» »

Hellboy (Reboot)

Hellboy (Reboot)

1
2
»

starboi ::

yayo je izjavil:

RT kaže precej slabo.

'Hellboy' Reportedly Suffered From On-Set Clashes Over David Harbour, Producers and Director Fighting

Pričakovano , že predhodnika sta bila slaba fima, to pa deluje na še eno škropucalo v nizu štancanja reboot-ov izpod roke Holivuda.

Vazelin ::

Eh ocene so bolj zeh
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

oo7 ::

Bo najbrž kar hud flop tole.

opeter ::

RT meni ni merodajen. Že dolgo ne.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Škoda sem se veselil ogleda.
Ampak zgleda se ne splaca v kino

Hellboy Review (2019)

Na Metacritic trenutno ocena 31 - https://www.metacritic.com/movie/hellbo...

Sem si ogledal zadevo.:D
Plus vsekakor R rated, dober soundtrack, zajeban hellboy, klasično dober Ian Mcshane... Ocena na IMDB je povsem prenizka, sploh če primerjam s kakšnimi drugimi filmi. Začetek je odličen, prav tako nadaljevanje, potem nekje na polovici se kar zadeva malce izgubi, do solidnega konca.

Ni nek presežek. Ampak 5.5 po IMDB pa to sigurno ni. Jaz sem bolj užival kot ob ogledu npr. Thor Ragnarok. Je pa dober začetek in borba s "troli" dvignila pričakovanja ampak na žalost je malo zmanjkalo v nadaljevanju

In kakšno oceno bi mu potem ti dal ?

Ajde 6.8

Na RT je pa spet kar veliko odstopanje med kritiki in publiko.

Tega filma pa skoraj nobeden ne gleda. Skoraj 2 tedna v kinih po celem svetu in je v blagajno film prinesel vsega skupaj dobrih 20 mio $.
Res, da je budget zelo nizek 50 mio $ ampak dvomim, da bodo sploh nabrali 40 mio$ za ničlo bi pa rabili vsaj 100 mio $.
Čisti flop.

Ja, film pa bolj gledljiv od tako popularnega Thora lol.
Žal ampak mislim da bodo R rated movije še manj snemali

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Ne ne :)
Deadpool in Deapool 2 sta R rated in čisti box office uspeh.
Ravno tako film IT in Halloween.

Hellboy si je največ škode naredil z prvim trailerjem.

yayo ::

pa očitno s tem, da so ga producenti oddtujili režiserju in ga premontirali po svoje. Da spomnem, njihov ciljni tip filma je Hitman's Bodyguard.

Škoda, ker ni Del toro raje posnel Hellboy 3.

Actor David Harbour doesn't think there will be a sequel to Hellboy after the movie's critical and financial disappointment.

Kdo bi si mislil.

Vazelin je izjavil:

Thor 3 je bil en velik kakec.
Pa meni je Deadpool tudi brez veze ... ampak dobro, izgleda, da folk to gleda.

Ali kdo ve, kdaj bo ta zadnji Hellboy izšel na DVD/BR/VOD?

devetega julija digitalno, triindvajsetega BR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Hvala za informacijo.

Se pravi kmalu :)
Se že veselim ogleda čeprav ne pričakujem veliko.

Po deževnem dnevu je Hellboy že zrastel na travniku :)

Sem včeraj pogledal tale nov film od Hellboya. Nasilje, kri, gravž kar naredi film R rated vse ostalo zgodba, Hellboy in ostali liki bedarija.
Del Torova Hellboy filma sta mojstrovina proti zmazku od tega filma ;((

Me veseli, da ne bo nobenega nadaljevanja več škoda, ker so sploh posneli tega in škoda, ker niso Hellboy 3 z Del Torom in Ronom Pearlmanom.

Eden najslabših filmov v tej zvrsti in je primerljiv z Catwoman od Halle Berry.

Meni je bila prva polovica filma zelo ok

No naslov bo kar pravi :))

V izdelavi nov Hellboy reebot film z naslovom Hellboy: The Crooked Man.

Snemati začnejo naslednji mesec v Bolgariji. Trenutno igralci še niso znani.

Jack Kesy je novi Hellboy.

https://variety.com/2023/film/news/hell...

