» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
616 / 976
»»

Aquafriend ::

kriptovalute se razlikujejo od trgovanja z delnicami. Tukaj se trguje 24 ur na dan. Tisti procenti pomenijo spremembo v zadnjih 24 urah.

Zgodovina sprememb…

tonis ::

Eno vprašanje o Ichimoku.
Zna kdo razložit zakaj graf navzgor seka ičimoku oblak vedno v rdečem delu oblaka?(včasih se to zgodi tudi na meji med zelenim in rdečim delom) Izjeme so res zelo redke.
Sem gledal precej razlag na youtubeu, pa tega ni nihče omenil

mt gox trustee dumpa bitcoine, najvec dumpanja se pa dogaja zarad notranjih informacij, whali prodajo vse preden mt gox trustee proda. To je vse insider. Tocno vedo kdaj bo prodal

http://jamescrypto.com/the-real-story-o...

Zgodovina sprememb…

sarma832 ::

profdoktor je izjavil:

Vsako leto je več % da pride nekaj na vrh. Developerji so vsako leto boljši, ideje so bolj revolucionarne, investitorji čakajo kot hijene na mrhovino. Samo vprašanje časa je kdaj bo nek na prvo oko beden ICO prišel med top 5. In takrat bo spet v tej temi poplava postov. Ko se frekvenca postov v tej temi dvigne iz 10/dan na 100+/dan bo bik letel v nebo.

Ko se bo frekvenca dvignila je treba prodajat :))

Na vrhu se je norelo v tej temi 8-O Vsako sekundo par "penzija coin" prispevkov.

Gledam par pollov in večina ljudi še vedno "#HODL". Slab znak. Nismo več v bull marketu. Kdo bo sedaj kupoval? Bo kar magično spet šlo gor?

Večina verjame da je nasleden bull run za vogalom... In ponavadi ima večina narobe. Nov bull run se lahko začne ko večina zapusti sceno in reče da je stvar mrtva. Ali pač?

ko bo mtgox prodal preostale bitcoine

tommorrow ::

Se sprašujem, če bo kripto obstal, ali ne bi bilo treba tudi tukaj ukrepat proti zlorabam notranjih informacij. Sicer se najbrž ne da kaj dost nardit, je le kripto.

pejt_u_kujac ::

Kripto bo najbrž obstal, sam ga bodo najbrž banksterji in njihove zveste oprode (G20 države) "ugrabili" v stilu, kripto $, kripto €, kripto yen, kripto yuan, kripto rubelj itd...vse bo lepo laufalo na "njihovem" blockchainu recimo preko strežnikov BIS v švicarskem Baslu. Seveda mal strelam kozle, ker nisem insajder in nimam informacij kaj se oni pogovarjajo za zaprtimi vrati G20 ali še kakšnega drugega elitnega kluba posvečenih praset >:D...

IL_DIAVOLO ::

PrihajaNodi je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Dejansko folk investira v unknown coine? Saj pa je jasno, v katere coine se investira.

Katere?

Poleg ocitnih btc in eth, jaz stavim v cardano, stellar, iota in moreno, pogojno tudi neo, ker tako lepo pada :)

c3p0 ::

sarma832 je izjavil:

Večina verjame da je nasleden bull run za vogalom... In ponavadi ima večina narobe. Nov bull run se lahko začne ko večina zapusti sceno in reče da je stvar mrtva. Ali pač?

Čakaj, da na borzah spet vseka in bo nekam potrebno uskladiščit denar iz delnic. Seveda bodo vešči spet kupili nizko in prodali visoko, frizerke pa na vrhu.

PrihajaNodi ::

Kaj je spet panika? Je BTC ze mrtev? :)) BTC ne sme še umret, moram iztržit penzijo kojn, da se lahko posvetim življenju in seveda prostitutkam. Se spomnim lansko leto avgusta, septembra kakšna panika je bila, marcet cap pod 100:) Potem pa se je samo začelo dvigovati.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Dečki, nabasajte si torbe, če imate jajca in denar, sedaj je zadnji čas.

