Forum » Mobilne tehnologije » Nexus 5X bootloop
Nexus 5X bootloop
Gosth64 ::
Živjo,
imam eno manjšo dilemo. 14.7.2016 sem si kupil Nexusa 5X, vse super in prav nakar sem pred parimi tedni zasledil na internetu novice, da ima zelo veliko LG telefonov probleme z bootloopom.
Zdej me pa zanima, če bi prišlo na mojem telefonu do bootloopa, ali bi mi ga preko garancije zamenjali, ali bi samo dobil dobropis, glede na to da telefon ni več na voljo za prodajo. Ima kdo kakšne izkušnje s podobnimi zadevami?
imam eno manjšo dilemo. 14.7.2016 sem si kupil Nexusa 5X, vse super in prav nakar sem pred parimi tedni zasledil na internetu novice, da ima zelo veliko LG telefonov probleme z bootloopom.
Zdej me pa zanima, če bi prišlo na mojem telefonu do bootloopa, ali bi mi ga preko garancije zamenjali, ali bi samo dobil dobropis, glede na to da telefon ni več na voljo za prodajo. Ima kdo kakšne izkušnje s podobnimi zadevami?
- spremenil: Gosth64 ()
boko34 ::
Zadeva je sledeča:
Pri nas ti bodo najbrž zamenjalo matično ploščo in boš tako dobil 24 mesecev garancije na njo.
Dobropis pa bi najbrž dobil v tujini (npr. ZDA) ali zamenjavo za kašen drug LG-jev telefon, ker tam rezervnih delov nimajo več.
Pri nas jih imajo in ti lepo menjajo, če je telefon v garanciji. Vsaj tako je bilo pri kolegu.
LP, Boris
Pri nas ti bodo najbrž zamenjalo matično ploščo in boš tako dobil 24 mesecev garancije na njo.
Dobropis pa bi najbrž dobil v tujini (npr. ZDA) ali zamenjavo za kašen drug LG-jev telefon, ker tam rezervnih delov nimajo več.
Pri nas jih imajo in ti lepo menjajo, če je telefon v garanciji. Vsaj tako je bilo pri kolegu.
LP, Boris
a_borlak ::
Da ne pišem nove teme, zna kdo odpraviti bootloop težavo? Sem našel kar nekaj stvari na temo, ampak bi raje prepustil komu, ki je to že delal.
zk_eu ::
Mislim, da je enako kot pri prejšnjih Nexusih. Uporabi Nexus Root Toolkit. Tam imaš možnost, ko je telefon v boot lopu oziroma sledi tem navodilom.
Mislim, da nimaš kaj zgrešiti.
Mislim, da nimaš kaj zgrešiti.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrnitev garancije zaradi počenega zaslona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19461 (8846) | slon |
» | LG išče pot iz težav pri prodaji pametnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 15751 (11864) | bambam20 |
» | Lani tak čas kupljen G5 je za v smetiOddelek: Mobilne tehnologije | 4900 (2961) | dunda |
» | LG G4 BootloopOddelek: Mobilne tehnologije | 2406 (1904) | Assass1n |