Hellboy: The Crooked Man - Official Trailer (2024)

In the 1950s, Rookie BPRD agent Bobbie Jo Song is tasked with delivering a spider to the BPRD, but must seek Hellboy's help when things go awry. Together, they travel to Appalachia to take on the Crooked Man, who has been sent back to Earth to collect souls for the devil.

Hellboy: The Crooked Man is written by original Hellboy creator Mike Mignola and Christopher Golden, and distributed in the US by Ketchup Entertainment.

feryz ::

Izgleda precej dolgočasno.

Kayzon ::

Kolikor ljudje v komentarjih serjejo po trailerju, zgleda najbolj zvest stripom od vseh filmov. Verjemi mi,ker sem jih prebral pocez vsej 3x (VSE). Vsec mi je tudi da trailer nakaze na bolj spooky vzdusje,ker je le gothic horror kar prva dva filma nista znala prikazati oz del toro ne zna,pri njemu je vse LA MAGIC (Isto je posral Blade 2).

HELLBOY: THE CROOKED MAN Official Trailer (2024)

Mike Mignola kateri je ustvaril lik Hellboy pravi, da je ima mešane občutke o Hellboy filmih. Pravi pa, da bo novi Hellboy film The Crooked Man najboljši Hellboy film.

2dark ::

Kayzon je izjavil:

Kolikor ljudje v komentarjih serjejo po trailerju, zgleda najbolj zvest stripom od vseh filmov. Verjemi mi,ker sem jih prebral pocez vsej 3x (VSE). Vsec mi je tudi da trailer nakaze na bolj spooky vzdusje,ker je le gothic horror kar prva dva filma nista znala prikazati oz del toro ne zna,pri njemu je vse LA MAGIC (Isto je posral Blade 2).

Strip Crooked man je dolgočasen, tako, da film ne bo biser.

Vsak si lahko strip prebere in si ustvari sliko. Film bo dolgočasen.

https://readcomiconline.li/Comic/Hellbo...
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Lowink ::

007 ena flaša je tam ležala

oo7 je izjavil:

Mike Mignola kateri je ustvaril lik Hellboy pravi, da je ima mešane občutke o Hellboy filmih. Pravi pa, da bo novi Hellboy film The Crooked Man najboljši Hellboy film.

Mike Mignola si obupno želi, da se Hellboy vzpostavi kot franšiza, tako obupno, da ga ne skrbi preveč kakšna bo kvaliteta, oziroma koliko bodo filmi zvesti zgodbam in likom iz stripov. Del Torov Hellboy ni bil zvest liku iz stripa je pa bil po kvaliteti svetlobna leta nad zadnjim filmom. (ok, dvojka je bila bolj tako, ker je manjkal element grozljivke). Po mojem Mignola upa, da bi filme štancali redno in da bi imel večjo kontrolo nad produkcijo in nad zaslužki.

yayo je izjavil:

oo7 je izjavil:

Mike Mignola si obupno želi, da se Hellboy vzpostavi kot franšiza, tako obupno, da ga ne skrbi preveč kakšna bo kvaliteta, oziroma koliko bodo filmi zvesti zgodbam in likom iz stripov. Del Torov Hellboy ni bil zvest liku iz stripa je pa bil po kvaliteti svetlobna leta nad zadnjim filmom. (ok, dvojka je bila bolj tako, ker je manjkal element grozljivke). Po mojem Mignola upa, da bi filme štancali redno in da bi imel večjo kontrolo nad produkcijo in nad zaslužki.

Ta zadnji Hellboy je res popolnoma zanič.
Del torovi so vredu.
Ta tanov Crocked man pa zgleda, kot, da bo imelzelo nizek proračun in bo mogoče na koncu celo finančno uspešen, ker ostali niso bili. Kakšen bo film bomo pa videli.

yayo je izjavil:

Ne vem, kako boš naredil franšizo, če ni zaslužka?

Bolje bi bilo, če bi šli v smer serije, samo tam je pa več dela, kot če posnemeš en film.

PA tudi prvi del je povprečen iz današnjega vidika. NIti enega razloga ni, da bi ga šel ponovno gledat.

oo7 je izjavil:

Ta zadnji Hellboy je res popolnoma zanič.
Del torovi so vredu.
Ta tanov Crocked man pa zgleda, kot, da bo imelzelo nizek proračun in bo mogoče na koncu celo finančno uspešen, ker ostali niso bili. Kakšen bo film bomo pa videli.

