Forum » Pomoč in nasveti » ugašanje pc
ugašanje pc
Zstiller ::
Na kratko, pc se mi ugasne po kaki minuti. Deloval je brezhibno več kot 4 leta. Psu je corseir 850w. Ko se ugasne je kot da bi nekdo potegnil kabel ven. Potem morem počakat kake 5min da ga lahko nazaj prižgem in potem spet dela 1min prej ko se izklopi. Sumim na kratki stik med pci in grafično.
Ma sem ugotovil da je grafična problem, je pretežka pa se je začela povešat zgleda da pride do kratkega stika. Sem vse izločil psu pa matična sta ok. Nevem s čim naj podložim da jo bo gor držalo.
konspirator ::
Ali postavi ohišje v horizontalo. - premik iz sedanjega položajo za 90° v smeri urnega kazalca.
Ni grafična zadaj pričvrščena na ohišje z vijakom ?
Ni grafična zadaj pričvrščena na ohišje z vijakom ?
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Pričvrstena je z dvema vijakoma sam je gigabyte windforce pa je dolga pa težka. Zdaj pa veselo ugibanje za pravi položaj ko ne naredi kratkega stika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maticna plosca asus p5b deluxe se ponovni zaganjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (1101) | solatko |
» | Namizni računalnik do 150 EUROddelek: Kaj kupiti | 3717 (3056) | lonewolf_ |
» | Asus p8z77 deluxe problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2300 (2057) | Brias |
» | Sestavljanje računalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1022 (856) | axee |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2511 (1931) | polde66 |