Forum » Sedem umetnosti » serija: American Gods 2017 ( Bryan Fuller )
serija: American Gods 2017 ( Bryan Fuller )
grobijan ::
Tole je meni ena boljših trenutnih serij. Čudno da še ni teme tukaj.
Bitka med "starimi" in "novimi" bogovi. Stilsko spolirana psihadelična zadeva. Nekaj ekperimentalno novega na televiziji, kar redko vidiš. Nastopa tudi kar nekaj znanih imen. (Gillian Anderson, Crispin Glover, Ian McShane)
Bitka med "starimi" in "novimi" bogovi. Stilsko spolirana psihadelična zadeva. Nekaj ekperimentalno novega na televiziji, kar redko vidiš. Nastopa tudi kar nekaj znanih imen. (Gillian Anderson, Crispin Glover, Ian McShane)
c3p0 ::
Ja, hudo stilska, meni je všeč, Ian McShane pa itak vedno zmaga. Ena redkih serij, ki jih trenutno spremljam (zraven Fargo, Better Call Saul).
1b0r ::
Sem sredi tretjega dela, pa zaenkrat še ni ravno tolk da bi z lahkoto pogledal celo uro enega dela, pa da bi se kaj posebej zanimivega dogajalo kot je to pri Fargo in BCS (ki nimata 1 uro ampak 40min) ter Westworld, bom vztrajal še pri par delih, potem pa videl če se splača gledat.
yayo ::
Deli, ki so pobrani direkt iz knige so v glavnem precej dobri, bolj dolgočasni so tisti katere so sami spisali televizijski scenaristi, npr. cela epizoda, ki pripoveduje kako je Shadow spoznal ženo in kako ga je ona "čakala" da se vrne iz zapora.
Also, Crispin Glover je prav revež, ker mora celo življenje igrati Crispina Gloverja.
Also, Crispin Glover je prav revež, ker mora celo življenje igrati Crispina Gloverja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Heavy ::
Jp, it's pretty weird and good.
Drugačnost, ki ti drži oči na zaslonu.
Nazadnje je Heavy Metal imel tak efekt na mene.
#TeamFelix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hellboy (Reboot) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11510 (607) | 2dark |
» | X-Men: ApocalypseOddelek: Sedem umetnosti | 5395 (4070) | abyssus |
» | Radioaktivna kontaminacija morjaOddelek: Loža | 1692 (1175) | Double_J |
» | Derren BrownOddelek: Loža | 3572 (2970) | McShane |