Forum » Loža » Delo v tujini - Problem naslov
Delo v tujini - Problem naslov
dario1986 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim časom sem začel z iskanjem dela v Avstriji preko Avstrijskih agencij in so mi skoraj vsi svetovali nekaj glede z prijavo v Šentilju in okolici zaradi nekih 60 km. Kako se da to uredit če nikogar ne poznaš od tam gor. Sam sem iz centra Maribora.
Lep pozdrav, Dario
Pred kratkim časom sem začel z iskanjem dela v Avstriji preko Avstrijskih agencij in so mi skoraj vsi svetovali nekaj glede z prijavo v Šentilju in okolici zaradi nekih 60 km. Kako se da to uredit če nikogar ne poznaš od tam gor. Sam sem iz centra Maribora.
Lep pozdrav, Dario
FTad ::
Ja legalno samo v primeru, da se preseliš in prijavis tam zacasni naslov. Vem pa, da jih veliko zeli na lepe oci se pri nekomu prijavit, zivi pa ne tam...ampak to je ze siva cona...
ne vem pa, kdo bi bil pripravljen neznanca kar tako prijavit v svoje stanovanje...
ne vem pa, kdo bi bil pripravljen neznanca kar tako prijavit v svoje stanovanje...
BlaY0 ::
Zakaj siva cona? Saj je začasno, ne stalno. Poleg tega je bližje delovnemu mestu kot stalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pracela z locaijsko informacijo - brunaricaOddelek: Loža | 4547 (4070) | Rok Woot |
» | Kje kupiti Windows 8.1 ProOddelek: Operacijski sistemi | 2762 (2217) | AndrejS |
» | Koliko je to legalno?Oddelek: Loža | 2230 (1628) | Matevz96 |
» | Kaj v točnem pomenu piratstvo pomeni.Oddelek: Loža | 5678 (5227) | St235 |
» | Max payne problemOddelek: Igre | 1941 (1687) | Predator |