Forum » Kaj kupiti » Alternativa za Surface Pro 4
Alternativa za Surface Pro 4
Okapi ::
Torej, kupujem tablico s priključno tipkovnico, obvezno Windows. Poudarek na lahkosti (teža pod 1 kg) in trajanju akumulatorja (10 ur zaželeno).
Že kar nekaj časa imam Asus Transformer Book T100TA in čeprav v bistvu še vse, kar potrebujem, dela (Office, IBM Notes, internet in filmi), bi vseeno šel malo v korak s časom. Načeloma bi bil novi ASUS Transformer Mini T102 čisto v redu, ampak imam dva pomisleka - izboljšava od trenutnega stanja morda ne bo ravno občutna, in prav zelo varčevati mi ni treba.
Tako da si ogledujem Surface Pro 4. Do tam nekje 1200 evrov z DDV bi lahko dal (nek se vidi razkoš ). Sedaj me pa zanima, ali se dobi kaj podobno zmogljivega (pod 1 kg, 10 ur trajanja, ostale lastnosti so lahko tudi malo slabše) za kaj manj cekinov. Oziroma ali je kaj takšnega morda najavljeno za bližnjo prihodnost.
Že kar nekaj časa imam Asus Transformer Book T100TA in čeprav v bistvu še vse, kar potrebujem, dela (Office, IBM Notes, internet in filmi), bi vseeno šel malo v korak s časom. Načeloma bi bil novi ASUS Transformer Mini T102 čisto v redu, ampak imam dva pomisleka - izboljšava od trenutnega stanja morda ne bo ravno občutna, in prav zelo varčevati mi ni treba.
Tako da si ogledujem Surface Pro 4. Do tam nekje 1200 evrov z DDV bi lahko dal (nek se vidi razkoš ). Sedaj me pa zanima, ali se dobi kaj podobno zmogljivega (pod 1 kg, 10 ur trajanja, ostale lastnosti so lahko tudi malo slabše) za kaj manj cekinov. Oziroma ali je kaj takšnega morda najavljeno za bližnjo prihodnost.
rokp ::
Verjetno se ti sedaj, ko je MS najavil novi Surface Pro, res splaca malo pogledati, ce dobis kaksen dober deal za Surface Pro 4, verjetno kaj s Core M3 procesorjem dobis dokaj ugodno (ampak tu je "problem" relativno majhna kolicina RAMa in velikost SSDja - sicer, ce si bil do sedaj zadovoljen s T100TA, te verjetno tudi to ne bi motilo). Sicer pa imajo Asus, HP, Lenovo podobne 2in1 naprave... Poglej tule, ce najdes kaj primernega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup surface pro 4Oddelek: Pomoč in nasveti | 4635 (3290) | billy |
» | Windows 8.1 tablica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15182 (8703) | Lonsarg |
» | Linija Surface v zadnjih dveh letih prinesla 1,7 milijard dolarjev izgube (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 23480 (17497) | LuiIII |
» | Microsoft je predstavil novo generacijo tablic SurfaceOddelek: Novice / Windows Mobile | 18041 (15414) | celada |
» | Surface Pro januarja za tisočaka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 34137 (29447) | Okapi |