Forum » Sedem umetnosti » Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
Tr0n ::
Zares odlicen film. Zanimiv pristop, igralci, glasba, seti, vzdusje, rezija.
Ne morem verjet, da sem ga komaj sedaj gledal :).
- zavaroval slike: Sergio ()
Vesoljc ::
una samomorilska zlata ribica je tud kr kul :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
perci ::
Kul muvi je, jap. Je pa res, da je ze kar dolgo od tega kar sem ga gledal in sem ze mal pozabil.
DoloresJane ::
Se pridružujem mnenju. Mene so v tem filmu veselile barve. Zadnje čase ne vidimo preveč filmov, ki bi kipeli od barve. Imam občutek, da se vse pogreza v neke sive in črne odtenke, veliko modre, rdeče in zelene je tako pravi počitek za oči.
Anthony Minghella (režiser) v svojih filmih ponavadi poskrbi za fascinantno barvno ozadje. (Tak primer bi bil The Talented Mr. Ripley.)
Anthony Minghella (režiser) v svojih filmih ponavadi poskrbi za fascinantno barvno ozadje. (Tak primer bi bil The Talented Mr. Ripley.)
BaRtMaN ::
Meni tudi. Ob stopnjujoči se plehkosti, ki jo v ljubezenskih filmih ponuja Hollywood se ogled kvalitetnega, že malo pravljičnega filma v jeziku, ki ni angleščina, prav prileže.
Odličen film.
Odličen film.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Edge of Tomorrow aka. All You Need Is Kill (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28956 (1535) | oo7 |
» | Milice 2Oddelek: Sedem umetnosti | 2655 (1710) | bambam20 |
» | Guardians of the Galaxy Vol. 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8681 (5198) | oo7 |
» | Deadpool (2016) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 24526 (17979) | oo7 |
» | The Dark Knight (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17988 (13122) | Nikec3 |