Forum » Hlajenje in modifikacije » hladilnik procesorja
hladilnik procesorja
ordan ::
nalozil sem gigabaytov program easytun. tam mi napise warning system fan 2518 rpm. ka je to ful pocasi in naj kupim fan meter al je vredu?
AMD 1800+
GIGABYTE GA-7VKML
256 2100 DDR RAM
AMD 1800+
GIGABYTE GA-7VKML
256 2100 DDR RAM
pele-on ::
Sej če maš zdej vent na 12v itak ne boš mogel met več razen če daš na večjo napetost.Povej koliko imaš stopinj.
Fury ::
lih zamenane sta najbrz v resnic :) drugace pa ce se ti stvar ne sesuva in ni prevroca (55°c sploh ni tok) ne deli panike :) isklop warning pa je :)
ma sam ves , jst res vsak da uporabljam ta PC. in res bog ne daj da crkne.
tole zdej me zanima se neki tiste plexi stranice s cim naj razrezem stranico ohisja da bom dau plexi not?
lp
tole zdej me zanima se neki tiste plexi stranice s cim naj razrezem stranico ohisja da bom dau plexi not?
lp
ka mislite ce jo boom nesu enmu kljucavnicarju, ko dela vse sorte okol kovine se poleg tega da je kljucavnicar, da mi bo izrezu luknjo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoc pri nakupuOddelek: Kaj kupiti | 1734 (1051) | Kato |
» | Temperatura AMD Athlon xp 3000 + box Barton ali je previsoka ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1607 (1340) | zile |
» | amd 1200 in 61 stopinj ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1124 (862) | smirnof |
» | kero ohišje + napajalnik za 15k ?Oddelek: Kaj kupiti | 1307 (952) | VASkO |
» | Mnenje prosiim!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1170 (956) | IceIceBaby |