Forum » Mobilne tehnologije » Avstrijska data-only SIM z roamingom
Avstrijska data-only SIM z roamingom
zee ::
Dan.
Poleti bomo s familjo v Evropi. Pristali bomo na Dunaju in nekaj dni vandrali po Avstriji in Ceski, preden se odpravimo v Slovenijo. Ker z julijem ne bo vec roaminga v EU, me zanima, katerega avstrijskega ponudnika izbrati. Potreboval bi dve data-only SIM kartici s ~10 GB podatkov (LTE) in roamingom za obdobje enega meseca.
Katerega ponudnika predlagate?
Hvala vnaprej!
Poleti bomo s familjo v Evropi. Pristali bomo na Dunaju in nekaj dni vandrali po Avstriji in Ceski, preden se odpravimo v Slovenijo. Ker z julijem ne bo vec roaminga v EU, me zanima, katerega avstrijskega ponudnika izbrati. Potreboval bi dve data-only SIM kartici s ~10 GB podatkov (LTE) in roamingom za obdobje enega meseca.
Katerega ponudnika predlagate?
Hvala vnaprej!
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
mlamat ::
Pri Hofer Telekom (kupiš jo v navadnem Hoferju) dobiš 3GB za en mesec za okoli 6€, predplačniško. Po izteku dodaten 1GB za 3€.
zee ::
Nobel. Hvala!
Pa ima roaming?
Pa ima roaming?
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
mlamat ::
Ja, samo v roamingu ne koristiš tiste količine podatkov, ampak jih plačuješ po višji tarifi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telemach - reklamacija računaOddelek: Mobilne tehnologije | 14436 (184) | tomlin |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 53890 (16218) | V-i-p |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18891 (6694) | smile- |
» | Katerega operaterja priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19975 (12730) | Invictus |
» | Me2 - nov slovenski operater (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15836 (7904) | šernk |