» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
615 / 976
»»

Horejšio ::

Jaz CNBC včasih uporabljam za napovedi. Naredim obratno in deluje :) https://hackernoon.com/an-open-letter-t...

Dtrader ::

Se na Bitstampu ne da več kupiti z MC? Mi je že 2x zavrnilo. Je pa res, da sem za depozit potem uporabil sepa, pa je bilo knjiženo še isti dan.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Kripto ::

pejt_u_kujac je izjavil:

BTW tole je letel na profdotoreja...je pa zanimivo, ko btc in ostala kripto scena pada dosti mainstream medijev tolče z vsemi topovi, da je s kriptom fertik. Pa je res fertik ali je to vse skupaj banksterska uvala, ker jim gre v nos to, da se kriptiči kar neki hočejo štulit zraven h koritu?!

Ni malo zgodb kjer so nekatere banke financirale propagando proti kriptovalutam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

kakob ::

Kripto je izjavil:

Ni malo zgodb kjer so nekatere banke financirale propagando proti kriptovalutam.

Upravičeno, saj vidiš kako gre vse proti 0!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

profdoktor ::

Kako lepo se je NEO dvignil iz pepela, pa to nemoreš verjet kam ga je odbilo v nebo proti luni stratosfera lambo soon.

kakob je izjavil:

Kripto je izjavil:

Kaj gre vse proti 0 ?

mrkva1 ::

na katerem exchangu lahko nastavim "stop loss" in "limit order" obenem ?
Tako da si lahko naštimam prodajo ko doseže nek nivo, obenem se pa zavarujem če pade.

kakob ::

Kripto je izjavil:

kakob je izjavil:

Kripto je izjavil:

Kaj gre vse proti 0 ?

The proof is in the pudding^H^H^H^H^H^H^H link.

marekmarko ::

Da bi naštimal "stop loss" in "limit order" istokratno jaz še nisem zasledil.Bi rekel da je to nemogoče. A ni to zanimivo da nekateri govorijo že 9 let kako gre crypto proti 0. Verjetno si vstopil dva meseca nazaj da tako govoriš.

PrihajaNodi ::

profdoktor je izjavil:

Kako lepo se je NEO dvignil iz pepela, pa to nemoreš verjet kam ga je odbilo v nebo proti luni stratosfera lambo soon.

O čem ti bluziš? Kakšno nebo? Če bi imel za 5000 bnk kovancev bi imel danes 6500 bnk kovancev...to je nebo, kaj bo ko pride na trg:)jebeš neo ta.

kakob je izjavil:

Kripto je izjavil:

Kripto ni za nosečnice in weak hand osebe. Sam bom dal vsak mesec po 500€ še notri ali pa na pol leta 3500 pa čakal tele padce.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Samo nevednez vlaga v neo, ki ne bo prilezel vec ko do 300 dolarjev. Tukaj ni cekinov.

mat xxl ::

Kaj pa Robotina, kdo spremlja ?

IL_DIAVOLO je izjavil:

Samo nevednez vlaga v neo, ki ne bo prilezel vec ko do 300 dolarjev. Tukaj ni cekinov.

Ja 300 do leta 2020.

Zeitgeist ::

danes prihaja gladius na kucoin. Gladius ekipa je pripravila tudi airdrop. zbiraš točke za določen nivo in potem sodeluješ v aidropu. cena GLA pred Kucoin listingom je malo manj pod dolarjem.

če zanima koga sodelovanje v airdropu je tukaj moj referal link

https://airdrop.gladius.io?ref=MHUZDXMV...

link brez referala

https://airdrop.gladius.io

osebno pa sem v projektu od presale faze.
točke v airdropu pa zbiraš npr. z ogledom videa kaj gladius sploh je, obiskom fb strani gladiusa in npr z testiranjem svojega uploada. ter seveda referala. meni osebno eden izmed boljše zastavljenih airdropov.

Zgodovina sprememb…

kolk je bla cena v presalu

461$ za 500 tokenov

0.9, a se ti ne bi sedaj bolj splačalo kupit?

jah ce bi to vedel bi pocakal na konec icota. cena pa je verjetno se bila proti koncu icota visja, ker je bila cena zaklenjena na 1eth 500 GLA. bom pa se verjetno danes kaj dokupil, odvisno od gibanja cene na kucoinu.

Sem že napisal tu na forumu, da je icote kupovat neumnost. Večina jih na vstop na trg pade, poleg tega si zamrznjen za določen čas. Izjema, ki sem jo naredil je bila Bankera in BTC private, ki zdaj čakamo, če bo kam prilezel oziroma prišel na borzo. Kaj se je zgodilo z "thekey", "Tezos"...??