Spodnji link nima veze s tem, (mogoče čisto malo).
https://caitlin-long.com/2018/03/09/wyo...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

taja13 ::

kript je izjavil:

Enostavno se registrirate, prijavite v njihov telegram, vpišete vašo ETH adreso in dobite 100 brezplačnih DB kovancev. Potem še 20 dni dobivate po 10 brezplačnih DB kovancev vsak dan - https://www.cloudbounce.com/dbounce?r=B...

ni šans, te mi bodo še šiht pobrali :|

Povejte ko boste obupali in ko bodo alti mrtvi, da vemo kdaj je čas za nakup.

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj je spet panika? Je BTC ze mrtev? :)) BTC ne sme še umret, moram iztržit penzijo kojn, da se lahko posvetim življenju in seveda prostitutkam. Se spomnim lansko leto avgusta, septembra kakšna panika je bila, marcet cap pod 100:) Potem pa se je samo začelo dvigovati.

Lani je bil massive bull market. Sedaj pa imamo bear market in lahko da bo tako še en čas. Ne rečem kako bo, ker nevem, ampak upam da ste pripravljeni v kolikor še en čas ne bo akcije in bomo tonili globje in globje.

Problem je, da vsi še vedno mislijo da je bull market. Tudi sam sem bil tako naiven ko smo šli na 12k.

Ampak vprašanje je, kdo bo sedaj kupoval? Nihče razen trejderjev, ki pa trejdajo na downtrend. Razen če market makerji lahko res spremenijo smer samo verjetno se gre tam kjer se da več zaslužiti.

Vsi so bullish, ker še vedno bagholdajo(pa da ne bo pomote, tudi sam sem dosti zaj in nisem prav čas prodal). "Prihaja". "Vsak čas bo". Večina ima ponavadi narobe.

Nimam pojma kako bo, samo morda malce v razmislek. Ker že vsi komaj čakate penzijo. Morda je za vogalom(kako bi bilo dobro, če bi bilo res - verjetno zamegli razum), morda pa ne bo prišla tako zlahka.

slovencl ::

Gledam transakcije pri ICOtih in dostikrat naletim na primer, da so vse transakcije z vrednostjo 0 - en tak primer MedToken (MTN), ki je bil uspešno izveden. A mogoče kdo ve, zakaj je tako?

Zeitgeist ::

slovencl je izjavil:

Gledam transakcije pri ICOtih in dostikrat naletim na primer, da so vse transakcije z vrednostjo 0 - en tak primer MedToken (MTN), ki je bil uspešno izveden. A mogoče kdo ve, zakaj je tako?

to so token transakcije

https://ethplorer.io/address/0x41dbecc1...

Kripto ::

sarma832 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Lani je bil massive bull market. Sedaj pa imamo bear market in lahko da bo tako še en čas. Ne rečem kako bo, ker nevem, ampak upam da ste pripravljeni v kolikor še en čas ne bo akcije in bomo tonili globje in globje.

Problem je, da vsi še vedno mislijo da je bull market. Tudi sam sem bil tako naiven ko smo šli na 12k.

Ampak vprašanje je, kdo bo sedaj kupoval? Nihče razen trejderjev, ki pa trejdajo na downtrend. Razen če market makerji lahko res spremenijo smer samo verjetno se gre tam kjer se da več zaslužiti.

Vsi so bullish, ker še vedno bagholdajo(pa da ne bo pomote, tudi sam sem dosti zaj in nisem prav čas prodal). "Prihaja". "Vsak čas bo". Večina ima ponavadi narobe.

Nimam pojma kako bo, samo morda malce v razmislek. Ker že vsi komaj čakate penzijo. Morda je za vogalom(kako bi bilo dobro, če bi bilo res - verjetno zamegli razum), morda pa ne bo prišla tako zlahka.

