi bil ti Damijan Merlak bi se ti tudi včasih sfuzlalo. Saj pa tipo ni vedel kaj dela ko je prvi začel minat. To je bila bolj igra.

Jaz sem vedel, double sha256 jasno.

Zgodovina sprememb…

Gospod Damijan počasi bo potrebno zdravila vzet...

PrihajaNodi je izjavil:

Gospod Damijan počasi bo potrebno zdravila vzet...

Dolgočasen si, brez vsebine, al nekineki...

Kaj 'Ne'. To je osebna preferenca. Tako kot sladoled, rad imam okus 'x'. Ne moreš mi rečt 'Ne'. No, rečeš lahko, ampak it makes no sense.
Po mojih izkušnjah ljudje, ki to mislijo, v resnici še niso zares uspeli kontrolirat ega. Večinoma, ne pa vedno. Dopuščam, da se pri tebi motim, ampak sej konec koncev nima veze.

perci je izjavil:

Po mojih izkušnjah ljudje, ki to mislijo, v resnici še niso zares uspeli kontrolirat ega. Večinoma, ne pa vedno. Dopuščam, da se pri tebi motim, ampak sej konec koncev nima veze.

Tako je.

Pubeci... Na kanal A je Zbiralec kosti.. Good ol' classic... Pa še Al Bundy je not.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

kingsix je izjavil:

Pubeci... Na kanal A je Zbiralec kosti.. Good ol' classic... Pa še Al Bundy je not.

Raje berem kako je gosod Merlak bogat in širi svoj ego na S-techu.

kingsix je izjavil:

So boljše stvari za počet, naprimer programiranje.

Danes sem razmišljal da bi uvedel novo hevristiko. Dovolil si bom napisati toliko vrstic kode kolikor kilometrov pretečem tisti dan. Če gremo v gore, mogoče eno vrstico na 100 metrov višinske razlike.

Danes jih lahko napišem še 8.

Zgodovina sprememb…

To je premalo programiranja potem... Mogoče ena vrstica za vsako objavo na ST.

Horejšio ::

Whales margin calls morda ?

kingsix je izjavil:

To je premalo programiranja potem... Mogoče ena vrstica za vsako objavo na ST.

Dober programer razmišlja 95% časa in 5% udarja po tipkovnici.

Ja ampak objavljanje na slotech je dobra protiutež razmišljanju...tega namreč tukaj navadno ne rabiš.

lastao ::

Horejšio je izjavil:

Julija bo 1BTC 25K

Bo ja , samo decimalko zamakni,pa dobiš pravo cifro will see8-)
Sreča spremlja Hrabre :)

kingsix je izjavil:

Ja ampak objavljanje na slotech je dobra protiutež razmišljanju...tega namreč tukaj navadno ne rabiš.

Socialni čut mi ne da miru, čutim potrebo da naredim nekaj dobrega za družbo, zaradi tega poizkušam dispensat tukaj nekaj modrosti. Vendar izgleda da sem precenjeval ljudi ali podcenjeval moč sistemskega pralnega praška za um.

Da se malo izprsim. Tole je moja denarnica xpub6Bfj9whPk1YF6qE2ZvafgMvzryxgHQ6e9UgoSnwByYrGJuzJqWDke6zPpm7eAgcDkn9i95xzGLCgoqyJxu1AzCtKCXTnZa92jq6P6gUuXdZ.
Je deterministična
connect castle quality maid lion buye,....

Imam pa še eno, samo mi nepridipravi vedno vse poberejo.
The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks
.
Kakob, kako kaj stoji tvoje premoženje?
Kaj?

maco-maco je izjavil:

Kakob, kako kaj stoji tvoje premoženje?

V redu, hvala. Ne štejem ga v 'letnih plačah'. To je wrong mindset.

Zgodovina sprememb…

Jaz svoje premoženje štejem v kilah mesa.

Npr 15e je trenutno kila mesa v povprečju.. Koliko kg mesa imam..

Zgodovina sprememb…

Denar (cash) je deferred choice -- preložena izbira. Ko izberemo, možnosti izbire kolapsirajo v eno spremembo. Torej, denar je merilo spremembe.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Fak kere epic strani so bile naklepane v tem dobrem dnevu:D:D Priča smo bili najbolj finest dnevu ever te teme.:O
Dejansko je bilo naštepanih 9 strani v dobrem dnevu8-)

Duh kripta se obuja

ps: welcome aboard, mrlak :P

perci je izjavil:

Vazelin, na Lomboku iščejo pastirje

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

PrihajaNodi je izjavil:

perci je izjavil:

Mrlak je isto kot Musk ali Jobs. Vizionar

Vazelin je izjavil:

ps: welcome aboard, mrlak :P

On si le želi, da bi imel kaj pametnega za povedat.

next3steps ::

kakob je izjavil:

Denar (cash) je deferred choice -- preložena izbira. Ko izberemo, možnosti izbire kolapsirajo v eno spremembo. Torej, denar je merilo spremembe.