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja 300 do leta 2020.

Mi nekateri nismo od včeraj v kriptu. Takega leta kot je bilo 2017 verjetno ne bo še nekaj let, ampak pustimo to. Sanjaj še naprej kako gre marketcap nazaj proti trilijonu.

profdoktor je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja 300 do leta 2020.

Mi nekateri nismo od včeraj v kriptu. Takega leta kot je bilo 2017 verjetno ne bo še nekaj let, ampak pustimo to. Sanjaj še naprej kako gre marketcap nazaj proti trilijonu.

Zato pa ste metali denar v tezos;)

PrihajaNodi je izjavil:

Sem že napisal tu na forumu, da je icote kupovat neumnost. Večina jih na vstop na trg pade, poleg tega si zamrznjen za določen čas. Izjema, ki sem jo naredil je bila Bankera in BTC private, ki zdaj čakamo, če bo kam prilezel oziroma prišel na borzo. Kaj se je zgodilo z "thekey", "Tezos"...??

ICOti so se splačali še do novembra. jaz sem zasluzil ves denar, ki ga imam večino iz ICO vlozkov od lanskega junija pa do decembra. samo ful hitro si moral prodat ob listingu. quantum project je bil 10x res pa je da sem prodajal med prvimi takrat na livecoinu, če ne prvi. ostali pa so mi večinoma davali 2x 3x.

trenutno pa se jih izogibam v velikem loku. žal mi je edino da nisem dal jurja v credits in dumpal ko so prišli na borzo. bi bil easy cash.

hamez66 ::

PrihajaNodi je izjavil:

profdoktor je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja 300 do leta 2020.

Zato pa ste metali denar v tezos;)

Pa tudi v musiccoin, kucoin shares, neblio, goldcoin in podobne. Ja, včasih imamo tudi velik minus.

tezos pa še je vedno lepi plus napram ico cene. seveda če bo kdaj uvidel mainnet launch :D

Kakšen plus? O čem govoriš? Plus je bil zcl iz 4-5 na 200.

Zgodovina sprememb…

hja glej jaz men je dovolj 2x, če dam jurja noter. da pa ujamem 100x pa se mi zdi mala verjetnost. rajsi imam 2x pri jurja vlozka, kot 50x pri 10 evrih.
za tele dumpe na daytradingu lovit pa nisem.

langsam und sicher.

me pa zanima koliko folka je vrglo jurja v zcl pri 5 in vzelo ven pri 200...

analize so vedno kul in po bitki so vsi generali. 100x z jurjem pa jih naredi zelo malo.

PrihajaNodi je izjavil:

Lepo je šel XVG iz 0.0000028$ na 0.28$. Kje si bil takrat, brihtna glava?

profdoktor je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Lepo je šel XVG iz 0.0000028$ na 0.28$. Kje si bil takrat, brihtna glava?

Ja res je, kaj češ zdaj? Gleda se za naprej. Obadva sta bila penzija coin. In danes? Kam bomo metali danes? Neote, Litecoine?

Zgodovina sprememb…

Zeitgeist je izjavil:

hja glej jaz men je dovolj 2x, če dam jurja noter. da pa ujamem 100x pa se mi zdi mala verjetnost. rajsi imam 2x pri jurja vlozka, kot 50x pri 10 evrih.
za tele dumpe na daytradingu lovit pa nisem.

langsam und sicher.

me pa zanima koliko folka je vrglo jurja v zcl pri 5 in vzelo ven pri 200...

analize so vedno kul in po bitki so vsi generali. 100x z jurjem pa jih naredi zelo malo.

Malo fleksibilnosti ne skodi ves.

DNA anyone;(?

jozerus ::

a lahko kdo pove a se splača stejkat tale kovanec: https://coinmarketcap.com/currencies/po...
Splača se sigurno, sam vprašanje je verodostojnosti kovanca.

A lahko kdo pogleda

DeeJay ::

jozerus je izjavil:

a lahko kdo pove a se splača stejkat tale kovanec: https://coinmarketcap.com/currencies/po...

A lahko kdo pogleda

Ne bodi lenuh in naredi svoj research.
Lahk ti ga pa jest za 1 ETH.

