Forum » Pomoč in nasveti » Abanet "šteka"
Abanet "šteka"
noob96 ::
Abanet (abanka) se čudno vede zadnje tedne. Ko želim odpreti povezavo mi cel računalnik (OSX) zamrzne, traja 10 sekund da odmrzne, potem me vpraša če mu zaupam, spet zamrzne...vse skupaj traja da pridem sploh do prijave. to se prej ni dogajalo. Ali lahko kaj naredim? Kakšna ideja?
ST-777 ::
Uporabljam Windows 10 in nisem opazil, da bi Abanet od Abanke zadnje tedne povzročal težave.
crniangeo ::
Predvidevam, da imaš težave s trust chainom. mal razišči kako resetirati to na privzeto.
Kako je z obiskom strani e-davki '
Kako je z obiskom strani e-davki '
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
gregorinho ::
Formatiral sem računalnik in malo pozabil up. ime za spletno banko. Geslo vem, up. imena pa sem malo preskušal, a ni sem našel pravega. Je po defaultu kakšen? Kot vidim, pa mora vsebovati zgolj črke in številke.
gregorinho je izjavil:
... Geslo vem, up. imena pa sem malo preskušal, a ni sem našel pravega.Ko namestiš digitalno potrdilo, za Abanet ne potrebuješ up. imena, zadostuje geslo.
gregorinho ::
Ja, tako sem imel prej. Vidim, pa da npr. Opera ne podpira uvoza.
http://www.sigen-ca.si/prevzem-spletno....
Kako to naredim v Operi? Sigenco imam na disku...
http://www.sigen-ca.si/prevzem-spletno....
Kako to naredim v Operi? Sigenco imam na disku...
krepki ::
A ima mogoče še kdo probleme z dostopom do abaneta že včeraj dopoldan nisem mogel dostopat do banke potem so vmes uredili zvečer in danes pa spet ne dela.
Včeraj sem klical na abafon pa so rekli,da imajo težave samo uporabniki operaterjev T-2 in Telemach ampak na tehnični pomoči od T-2 so to zanikali in da pri njih ni težav.
Mikrohard ::
Sem na T-2 in tudi meni ne deluje... ampak sem poskusil tudi s privatnim VPN (preko Londona) in tudi ne deluje. Če imajo omrežne probleme, bi prej rekel, da deluje samo preko Telekoma, povsod drugje pa ne. Ali pa še sami ne vedo, kje je problem in malo nakladajo.
Edit: Po več kot dveh minutah mi je izpisalo sporočilo "Sistem ni dosegljiv".
Edit: Po več kot dveh minutah mi je izpisalo sporočilo "Sistem ni dosegljiv".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mikrohard ()
Enako je pri meni sem poskušal prek mobilnega omrežja mobitel pa tudi ne gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krepki ()
Anney ::
Telekom ne dela. Se pa vleče ze od včeraj zvečer.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Očitno so poštimali sedaj trenutno dela
In spet ne dela
In spet ne dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krepki ()
luky ::
Kaj vam spletna Abanka dela? pri mene neImam optično spletno povezavo pri Telekomu in spletna Abanka dela, sem pravkar preveril.
Hvala za obvestilo, ne vem kaj je pri mene narobe ker tudi Abamobi mi ne dela. Napiše mi da ni povezave do interneta. Če pa grem v Klikin ali Abanko za S.P. pa vse deluje normalno, šment.
luky!
Meni je še dopoldan delalo zdaj pa že cel popoldan nič,se mi zdi da se to pogosto dogaja bo treba zamenjat banko.
JH84 ::
Preko siola dela...je pa res, da je ta Abanet, sploh poslovni, eno veliko sranje. 200x je treba vse potrdit, velikokrat ni povezave, zakomplicirano in neintuitivno do amena in ni čudno, da imata starša s tem non-stop probleme, še sam izgubljam živce in me ima, da bi banko steral v 3pm.
shadeX ::
Prenavljajo. Pravkar sem se želel vpisati in zahteva posodobitev (zato verjetno ni delovala). Nova različica dela brez problema.
Sicer pa lep UI update. :)
Sicer pa lep UI update. :)
Sem imel posodobljeno in ni delalo cel popoldan,ko sta vidva odgovorila je tudi meni že delalo,ampak to ni način,da delajo posodobitvena dela,čez dan in to ni prvič imam tudi nlb klik in klikin in tam je obvestilo,kdaj zadeva ne bo delovala zaradi prenove itd,pri Abanki pa je to vse polovičarsko sem jim tudi že poslal mail,da tako ne gre več naprej in da bom zamenjal banko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114495 (33345) | Vetrpiha |
» | Abanka-Katastrofa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20164 (12011) | w0mbat |
» | Abanka in spletni nakupiOddelek: Pomoč in nasveti | 2786 (2191) | fosil |
» | Dobra izbira banke za spletno bančništvoOddelek: Loža | 16308 (14162) | ...:TOMI:... |
» | Abanet prva prijavaOddelek: Pomoč in nasveti | 8520 (8160) | St235 |