Forum » Igre » Neighbours From Hell
Neighbours From Hell
Xplicit ::
A je ze kdo spilu?
tolk odbitga spil k je pa to pa ze dolg ni blo. Sm se tolk nasmeju k takrt k sm igral monkey island 3, ce ne se clo bl
ce ne poznate spila www.neighbours-from-hell.com/
Poanta spila je da ti snemas oddajo in mors sosedu cim vec 'pasti' nastavt da se on not ujame in s tem dobivas tocke oz. se gledanost oddaja povecuje.
Sam skoda je ke spil ful kratek (sm obrnu u dveh dneh, ceprov bi z intenzivnim igranjem to naredu v enmu dnevu)
se en screenshot - KLIK
tolk odbitga spil k je pa to pa ze dolg ni blo. Sm se tolk nasmeju k takrt k sm igral monkey island 3, ce ne se clo bl
ce ne poznate spila www.neighbours-from-hell.com/
Poanta spila je da ti snemas oddajo in mors sosedu cim vec 'pasti' nastavt da se on not ujame in s tem dobivas tocke oz. se gledanost oddaja povecuje.
Sam skoda je ke spil ful kratek (sm obrnu u dveh dneh, ceprov bi z intenzivnim igranjem to naredu v enmu dnevu)
se en screenshot - KLIK
siegmund ::
MIslim da mu jo daš v banjo (noter mora bit voda), al pa v dezodotant.
Mne zanima kako uporabit kompostv (zemljo).
Mne zanima kako uporabit kompostv (zemljo).
peno se uporabi prvo za deodorant, pol pa se k se gre kopat mu das u banjo (tko k je siegmund reku) da model zgleda k en jeti al pa tko k un iz starwars in chibaqua al kaj je ze
zemljo pa das u kavo za boljsi okus (ce misls uno k je na balkonu), una k je v dnevni sobi pa je za na preprogo (si mors z eno vrtnarsko lopatko pomagat) sam mors pol se sesalcu vreco prebodt
zemljo pa das u kavo za boljsi okus (ce misls uno k je na balkonu), una k je v dnevni sobi pa je za na preprogo (si mors z eno vrtnarsko lopatko pomagat) sam mors pol se sesalcu vreco prebodt
BaRtMaN ::
Za tonik za dlake sem že sam ugotovil. Zdej me zanima samo še pasta za čevlje, ki nimam ideje kam bi jo dal... to je v tisti epizodi, ko gleda fotoalbum in dela puding in se kopa.
BaRtMaN ::
To sem tudi že sam ugotovil...
Sem končal vso prvo sezono z ratingi nad 90% in dobil Zlatega soseda. Ko enkrat ugotoviš, kako se fatso giblje, je vse stvar tajminga.
Sem končal vso prvo sezono z ratingi nad 90% in dobil Zlatega soseda. Ko enkrat ugotoviš, kako se fatso giblje, je vse stvar tajminga.
Binji ::
Kaj nardis pa v 3. sezoni tam ko puca bajto z unmi frnikolami pa klescami? sm mu probou likalnik razstavt pa nece
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
klesce so za un susilec zravn pralnega stroja, likalnik pa zrihtas brez kakrsnega orodja sam more bit prkloplen - k ga model priklop gre v sosednjo sobo medem pa ti prilezes vn izpod pojstle in 'popravs' likalnik
frnikole pa grejo lahka v klet al pa dobr jih je dat ke k ribam da mas vec cajta za 'popravljanje' likalnika
frnikole pa grejo lahka v klet al pa dobr jih je dat ke k ribam da mas vec cajta za 'popravljanje' likalnika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre za 12letnega smrkovca? :) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8512 (6871) | Glugy |
» | Največje bedarije ali smešni dogodki ki ste jih kdajkoli videli ali doživeli (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14936 (10409) | Unknown_001 |
» | AEG ali Bosch sušilnik s toplotno črpalko?Oddelek: Kaj kupiti | 9063 (8752) | Šimpanz |
» | Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4960 (4071) | ordan |
» | adsl in 2 compa. vpršanje glede čalnka...Oddelek: Omrežja in internet | 1888 (1648) | cackec |