Ta novi bo posnet po temle stripu. Očitno dobesedno. Če strip ni ne vem kaj, pol bo pa film.

https://readcomiconline.li/Comic/Hellbo...
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

2dark je izjavil:

Ne vem, kako boš naredil franšizo, če ni zaslužka?

Bolje bi bilo, če bi šli v smer serije, samo tam je pa več dela, kot če posnemeš en film.

saj tudi meni ni jasno ampak Mignola si to očitno goreče želi. Ker drugače bi delal svoje delo in počakal, da mu pride kakšemn od večjih studiev z idejo za visokoproračunski projekt. Ni šanse, da se ne bi zgodilo saj snemajo vse možne in nepotrebne sequele, prequele in reboote. Ampak večji studio bi verjetno zahteval ekskluzivne filmske pravice in popolno kontrolo nad projektom, marketingom itd. Mignola bi ostal zunaj "zanke". Sicer pa pustimo se presenetiti. Jaz sem leta nazaj prebral celo sago, pa celo Abe Sapienovo odisejado (ki mi glede smeri v katero je šla ni bila preveč všeč) tako, da vem, da je materiala še in še. Pri tem novem filmu mi edino ni všeč, da Hellboy zgleda preveč človeško pa, da je premajhen, o ostalem pa ne morem še soditi.
V stripih:
Height 7'2"
Weight 420 lbs

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Vprašanje je, komu boš film prodal? kdo je publika ? Hellboy ni Spiderman, Batman, Superman, Ironman..

Sam vem, da za tole niti pod razno ne dam denar. To je pa problem, če imaš 9 osebkov, ki tgea ne bi šli gledat v kino ALi pa 7 osebkov recimo. Od treh pa težko kuješ dobiček.

Tudi ta novi Captain Murica bo flopnil.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Hellboy: The Crooked Man review - "The closest big-screen version yet to the comics"

Hellboy: The Crooked Man embraces the comics' folk-horror vibe but the balance of atmosphere and ass-kicking is slightly off.

https://www.gamesradar.com/entertainmen...

Na tej strani so dali filmu oceno 3/5

film je dolgočasen. FIlm se drži stripa, ampak tud strip je slab. Pa dodal so še eno azijatko, da bo mal diversity. Tiste pa v stripu ni in je popolnoma odveč. Vsaj LG-žnja nisem zasledil. Ammpak film je slab. Škoda.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Film Hellboy: The Crooked Man ne bodo predvajali v kinih in bo 8 oktobra že na televiziji.

Kayzon ::

2dark je izjavil:

film je dolgočasen. FIlm se drži stripa, ampak tud strip je slab. Pa dodal so še eno azijatko, da bo mal diversity. Tiste pa v stripu ni in je popolnoma odveč. Vsaj LG-žnja nisem zasledil. Ammpak film je slab. Škoda.

Se strinjam,od vseh moznih zgodb so izbrali eno slabsih. Btw prebral Hellboy in BPRD ze vsej ene petkrat,tko da i know. Cudi me da noben noce psonet BPRD storije, ki mi je osebno boljsa kot sam Hellboy.

Hellboy: The Crooked Man - Exclusive Clip (2024) Jack Kesy, Adeline Rudolph

Haaaaaa :))

Ravnokar pogledal ta novi film Hellboy The Crooked Man.
Film ima zelo nizek proračun zato so tudi efekti zanič.
Druga polovica filma mi je bila bolj všeč kot prva.
Del Torova Hellboy filma sta veliko boljša se mi je pa ta vseeno zdel za malenkost boljši kot tisti iz 2019.
Filmu bi dal 5/10

oo7 je izjavil:

Film ima zelo nizek proračun zato so tudi efekti zanič.

Lahko se vprašamo, kam so zmetali 20 milijonov.

Recimo Terrier 3 ima proračun 2 milijona ( 10 krat manj kot Hellboy) pa ima več kot odlične specijalne efekte.

Težava tega filma je sama zgodba in zanič igralska zasedba.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pacific Rim 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti