» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
92 / 976
»»

perci ::

kingsix je izjavil:

Kero pravilo? A ono ki pravi daj not vse prihranke in vzami kredo? :)

to, ja :) hipoteko na nepremičnino

gruntfürmich ::

pa ravno sedaj je moralo začeti padati... sj ne morem verjeti, pa tako lepo je kazalo
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Vazelin ::

Eh sem vedu da bi moral stratis prodati po manjsem bumpu:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

jst pa ves hepi nabavil bch pri 300, drug dan hop na 400, zdaj pa tole...:'(

Jah mr. 33 procentov:D:D

chavlji ::

Prodajte alte, ker bomo spet vse spumpali nazaj v btc ... ;)

*To ni investicijski nasvet!

slotechar ::

Sem ze hotel cestitat gruntfurmich-u na dobrem predvidevanju. No sej je nekak bila ce si prodal pri visji ceni.

MaterVola ::

BCH sem prodal v prvem trenutku, ko sem dobil svoj del. Ne vidim prihodnosti v njem.

hunter01 ::

Bull trap ali konec korekcije (BTC, ETH, LTC)?

Horejšio ::

BTC se pogovarja z medvedom. Alti pač sledijo kot vedno ...

pa kakšne korekcije no...o čem vi to

In kje ti vidš, da alti sledijo? Večina altov je v zelenem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

nisem še prodal, čeprav me je mikalo. ampak pohlep je prevelik.

je pa po mojem sedaj trg v takšni fazi, da je potrebno obirat majhne pridelke in plemenitit denar. čeprav sam še vedno upam na velik gain :))

MaterVola je izjavil:

BCH sem prodal v prvem trenutku, ko sem dobil svoj del. Ne vidim prihodnosti v njem.

to morda sploh ni point. sam sem ocenil pri bch, da je po recimo 5 dneh stagnacije na močnem suportu in seveda paraboličnem padanju do te vrednosti čas za akumulacijo, ker se pri njem ni nič dogajalo, drugod pa veliko. in wola, takoj 33% skok; ki ga je treba na koncukoncev seveda vnovčiti.
in take alte in take prognoze rabimo! prihodnost pa pustimo za boljše čase :D:))

Zgodovina sprememb…

Horejšio ::

perci je izjavil:

pa kakšne korekcije no...o čem vi to

In kje ti vidš, da alti sledijo? Večina altov je v zelenem.

Total Market Capitalization.

To ni ena ena z bear/bull.

Sicer pa tudi iz market capa ne vidim korekcije.

Al pa morda nimamo iste definicije. To da za dva dni mal pade pod ath, zame ni korekcija. Korekcija je bila septembra in market se se komej prebuja imo.

Ogromno altov je daleč od ath:D

Alti so daleč od ath in btc pridobiva na deležu marketkapa v zadnjem mesecu. Zame je to jasen znak konca balona...

http://archive.is/rUYeJ#selection-2191....

Tezos...

gruntfürmich je izjavil:

to morda sploh ni point. sam sem ocenil pri bch, da je po recimo 5 dneh stagnacije na močnem suportu in seveda paraboličnem padanju do te vrednosti čas za akumulacijo, ker se pri njem ni nič dogajalo, drugod pa veliko. in wola, takoj 33% skok; ki ga je treba na koncukoncev seveda vnovčiti.
in take alte in take prognoze rabimo! prihodnost pa pustimo za boljše čase :D:))

Sam nimam živcev držati nečesa, kar me ne prepriča.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MaterVola ()

slotechar ::

Koncno btc naredil korekcijo in zdaj upam na preboj cez 6000

Vazelin je izjavil:

Ogromno altov je daleč od ath:D

Ja, ker še niso zrasli od septemberske korekcije. Korekcija sledi bullu, ne moreš met dveh korekcij zaporedoma :).

xabre ::

Kaj pa Quantum, a ima kaj potenciala s principom zmanjševanja šteila tokenov?

gruntfürmich je izjavil:

Alti so daleč od ath in btc pridobiva na deležu marketkapa v zadnjem mesecu. Zame je to jasen znak konca balona...

A ni to znak segwita in novega kovanca? Folk je preložil v btc, da bo dobil nov kovanec in to je to?

lambda ::

jype je izjavil:

Tezos je objavil septembrsko poročilo o dogajanju: https://www.tezos.ch/september-update.h...

Situacija: http://www.reuters.com/article/us-bitco...

red_baron ::

Pozdravljeni,

Delim izkušnjo z spletno stranjo BITPETITE, ki ti ponuja 4,5% na dan in 1% na dan čez vikend.

Kersem bil skeptičen sem vložil manjšo vsoto 1.10.2017. No sedaj sem že drugič dvignil zaslužen denar in je vedno potekalo brez težav.

Za enkrat je vse ok, vendar pazite in investirajte toliko kapitala, ki ga lahko tudi izgubite brez posledic!!

Upam, da sem komu pomagal. Lahko tudi ti meni, če se prijaviš preko moje povezave:

https://bitpetite.com/?aff=vedimedvedi

genesiss ::

bitpetite je ponzi.

Uros!no ::

bitpetite = ponzi.

red_baron ::

genesiss je izjavil:

bitpetite je ponzi.

Seveda, da je PONZI. Vprašanje je samo koliko časa bo delovalo. Sedaj že dela več kot 140 dni. upam, da bo še malo :)

je tveganje z lepimi donosi.

