Forum » Pomoč in nasveti » shranjevanje odprtih zavihkov
shranjevanje odprtih zavihkov
mulc007 ::
V Mozilli imam odprtih ene 10 zavihkov z internetom, kateri bi rad da se avtomatsko odprejo ko naslednjič spet prižgem PC.
Pri linuxu je fajn ker ko ugasnem in prižgem PC, se stvari ki sem jih pred ugaševanjem imel odprte, avtomatsko spet odprejo.
Se da to naredit tudi v windowsu? Ali pa da shranim vsaj eno mozillo z vsemi zavihki notri (da mi ne bo treba kopirat v word vsak link posebej)
Win 10
Pri linuxu pa imam težavo da če nekatere zavihke zaprem, se naslednjič spet pojavijo. Nevem mogoče je to zato ker jih imam že precej odprtih in se mu meša.
Pri linuxu je fajn ker ko ugasnem in prižgem PC, se stvari ki sem jih pred ugaševanjem imel odprte, avtomatsko spet odprejo.
Se da to naredit tudi v windowsu? Ali pa da shranim vsaj eno mozillo z vsemi zavihki notri (da mi ne bo treba kopirat v word vsak link posebej)
Win 10
Pri linuxu pa imam težavo da če nekatere zavihke zaprem, se naslednjič spet pojavijo. Nevem mogoče je to zato ker jih imam že precej odprtih in se mu meša.
forplan ::
1. Uporabljaj Hibernate. Vse se ti shrane (ne samo firefox) in delaš od tam ko si končal.
2. V task managerju na silo končaj firefox proces in ugasni računalnik, nato pa naslednjič ko zaženeš firefox naredi restore.
2. V task managerju na silo končaj firefox proces in ugasni računalnik, nato pa naslednjič ko zaženeš firefox naredi restore.
da se strinjam
AgiZ ::
Poskusi Session Manager Add-on. Tako v Windowsih kot v Linuxu.
Nasilno ugašanje pa odsvetujem.
Nasilno ugašanje pa odsvetujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AgiZ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox Quantum je kvantni skok naprej (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 68152 (53063) | Apofis |
» | Firefox 54 prinaša podporo več procesomOddelek: Novice / Brskalniki | 10214 (7235) | WarpedGone |
» | Izšel Firefox 12Oddelek: Novice / Brskalniki | 10371 (7102) | Icematxyz |
» | Nepopolno izokriščanje RAM-a? & Mozilla PluginOddelek: Pomoč in nasveti | 4741 (4339) | Twix |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7201 (5093) | kolesar |