Forum » Programiranje » Javascript problemček
Javascript problemček
robcek23 ::
Skratka vrnit moram tekst(oz. vnos ki se konvertira v tekst, za slucaj XML napada) in link do slike, ki se prikaže kot html.
Problem je v tem, da nevem kako oboje združim skupaj. Namreč če naredim kot je prikazano spodaj, mi prvi del(tekst) ne deluje, slika pa se pravilno prikaže. Izpiše namreč [object] [Object] SLIKATUA ...kjer je object object, bi moral biti tekst.
Če poizkusim returnat samo prvi del, ali samo drugi del - potem stvar deluje in prikaže ali samo tekst ali slike.
Če bi lahko morda dobil kakšen nasvet, kako naj to naredim da bi delovalo... :?
Problem je v tem, da nevem kako oboje združim skupaj. Namreč če naredim kot je prikazano spodaj, mi prvi del(tekst) ne deluje, slika pa se pravilno prikaže. Izpiše namreč [object] [Object] SLIKATUA ...kjer je object object, bi moral biti tekst.
Če poizkusim returnat samo prvi del, ali samo drugi del - potem stvar deluje in prikaže ali samo tekst ali slike.
(($('<div style="font-weight: bold"></div>').text((besedeSpremenit.join(' ')))) + (seznamHTMLslik.join(' ')));
Če bi lahko morda dobil kakšen nasvet, kako naj to naredim da bi delovalo... :?
prtenjam ::
Vprašanja ne razumem, vendar koda, takšna kot je, ne more delovati. Pošteno si pretiraval z oklepaji in se ti ne izidejo. Da bi vse skupaj sploh imelo smisel, mora koda izgledati takole:
Oz, če želiš v eni vrstici:
var besedilo = besedeSpremenit.join(' ') + seznamHTMLslik.join(' '); $('<div style="font-weight: bold"></div>').text(besedilo);
Oz, če želiš v eni vrstici:
$('<div style="font-weight: bold"></div>').text(besedeSpremenit.join(' ') + seznamHTMLslik.join(' '));
Matjaž Prtenjak
https://mnet.si
https://mnet.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prtenjam ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | javascript - gnezdenje - konkretno na mojem primeruOddelek: Programiranje | 2603 (2051) | geca |
» | C# povezava forma in classaOddelek: Programiranje | 2328 (1791) | Miko55 |
» | Razlika med oklepaji in vprašanja o sintaksiOddelek: Programiranje | 1630 (933) | Rias Gremory |
» | Baza & c#Oddelek: Programiranje | 4153 (3211) | xardas |
» | C# iz form2 v form1,textboxiOddelek: Programiranje | 1941 (1567) | Keki |