Tole pa dvomim, da zna večina razumeti. Boš jim moral poenostaviti.
Inb4 S polno ritjo je lepo srati.
Jaz nimam polne riti, a vam vseeno lahko serjem po glavi.

hamez66 ::

Ja, kakob, prosim prilimaj ilustracijo za

Bo lažje razumet.

Neverjetno, kako opazna je razlika zavoljo diference petih ali desetih IQ točk.:))

Saul Goodman ::

če kdo sprejema bakrene kovance bi kupu kak šitkojn od vas. se ga je nabral.

še vedno catchy ko hudič :D:D

za vse kripto haterje:

:D

when bangkok

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Oh my god kateri GEM je tale tema:
https://slo-tech.com/forum/t396969/0

:)):))

Pozabil si vprašaj in v oklepaju dopis retorično vprašanje. Odgovor je namreč jasno znan.

profdoktor ::

Oni retardiranc se je umiril, zdaj pa si ti začel spermo po nas ejakulirat, Vazelin?

profdoktor je izjavil:

Oni retardiranc se je umiril, zdaj pa si ti začel spermo po nas ejakulirat, Vazelin?

Vazelin si ti, ne? Tebi se je zgodila tragedija pred kratkim, ne? Neki virtualni kovanci (kakeckojni) so ti šli /20, /30. Pa te je to kaj izučilo? Jaz bi reko, da te ni. Mogoče te mora /200 in /300 streznit, ali s koliko ti mora karma podeliti tvoje kekeckojne? Mlad si še, sine, ne provocirat. Še dosti vsega te čaka. Ti si en spletni trol, en mučki provokator, je tako? :D:D:))

Aquafriend ::

lol, zakaj me vi spominjate na izklop trole pred davnimi leti

Aquafriend premlad si. Daj eno lepo vprašanje. Ne mi s takimi vprašanji, ker vem točno kaj bi rad dosego. Iščeš samo priložnost, da bi provociral. Kasiraj tam 10$ za dojave in daj mir. Jaz mam na uro 50$. Ko boš mel ti tako urno postavko pa lahko provociraš. Ok? Merimu tu v denarju, je tak? Pa nočem te žalit, samo zgleda, da te ni še nič izučilo v življenju. Pa te še bo. Brez skrbi.

Pubeci.. Jaz sem updatal Blockfolio in imam naenkrat 8k več kot včeraj.. Upadatajte pa bo boljše... No ja.. Ali pa so kovanci šli gor. .. Morda morda.

Danes bo super dan... Moja me je že presenetila oz. praktično zbudila z morning bj, potem še tole z updatom, zdaj potegnem gor rolete in vidim da je vreme dobro... This day is shaping out to be great.

Zdaj pa začnite kupovat, da še prodam kar nisem v prejšnjem bullrunu.

Zgodovina sprememb…

dexterboy ::

Khm... kako naj se človek lepo izrazi, pa da ne bi zraven bruhal in fural kletvic na polno po tem, ko prebere zadnjih 10 strani postov? Se je res težko držati teme?
Torej, bi znal kdo razložiti, čemu takšen padec vrednosti, pa brez natepavanj o sosedovem mulcu, ki natepava azijke v lambotu while cruising around?
Ker si ne znam zamisliti, kaj se bo zgodilo, če tečaj še bolj pade in bodo provizije tako majhne, da se rudarjenje ne bo več splačalo, rigi se bodo ugasnili in kdo bo skrbel za promet in potrjevanje transakcij? Zagotovo ne bodo ZMANJŠALI zahtevnosti, torej bo kaj, če tečaj pade na, recimo, 3000 usd/eur?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zadnjih 10 strani je najbolj konstruktivnih v zgodovini te teme.

Zakaj je vrednost padla? Zato ker je prej tako narastla in so ljudje vnovčevali dobičke. No, nekateri pa izgube. Npr če si kupil ETH po 7EUR ti je ok prodat tudi po 500EUR.

Zakaj bi pa zmanjšali zahtevnost? Enostavno bo minerjev vedno manj, grafične bodo cenejše in stanovanja bodo bolj hladna.

Zgodovina sprememb…

««
669 / 976
»»