Bull trenda še ni. To kar vidimo je samo izmenjavanje up and down trenda pod vplivom dogodkov. V obdobju april - maj bull run ne bi smel biti presenečenje.

slovencl ::

Zeitgeist je izjavil:

slovencl je izjavil:

to so token transakcije

https://ethplorer.io/address/0x41dbecc1...

Aha, hvala za info, se pravi ICO so zbirali pa tukaj - owner teh token transakcij? Kje pa lahko vidim koliko so zbrali? Sem uvozil tele transakcije v tabelo in seštel, pa dobim vsoto samo 3775 ETH, kar je ful manj, kot so dejansko zbrali.

1pioneer ::

sarma832 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Počakaj, da pride ven Lightning network, pa da bodo implementiran še atomic swap... Drugače pa noben ni govoril da je bull market, večina ve, da mora BTC prebiti 12k in nato 13k da se govori o izničenju down trenda. Trenutno se giba cena oz. je ranging market med 12k in 9k. Če prebije 9k support je drugi support na 6k, če prebije 12k je druga rezistenca na 13k. Če prebije 13k je 15k, nato 16k nato 17k nato pa smo na 20k. Zakaj ti leveli, to so odbojne točke iz preteklosti in ljudje imamo radi nekaj kar se je že zgodilo in mislimo, da se bo to ponovilo v prihodnje. Nikjer pa ni garancije ampak če cela čreda ovc to opazi in to pričakuje potem se to lahko tudi zgodi, ker imajo kupno moč, vsaj zaenkrat. Zato se pa pastirji poslužujejo primežov kako manipulirat ovce, da si nagrabijo še več BTC in s tem kontrole... Samo kolikor je meni znano ima vsak rad profit in če bo poskočlo ne bodo brzdali... Je pa lahko problem, če so pastirji postali bankirji, ki imajo kako drugo agendo...

Tole izgleda zelo bullish v zadnji uri. (kratkoročno mislim).
Kakšna udarna novica?

Namesto da imate denar v Nubisu, Tethru in kupujete ko so teli padci se ukvarjate z novicami.

judoka ::

Ocitno ne vsi. futures traderji so net short odkar so zaceli trejdat BTC. To je bilo na visku bull-a.

profdoktor ::

Mato se je zgleda umaknil v penzijo. NEBL je nad 200$ odletel? Uffff, je na 10$, šajze, šajze.

1pioneer je izjavil:

sarma832 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Počakaj, da pride ven Lightning network, pa da bodo implementiran še atomic swap... Drugače pa noben ni govoril da je bull market, večina ve, da mora BTC prebiti 12k in nato 13k da se govori o izničenju down trenda. Trenutno se giba cena oz. je ranging market med 12k in 9k. Če prebije 9k support je drugi support na 6k, če prebije 12k je druga rezistenca na 13k. Če prebije 13k je 15k, nato 16k nato 17k nato pa smo na 20k. Zakaj ti leveli, to so odbojne točke iz preteklosti in ljudje imamo radi nekaj kar se je že zgodilo in mislimo, da se bo to ponovilo v prihodnje. Nikjer pa ni garancije ampak če cela čreda ovc to opazi in to pričakuje potem se to lahko tudi zgodi, ker imajo kupno moč, vsaj zaenkrat. Zato se pa pastirji poslužujejo primežov kako manipulirat ovce, da si nagrabijo še več BTC in s tem kontrole... Samo kolikor je meni znano ima vsak rad profit in če bo poskočlo ne bodo brzdali... Je pa lahko problem, če so pastirji postali bankirji, ki imajo kako drugo agendo...

Pomoje je problem, da je večina kupila pač zato ker je tako gor raslo, brez kakšnega znanja in zaenkrat še hodlajo in upajo da se dvigne nazaj in če pada še naprej bodo izgubili zaupanje in na neki točki prodali.

V Kranju baje. A to je bitstamp financiral?

KR VERGE zeleni Lambo iz Kranja je to naredil. Mislim njegov lastnik, da ne bo pomote.

retrz ::

Aquafriend je izjavil:

kriptovalute se razlikujejo od trgovanja z delnicami. Tukaj se trguje 24 ur na dan. Tisti procenti pomenijo spremembo v zadnjih 24 urah.

