Forum » Zvok in slika » Mp3 imajo zamenjane kanale???
Mp3 imajo zamenjane kanale???
kisser ::
Se meni samo zdi, ali imajo mp3-ji res zamenjan levi in desni kanal? Pa sej ne, da bi imel tako ostro uho, ampak sem imel oba zvocnika prikljucen na L kanal in sem prvo mislil, kako zanic mi je cdex encodiral Salva Mea od Faithless (Reverence). Ko sem zvocnike spet prikljucil na pravi stereo (enkrat sem skuril R izhod, tako da sem imel oba zvocnika na L), pa opazim, da je z mp3 jem popolnoma vse v redu, le da ima zamenjan L in R kanal! Takrat, ko sem imel zvocnike prikljucene le na L, pa sem na radiu student (ponoci, ko spustijo mp3-je) ravno naletel na taisti komad od Faithles - pa sem slisal, da je na njihovem mp3-u ista napaka kot pri mojem - zamenjan L in R kanal - torej ni napaka samo na mojem cdex-u!
Cela zadeva se lepo slisi tam malo pred 2:00 minutah skladbe... Poslusajte in komentirajte, oziroma kako odpraviti napako?
Cela zadeva se lepo slisi tam malo pred 2:00 minutah skladbe... Poslusajte in komentirajte, oziroma kako odpraviti napako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretrgan audio "trak" v mp3 predvajalnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 934 (776) | logit |
» | Pomoc pri izbiri AV RECEIVERJAOddelek: Zvok in slika | 1255 (1105) | delfinus |
» | DVD predvajalnik predvaja le del zvokaOddelek: Zvok in slika | 2408 (2024) | Wit75 |
» | Audio prikljucekOddelek: Zvok in slika | 947 (800) | bosmla |
» | Logitech Z-680Oddelek: Zvok in slika | 2862 (1592) | glinik |