Forum » Mobilne tehnologije » HOT - Hofer Telekom
HOT - Hofer Telekom
Temo vidijo: vsi
Metabond ::
Dajte prosim povedat kako je z potrditvenimi SMSi po naših omrežjih, saj jih rabiš tudi za druge stvari kot npr. aktivacijo aplikacije za avtentifikacijo. Danes sem imel kot kaže veliko srečo, da sem se prebil skozi namestitev Authy. SMS je prišel šele po 2 minutah in to eden na dva poizkusa.
Sem poskušal spremeniti priklop iz Hot na kakšnega hrvaškega operaterja, pa mi ne pokaže nobenega drugega omrežja!
Sem poskušal spremeniti priklop iz Hot na kakšnega hrvaškega operaterja, pa mi ne pokaže nobenega drugega omrežja!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Metabond ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | HoT, bob, Izi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14048 (9632) | zobnik |
| » | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 63983 (26311) | V-i-p |
| » | Vzamemo Bob ali Hot Telekom ? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21752 (15713) | Lonsarg |
| » | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 51556 (27902) | VrtniPalcek |
| » | Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 43209 (31518) | AštiriL |