OK, to da se trguje 24/7 mi je popolnama jasno in je super. V katerih zadnjih 24 urah so ti procenti? Ljubaljanski čas/New York/Greenwich??

rokp ::

Verjetno zadnjih 24h, ne glede na to, kje si?

Baja ::

exchangi majo ponavadi izpisan server time. torej server time -24h

ampak ja, če gledaš trenutno ceno je -24h ne glede kje si, če skušaš ugotoviti ceno za nazaj pa je treba server time pogledati

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Baja ()

Žiiiga ::

IRYO Whitelist opens tommorow

? WHITELIST OPENS TOMORROW ?

Whitelist / KYC:
Whitelisting will open tomorrow March 12 at 07:00 UTC. Keep an eye on the alerts channel for the official KYC / Whitelist URL. Everyone who wishes to participate in the token sale must whitelist.

Early Bird Whitelisting:
As a reward for whitelisting early, those members who whitelist first will have a special 24 hour window reserved (March 28th 14:00 UTC - March 29th 13:59 UTC) that will enable them to contribute at their own pace during the start of the presale. The first come first serve early bird whitelisting participants will be capped at the first $3,000,000 USD committed.

Please note the official Iryo URLs are: Iryo.io / Iryo.network

Zgodovina sprememb…

NephilimBTC ::

hello kripto people :D

bear market je na polno, kam mislite, da bo šla cena BTCja v prihodnje? Trenutno je precej FUDa vsepovsod, 15. marec naj bi bil spet en datum, ko naj bi Kitajci nekaj ušpičli...govori se, da naj bi pritisnili še na minerje..Potem je tukaj še EU FUD, kjer naj bi se na G20 dogovarjali glede regulacij...

Moje mnenje je, da bomo šli še nižje oz. bo market gibal nekje okoli sedanjih vrednosti še nekaj časa...

Kakšno je vaše mnenje o Ncash - Nucleus Vison (https://nucleus.vision/)...a good time to buy the dip? Govori se, da je možnost nekaj 10x, ko bo stvar zalaufala..

lambda ::

PrihajaNodi je izjavil:

Že obstaja, nič novega:

https://coinmarketcap.com/currencies/me...

Pa še ducate drugih. Ampak najbrž nisi sposoben povedati kateri je kaj vreden in kateri ni.

Pa saj človek zalepi vsak dan 10 kojnov. Če vse to pokupiš imaš na koncu lep minus.

retrz je izjavil:

OK, to da se trguje 24/7 mi je popolnama jasno in je super. V katerih zadnjih 24 urah so ti procenti? Ljubaljanski čas/New York/Greenwich??

8-O

bluesands ::

NephilimBTC je izjavil:

hello kripto people :D

bear market je na polno, kam mislite, da bo šla cena BTCja v prihodnje? Trenutno je precej FUDa vsepovsod, 15. marec naj bi bil spet en datum, ko naj bi Kitajci nekaj ušpičli...govori se, da naj bi pritisnili še na minerje..Potem je tukaj še EU FUD, kjer naj bi se na G20 dogovarjali glede regulacij...

Moje mnenje je, da bomo šli še nižje oz. bo market gibal nekje okoli sedanjih vrednosti še nekaj časa...

Kakšno je vaše mnenje o Ncash - Nucleus Vison (https://nucleus.vision/)...a good time to buy the dip? Govori se, da je možnost nekaj 10x, ko bo stvar zalaufala..

Tudi sam mislim, da je vredno in bolj varno počakati vsaj do 15.3. , jutri bodo zagotovo negativne in strašljive novice v medijih glede coinov

Kupiš kolko ti pač finance dopuščajo in pozabiš za par let. Če bo šla cena gor, je itak precej nerelevantno če je hype al pa dip. Milijonar ne boš, reven pa tudi ne zaradi tega. Pravzaprav milijonar ne boš v nobenem primeru, malo bolj lagodno pa se bo dalo živet :)

Da pa boš vsaki mesec spremljal in delal neke panične 50% prodaje/nakupe, pa je meni osebno precej nesmiselno.

