» »

usb problemi

usb problemi

đus000 ::

Očitno imam en velik problem z usbji. Kupil sem nov računalnik, laptop HP. Vsi usbji so mi delali normalno do včeraj. Na nov usb 3.0 64 gb ultra, sem nalagal neki film, kot ze večkrat prej. Kar naenkrat se je zadeva ustavila, in vrglo je ven error

Sedaj vsak usb ki ga dam notri, mi napiše isti error, da je disk zaščiten pred pisanjem. Finta pa je v tem, da sem ta novejši usb nesel nazaj v bigbang ker sem mislil da je samo z njim nekaj narobe, in ko je probal tamkajšnji zaposleni, mu je ven isto vrglo isti error.

Zanimivo pa je to, da ko dam pa katerikoli usb v računalnik od punce, pa dela normalno. Tako da v čem je to problem? Zakaj noben usb ne dela na mojem računalniku?

In še to, vsakič ko dam usb v računalnik, takoj na začetku sporoči to:

čeprav po tem errorju je vedno vse normalno delalo. Ampak sedaj pa na novo ne dela noben usb več, kateregakoli dam notri, je zaščiten pred pisanjem, če ga dam v puncin računalnik, dela normalno. Za vsako idejo in nasvet bi bil hvalažen.

Lp

Han ::

Za začetek v Upravitelju naprav odstrani USB kontroler in ponovno zaženi računalnik.

Po tem s programom USBDeview izbriši zgodovino priklopov USB naprav, v kolikor bo kaj vidno.

đus000 ::

Hvala ti za odgovor. Preden sem ga videl sem malo sem brskal po googlu.
To sem imel na 1. Kar naj bi pomenilo neko prepoved dovoljenja za vse te zunanje diske itd. In je bilo na 1. Ko sem to spremenil na 0, je potem začelo vse delat. Ampak ko pogledam spet, je zadeva spet na 1. Ampak gre normalno gor in dol. Tako da nevem več v čem je finta tu :D Se je pa samodejno spremenilo nazaj na 1. Ni mi pa jasno zakaj se je sploh ta problem pojavil? Kar od enkrat..

Pojavil se je nov problem. Sedaj naloži in zbriše normalno kot sem omenu. Ko sem zadevo naložil na ključek, in želel varno odstranit, se je pojavilo to:

v čem je to spet problem? Ključka sedaj ne uporablja noben program in nič, nevem zakaj vrže ven to ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: đus000 ()

Han ::

Windows 10 je žal še vedno BETA operacijski sistem. Na 8.1 in 7 ni takšnih cvetk oziroma jih je bistveno manj...

https://www.drivereasy.com/knowledge/fi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Audacity - težava z latenco

Oddelek: Pomoč in nasveti
361635 (1035) ananchel
»

Crkuje disk ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
476520 (4853) Leprechaun
»