SimplyMiha ::

A lahko tudi meni kdo kupi zmagovalno loterijsko srečko? Hvala!

jozerus je izjavil:

A lahko kdo pogleda

Vprašaj Aresa:

Ares
CHIEF EXECUTIVE OFFICER
CEO of Polis and member of the Board of Directors, Ares has years of experience managing socially oriented companies. He has worked internationally as an advisor to different organizations. Ares has been President of non-profit organizations focused on education and technology. He is dedicated to the Polis mission: to create humanitarian impact through cryptocurrency. Also, Ares has vast experience in the implementation of total quality systems. His leadership skills and administrative experience make him well equipped to lead Polis into the future.

vrunc ::

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

ICOti so se splačali še do novembra. jaz sem zasluzil ves denar, ki ga imam večino iz ICO vlozkov od lanskega junija pa do decembra. samo ful hitro si moral prodat ob listingu. quantum project je bil 10x res pa je da sem prodajal med prvimi takrat na livecoinu, če ne prvi. ostali pa so mi večinoma davali 2x 3x.

trenutno pa se jih izogibam v velikem loku. žal mi je edino da nisem dal jurja v credits in dumpal ko so prišli na borzo. bi bil easy cash.

Ne vem kam si vlagal po novembru, da se ti ne splačajo več....moji ICO po novembru:
RPX - prodal polovico x15, sedaj držim drugo polovico in sem na x5
DBC - prodal polovico x12, sedaj držim drugo polovico in sem na x3
GTO - še vse držim x2,7
ELASTOS - prodal 1/4 x4, ostalo še imam in sem na x4
ONT - ker je ICO odpadel, dobil airdrop 1000 ONT - vse prodal v četrtek....dobil đabe 0,55BTC
sedaj še čakam kaj bo z Bridge protocol in Orbis v katera sem vložil. Ta mesec pride še NEX (marec - april) in Thor.....javim kaj bo iz njih :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vrunc ()

od naštetih sem imel samo rpx, ki sem ga prodal pri x2 ali x3 potem pa se tolkel po glavi :)

Jest tudi, ko ga nisem prodal pri 0,8$ :)

Letos bo večina ICOtov počila in se spremenila v prah.

Lažeš. Nekaj jih bo prišlo med top10 na cmc. Če hodlaš prave bo dobil od x100 do x1000. Srečno, Kekec!

profdoktor je izjavil:

Lažeš. Nekaj jih bo prišlo med top10 na cmc. Če hodlaš prave bo dobil od x100 do x1000. Srečno, Kekec!

Nekaj jih bo prišlo med top 10 kar je max 10 od nekaj 100 :D

Vsako leto je več % da pride nekaj na vrh. Developerji so vsako leto boljši, ideje so bolj revolucionarne, investitorji čakajo kot hijene na mrhovino. Samo vprašanje časa je kdaj bo nek na prvo oko beden ICO prišel med top 5. In takrat bo spet v tej temi poplava postov. Ko se frekvenca postov v tej temi dvigne iz 10/dan na 100+/dan bo bik letel v nebo.

Zgodovina sprememb…

photot ::

Če koga zanima Faceter, s spodnjim linkom ob registraciji dobiš 100 FACE tokenov gratis:
https://tokensale.faceter.io/special/2d...

Kripto je izjavil:

Mogoče, če greš v tiste, za katere čakaš mesece, da pridejo na borzo pa še to na kakšen Livecoin, ki je k......

vrunc je izjavil:

Kripto je izjavil:

Mogoče, če greš v tiste, za katere čakaš mesece, da pridejo na borzo pa še to na kakšen Livecoin, ki je k......

Bomo videli ali se bo napoved uresničila.

Dejansko folk investira v unknown coine? Saj pa je jasno, v katere coine se investira.

retrz ::

Pozdrav,
kot laika v kripto svetu me zanima naslednje, od kdaj do kdaj se pri kriptokovancih gleda časovni interval (Change 24h)?
Torej, kot pri delnicah, kjer ob zaključku trgovalnega dne oziroma uradno do kdaj je možno trgovati na borzi, se izda poročilo iz kjer je razvidno kolikšna je sprememba dnevnice za tisti dan seveda.
Torej kako pri npr. Bitcoin -7,12% vem od kdaj je toliko padel?

tonis ::

To je "problem" kripta, ves čas odprto.

At what time is the 24 hour % change based?
It's based on the current time. It's a rolling 24 hour period.

tonis je izjavil:

To je "problem" kripta, ves čas odprto.

At what time is the 24 hour % change based?
It's based on the current time. It's a rolling 24 hour period.

To da je market odprt 24/7 je dobra zadeva.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Dejansko folk investira v unknown coine? Saj pa je jasno, v katere coine se investira.

Katere?

janig ::

Nobene :)
««
615 / 976
»»