Forum » Sedem umetnosti » Predelave, izboljšave električne kitare
Predelave, izboljšave električne kitare
Kamran ::
Hoj,
Čez nekaj časa se bom lotil obnove ene moje stare Yamahe Pacifice EG112, pa me zanima (tisti z več izkušnjami), koliko se kaj splačajo razne predelave, izboljšave (modi) ?
Moram pa elektroniko na novo sestavit, ker sta oba potenciometra šla in tudi fretboard je v obupnem stanju, tako da bom še to zamenjal.
V mislih sem imel, da bi za začetek naredil ta EMI shielding z bakreno folijo in dodal kakšne boljše Fender string guides. Kaj bi pa sledilo kasneje pa odvisno od željenega učinka in financ.
Verjetno bi jo pa na koncu potem prodal (skupaj za Yamaha GA-10 ojačevalcem).
Čez nekaj časa se bom lotil obnove ene moje stare Yamahe Pacifice EG112, pa me zanima (tisti z več izkušnjami), koliko se kaj splačajo razne predelave, izboljšave (modi) ?
Moram pa elektroniko na novo sestavit, ker sta oba potenciometra šla in tudi fretboard je v obupnem stanju, tako da bom še to zamenjal.
V mislih sem imel, da bi za začetek naredil ta EMI shielding z bakreno folijo in dodal kakšne boljše Fender string guides. Kaj bi pa sledilo kasneje pa odvisno od željenega učinka in financ.
Verjetno bi jo pa na koncu potem prodal (skupaj za Yamaha GA-10 ojačevalcem).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto GP (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 30292 (643) | z3ro |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5868 (4634) | Enron x86 |
» | zvocniki do 100-200 evrov max?Oddelek: Kaj kupiti | 2491 (2085) | Jst |
» | *sodobna* glasba (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13468 (11961) | Trololololol |
» | Kateri zvočniki?Oddelek: Kaj kupiti | 3312 (3025) | klinker |