Problem je ker bi vsi radi ujeli bitcoin 2, ker so pač zamudili vlak. Seveda, če se le da v roku 2. mesecev.

vrunc ::

Bo jutri kdo kej vložil v Thor? Zdi se mi zanimiva storitev...čeprav bo na volji samo preko luže :)

Machete je izjavil:

Problem je ker bi vsi radi ujeli bitcoin 2, ker so pač zamudili vlak. Seveda, če se le da v roku 2. mesecev.

Saj ravno zaradi tega ne bo množičnega kupovanja, rast bitcoina je večinoma poganjalo le upanje o hitrem zaslužku, zdaj bo pa prej množična prodaja, ko bodo uvedene prepovedi in davki

tom234 ::

Sidkript-od kje imaš računico za ncash x10,sicer imam nekaj v tem ampak ali imaš kakšno podlago za objavo tega podatka?

Na vodi čuti...dovolj dobra podlaga?

tom234 ::

Hja tale voda je že velikokrat odtekla tudi po hribu navzgor če je bila sila

Jaki-1 ::

Ali se da kje videti kateri ICO-ti imajo dovolenje SEC-a? Thx
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kupiš kolko ti pač finance dopuščajo in pozabiš za par let. Če bo šla cena gor, je itak precej nerelevantno če je hype al pa dip. Milijonar ne boš, reven pa tudi ne zaradi tega. Pravzaprav milijonar ne boš v nobenem primeru, malo bolj lagodno pa se bo dalo živet :)

Da pa boš vsaki mesec spremljal in delal neke panične 50% prodaje/nakupe, pa je meni osebno precej nesmiselno.

600k bi rad videl na racunu. Pa je dovolj:) Kaj sanjate kripto ni mrtev. Vlozis v dva kojna, ki sta perspektivna, nekaj malega imas pa za day trade. Jaz imam ostanek od zclja za day trade.

urbnzy ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vedno vidim neke nasvete o tem, da moraš pozabiti na coin let let. Js se pa s tem niti malo ne strinjam, ker lahko tako zamudiš kakšen res ogromen skok, potem se pa npr. ugotovi, da je coin neuporaben in gre nazaj dol. Moj nasvet je torej, da nekaj kupiš že na podlagi svoje analize in potem redno spremljaš dogajanje okoli tistega coina. Ni potrebno več ur na dan, ampak par minut ali pa si nastaviš notificatione na Twitter/Telegramu,...

urbnzy je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vedno vidim neke nasvete o tem, da moraš pozabiti na coin let let. Js se pa s tem niti malo ne strinjam, ker lahko tako zamudiš kakšen res ogromen skok, potem se pa npr. ugotovi, da je coin neuporaben in gre nazaj dol. Moj nasvet je torej, da nekaj kupiš že na podlagi svoje analize in potem redno spremljaš dogajanje okoli tistega coina. Ni potrebno več ur na dan, ampak par minut ali pa si nastaviš notificatione na Twitter/Telegramu,...

Nisi razumel.

Gre se za to, da investiras zdaj in potem pustis pri miru. Seveda pa spremljas trg.

To je seveda samo moje mnenje, zaradi mene lahko vsaki mesec vlagas v coine :)

https://www.newsbtc.com/2018/03/11/bitc...

že iz urlja se da razbrat kaj piše notri. P|zdun do dal mir do jeseni.

Kot sem že 100x povedal, vi drago kupujete, da azijati drago prodajajo in si manejo roke za nova naročila riževih narastkov

bluesands je izjavil:

Kot sem že 100x povedal, vi drago kupujete, da azijati drago prodajajo in si manejo roke za nova naročila riževih narastkov

To je samo kompenzacija za poceni Made in PRC produkte, ki jih kupujemo pri nas.:)
««
616 / 976
»»