Forum » Pomoč in nasveti » office 2016 language pack koda napake 30029-1011
office 2016 language pack koda napake 30029-1011
nokia6310 ::
Pozdravljeni. Se komu sanja v čem bi lahko bila težava? Office 2016 je v angleščini. Inštaliran na win 10 64 bitni. Ko inštaliram slovenski language pack pa dobim sporočilo s to napako. Hvala vsem za odgovore.
Imam verzijo Microsoft Office Professional Plus 2016 v16.0.4405.1000. Iz uradne strani sem potegnil slovenski language pack pa se ne da inštalirat. Takoj napiše sporočilo z omenjeno kodo napake.
Ok naj mi nekdo pove kako se to naredi? Pri ostalih ni težav samo pri tem. Pa to je taka težava da bi moralo več ljudi poročat o njej. Lahko pa mi kdo na pm razloži kak je postopek.
Riff ::
ponoviš postopek inštalacije in daš repair al pa vse odstraniš pa še enkrat namestiš mogoče pa rata
Fsegula62 ::
Tole namesti pa je, pa se ne rabis nic zajebavat, dela vedno bp!
https://www.partis.si/torrent/podrobno/...
https://www.partis.si/torrent/podrobno/...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: polpo ()
Han ::
Control Panel -> Uninstall -> Repair
Poskusiš lahko tudi najprej posodobit Office na zadnjo verzijo in potem zagnat namestitev jezikovnega paketa.
Poskusiš lahko tudi najprej posodobit Office na zadnjo verzijo in potem zagnat namestitev jezikovnega paketa.
Alexius Heristalski ::
Imam verzijo Microsoft Office Professional Plus 2016 v16.0.4405.1000. Iz uradne strani sem potegnil slovenski language pack pa se ne da inštalirat. Takoj napiše sporočilo z omenjeno kodo napake.
Professional Plus je iz količinskega licenciranja, language pack dobiš v Volume Licensing Service Centru. Gre za Windows Installer (MSI). Language pack na uradni strani je za Click-to-Run inštalacije (Office 365, 2016 Home & Student, Home & Business). C2R in MSI nista kompatibilna med sabo, zato dobiš napako. Še opombo imaš na strani:
If you are using a Volume License version of Microsoft Office 2016, you can download an ISO image of the language packs, language interface packs, and proofing tools from the Volume Licensing Service Center (VLSC). Please contact your administrator for more information.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Ja to sem tudi jaz prebral. Kaj potem mi svetujete da potegnem dol v paketu s packom da bo delovalo?
Han ::
Znotraj Offica ne moreš zagnat spremembe oziroma namestitve jezika?
Z Microsoft Windows and Office ISO Download Tool si lahko preneseš slovensko verzijo...
Z Microsoft Windows and Office ISO Download Tool si lahko preneseš slovensko verzijo...
Evo sem našel pravo verzijo. Zdaj zadeva deluje čeprav sem se malo namučil da je začela delovati. Dokler nisem inštaliral slovenskega packa se je hotela aktivirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2003-angleški-podčrtovanje besedOddelek: Programska oprema | 1660 (1536) | dunda |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6510 (5966) | zvau |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14111 (13054) | SaXsIm |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8806 (7451) | Han |
» | office xp slovenski languge packOddelek: Operacijski sistemi | 3111 (2866) | andrej |