Jerry000 ::

Kaj je PONZI?

matico1 ::

po domače povedano nateg.

pwn3rrr ::

V brskalnik vpiši Ponzijeva shema in boš našel veliko informacij o tem.

lambda ::

red_baron je izjavil:

Upam, da sem komu pomagal.

Ne, nisi, nateguješ.

brinovcek ::

Zdravo,
ima kdo kaj izkušnje z google authenticatorjem? Razbil sem ekran in gor so vse auth code. Se da kako inštalirat google auth pa, da se ti kode avtomatsko prenesejo na nov telefon ko se prijaviš na google?

Uros!no ::

Če nimaš backup kod shranjenih ne vidim drugega načina kot da popraviš ekran ali preneseš app data (ne poznam načina). Naslednjič raje namesti Authy, ki ponuja instant backup vezan na tvojo telefonsko številko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Uros!no ()

Uros!no je izjavil:

Če nimaš backup kod shranjenih ne vidim drugega načina kot da popraviš ekran ali preneseš app data (ne poznam načina). Naslednjič raje namesti Authy, ki ponuja instant backup vezan na tvojo telefonsko številko.

Problem je ker ne morem do ničesar dostopati ker je ekran črn drugače bi lahko dostopal do app data? A to, da bi resetiral auth pri posameznih borzah je opcija?

Lahko resetiraš, ja.

kiFni ::

Nisem ti nič fouš. Javit moreš na suport. Potem na večini borz blokirajo dvig vseh valut za določen cajt, dan, dva ali še dlje. Rajš tel poprav bo ceneje, sploh če bo selloff.

kiFni je izjavil:

Nisem ti nič fouš. Javit moreš na suport. Potem na večini borz blokirajo dvig vseh valut za določen cajt, dan, dva ali še dlje. Rajš tel poprav bo ceneje, sploh če bo selloff.

Iz vseh borz? Misliš iz tiste za katero imam 2FA.. fak res...

Če imaš iPhone preveri, če imaš kak backup na compu, če si mogoče kaj vmes priklopil.
A keyev si nisi zapisal, da bi lahko restoral?

Nisem oziroma če že pojma nimam kje imam to na kompu :S a ni mogoče kako telefon priklopit pa da ga prevzameš preko kompa? Me jebe k morš na telefonu dat debbuging mode...je kdaj to delal al pa da bi na servisu lahko kako bekapiral podatke?

mAXTER ::

Če prav razumem je tako, da če imaš ta auth. key oz. QR kodo lahko obnoviš google auth. na drugem/novem telefonu?

kiFni ::

mAXTER je izjavil:

Če prav razumem je tako, da če imaš ta auth. key oz. QR kodo lahko obnoviš google auth. na drugem/novem telefonu?

Ja če imaš

baltso ::

Kaj pa ob nakupu novega telefona / prenosa aplikacij iz iClouda, a se samodejno vse prenese?

sivistol ::

baltso je izjavil:

Kaj pa ob nakupu novega telefona / prenosa aplikacij iz iClouda, a se samodejno vse prenese?

Nope moras nardit na novo
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

CoreySteel ::

Pismo... Telefon mi počasi crkuje, zdej ste me pa čisto prestrašli :D
Se da kako naknadno dobit to QR kodo? Verjetno edino s tem, da disablam in spet enablam 2FA? Pa verjetno bi moral tudi na vseh borzah in ostalih sajtih prej disablat?
Twitter: @CoreySteel_

Qcube ::

Najboljše je regenerirat 2fa in takoj natisnit QR kodo in shranit na varno, oz. skenirat kodo v rezervni telefon.

DeeJay ::

CoreySteel je izjavil:

Se da kako naknadno dobit to QR kodo? Verjetno edino s tem, da disablam in spet enablam 2FA? Pa verjetno bi moral tudi na vseh borzah in ostalih sajtih prej disablat?

LastPass ima Authenticator app, ki ti vse 2FA synca varno v cloud. Tko da tud če zgubiš/ti crkne telefon, maš vse sharnjeno.
Zdej edin kok si pač skeptičen / paraniočen glede tega, da imaš to nekje v cloudu.
Lahko pa deluje enako kot google authenticator brez synca z razliko, da lahko app zakleneš s custom pinom ali prstnim odtisom.

CoreySteel ::

Pred časom, ko sem izbiral app, vem da so Authy neki šimfal, zato potem nisem kompliciral in sem šel raje na Authenticator. Predvidevam da so zdaj že OK, glede na to, da ga dosti ljudi priporoča.

Sem pa šel v google account in sploh ne izgleda, da imam 2FA vklopljen, čeprav ga uporabljam. To bo še zabavno zdej vse ponovno postavit :D
Twitter: @CoreySteel_

Jerry000 ::

kaj pa ta program?
https://play.google.com/store/apps/deta...

Ali pa google authenticator?

CoreySteel je izjavil:

da. disejblaš kodo dokler ti še telefon dela, potem pa ko ponovno enejblaš kodo, si ali skeniraj zaslon (grafično kodo) ali pa samo prepiši kodo (ki je koda da ti bo avtentikator zgeneriral pravo 6 mestno kodo); ker lahko imaš na vsaki napravi z avtentikatorjem to avtentikatorsko kodo zgenerirano. jst imam na dveh telefonih za vse borze kode recimo...

Zgodovina sprememb…

Končno mi je en coin naredil x2 ! In to je Vert coin. Stara jajca z novim zagonom. Se mi je zdelo, da bo one click mining velik plus...
««
92 / 976
»»